![]() |
Sir Alex Ferguson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kadra (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Sir Alex Ferguson (/showthread.php?tid=91) |
Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Foster - 23-11-2011 19:35 Cytat:Tym wyjściem to pokazał jedynie arogancję.Jakby to pierwszy raz zrobił... Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - panopticum - 24-11-2011 09:48 Miał powiedzieć, że gramy chujowo i poderwać pewność siebie zawodników? Prasa miałaby używanie, a przed nami mecz Newcastle, a potem jeszcze mecz na wyjeździe z Basel, skąd musimy wywieźć przynajmniej punkt. To mogłoby zostać w głowach i naprawdę nie wiem jak sianie zwątpienia w możliwości zawodników może pomóc osiągać lepsze wyniki. Mógł powiedzieć, że remis był pechowy (bo był), ale dziennikarze sportowi nie słyną z rzetelności, raczej z przekręcania i wymyślania pierdół. A tak widzieliśmy pewnego siebie Fergiego, który wyśmiał pytanie dziennikarza i wyszedł. Świetnie sobie poradził z sytuacją, ale widać wolicie jakieś pomeczowe nudne pierdolenie "musimy grać lepiej" i "to ważne żeby wygrywać mecze". Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Tomassen - 18-12-2011 14:29 Kolejna wypowiedź Keane'a odnośnie SAF-a na łamach prasy: Cytat:Były kapitan Manchesteru United Roy Keane nie daje za wygraną w dyskusji z byłym przełożonym i na łamach prasy zripostował wypowiedź sir Aleksa Fergusona. Keane skrytykował drużynę "Czerwonych Diabłów" po odpadnięciu z Ligi Mistrzów, w odpowiedzi na co Ferguson wytknął Irlandczykowi jego menedżerskie porażki. Keane posunął się jednak jeszcze krok dalej, podkreślając jak wielka przepaść dzieli go obecnie od klubu z Old Trafford. Trochę racji ma, szczególnie z tym poświęcaniem się. I kto jak kto, ale myślę, że Keano to akurat może pozwolić sobie na takie stwierdzenia, bo chyba nie ma wielu osób, które by to podważyły. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Jaroldz - 11-01-2012 20:27 Cytat:Trener Znicza będzie w Manchesterze United! Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Breakthru - 13-01-2012 17:13 Wywiad Mozyrka z Michałem Polem: http://www.sport.pl/sport/10,67450,10961906,Polski_trener_Man_Utd__bez_ukladow_latwiej_zrobic.html jeśli ktoś wyczai jak wstawić w post wideo z sport.pl to proszę o cynk lub/i edycję P.S. Gość ma 24 lat! Zazdrość bierze. ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - reddevils94 - 18-02-2012 22:27 W nowym "FourFourTwo" jest długi artykuł o Fergusonie teraz i jaki był w młodości, zdjęcia i takie duperele. Jeśli ktoś chcę mogę dodać skany. Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - BeBaD - 19-02-2012 13:45 Zapodaj jak możesz, ja z chęcia poczytam ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Jaroldz - 03-09-2012 11:16 Krótki filmik o 1000 meczu SAF-a w roli menedżera Manchesteru United ze Sky Sports: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U_yqWSuLolI&feature=youtu.be[/youtube] Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Lukas - 03-09-2012 21:17 Tyle wspaniałych słów zostało już wypowiedzianych, opisujących naszego wielkiego trenera, że naprawdę ciężko coś dodać. Wielki człowiek, ikona Manchesteru United, wspaniały trener i kolejny piękny jubileusz. Chciałoby się rzecz, kolejnych 1000 meczów w lidze ![]() Re: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - robaldo - 03-09-2012 22:29 Tak sobie myślę, że mamy naprawdę wielkie szczęście, mogąc obserwować jak na naszych oczach tworzy się historia piłki nożnej ![]() RE: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - matys - 23-10-2012 17:46 http://therepublikofmancunia.com/why-fergie-was-wrong-to-blast-rio/ Trafione w sedno. Cienszko czasem nadążyć za decyzjami Fergusona. RE: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Hubson - 23-10-2012 22:11 Można zaryzykować tezę, że właśnie te niezrozumiałe decyzje Fergusona przesądzają o tym, że jest jednak trenerskim geniuszem. RE: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Silvan - 06-11-2012 15:42 W dniu dzisiejszym mija 26 lat odkąd sir Alex Ferguson objął posadę trenera United, dodatkowo zagarnął nagrodę trenera miesiąca w premiership! ![]() LONG LIVE THE KING! RE: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Hubson - 06-11-2012 15:53 Skoro już mowa o tym to podobno ma stanąć pomnik Fergiego za trybuną, która została w zeszłym roku nazwana nazwiskiem Szkota. RE: Sir Alex Ferguson i sztab szkoleniowy - Silvan - 06-11-2012 19:18 Hubercik napisał(a):Skoro już mowa o tym to podobno ma stanąć pomnik Fergiego za trybuną, która została w zeszłym roku nazwana nazwiskiem Szkota. To prawda, odsłonięcie pomnika 23 listopada ![]() |