![]() |
Spotkania kibiców - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Spotkania kibiców (/showthread.php?tid=106) |
Re: Spotkania kibiców - dende - 08-04-2008 15:20 Tomassen napisał(a):Ja powiem tak, najlepsza byłaby Kańczuga. Miejsce ustronne i spokojne, piękny krajobraz pogórza Ja jestem za, nigdy tam nie byłem, ale z racji, że mam dość blisko to mi by odpowiadało ![]() Re: Spotkania kibiców - mucha - 08-04-2008 16:07 Chyba nie wyczułeś ironii ![]() Re: Spotkania kibiców - dende - 08-04-2008 17:29 muszeq napisał(a):Chyba nie wyczułeś ironii być może <gafa> Re: Spotkania kibiców - likamari - 11-05-2008 17:32 poszukuje kibiców z Lublina (no albo z całej poslki jak kto woli ![]() ![]() ![]() btw Glory Glory Manchester! mamy mistrzostwo! ![]() Re: Spotkania kibiców - Lukas - 11-05-2008 18:26 Lublin nareszcie ktoś z moich stron ![]() Re: Spotkania kibiców - mucha - 12-05-2008 14:20 Gdybym mieszkał w samym Lublinie to z chęcią bym przyszedł. Jednak 20 km to trochę drogi, dlatego mecz pewnie obejrzę w miejscowej pizzerii ![]() Re: Spotkania kibiców - NiLok - 20-05-2008 20:39 no, może trochę późno się tu wpisuję, ale zawsze warto spróbować (lepiej późno, niż wcale). już tylko godziny dzielą nas od najważniejszego meczu dla "Czerwonych Diabłów" od dziewięciu lat, warto obejrzeć to w porządnej, kibicowskiej atmosferze. dlatego, jeżeli jest ktoś z Wrocławia albo chociaż przebywa w tym mieście podczas jutrzejszego finału i wybiera się gdzieś na mecz (może już ma zarezerwowane miejsce? ![]() ![]() Re: Spotkania kibiców - SakuraRose - 25-05-2008 12:18 A może coś by się dało zorganizować w Bytomiu!? <rotfl> Re: Spotkania kibiców - ShadowWinter - 05-06-2008 20:08 Cytat:A może coś by się dało zorganizować w Bytomiu!? <rotfl> Ale po co organizować w Bytomiu skoro spotykamy się w Katowicach? I jest cała ekipa z Bytomia... ![]() Re: Spotkania kibiców - Kisia92 - 07-06-2008 19:35 Tam na Śląsku na pewno znajdzie się spora ekipa ludzi i łatwiej się zgrać a na moim 'dzikim zachodzie' nie ma aż takiej ilości fanów, bynajmniej tutaj i na innych stronach nie rzuciły mi się osoby z moich okolić a jechać przez pół kraju, mi osobiście się nie opłaca. Chyba, że się mylę i sa tu jakieś osoby z okolic Zielonej Góry? Re: Spotkania kibiców - wirusss - 08-07-2008 21:43 a z lublina na mecz? Re: Spotkania kibiców - fred_the_red - 05-09-2008 21:46 wirusss, Lukas, likamari Ja urzeduje w Lublinie od 1 pazdziernika, moze ustawimy sie kiedys na jakis mecz? Jestem z MUSC PL, w okolicy jest jeszcze kambo22 z Lublina (nick z musc.pl) i viktor16 z Puław. Jakas ekipe moglibysmy zmontowac ![]() A tak na marginesie zapraszam do wstapienia w szeregi Manchester United Supporters Club POLAND, wspaniala inicjatywa, profesjonalne podejscie, organizacja wyjazdów, ciekawi ludzie (jest nas teraz ok 100, z czego ok 60 z wykupionym One United) wszystko na stronie <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.portal-musc.pl">http://www.portal-musc.pl</a><!-- w --> We Are United! Re: Spotkania kibiców - Lukas - 06-09-2008 15:38 Ja w Lbn będę również od października i takie spotkanie to dla mnie wspaniała informacja ;D Jestem jak najbardziej za. Uważam, że te osoby lepiej będzie powiadomić przez PW. Jest jeszcze muszeq- też coś koło 20 km od Lublina ![]() Re: Spotkania kibiców - Master_LFC - 07-09-2008 21:58 Witam! W imieniu rzeszowskich kibiców Liverpool FC chciałbym serdecznie zaprosić Was, kibiców Man Utd na wspólne oglądanie meczu w sobotę 13 września 2008 roku w pubie "Corner". Pub jest już zarezerwowany wstępnie na 20 osób, lecz mam nadzieję że liczba ta się zmieni i będziemy mogli obejrzeć to spotkanie we wspólnym gronie i razem pokibicować swoim drużynom. Zbieramy się od godziny 13 pod rzeszowskim Ratuszem i potem wspólnie o 13.30 przechodzimy do "Cornera" mieszczącego się na Rynku. Zapowiedź tego spotkania zrobi dla nas redakcja sportowa rzeszowskich "Nowin" i myślę że również byłby z tego materiał na artykuł. Prosiłbym Was o stworzenie listy i najpóźniej do czwartku umieszczenie jej tutaj lub via mój mail: <!-- e --><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><!-- e --> Dzięki serdeczne i mam nadzieję do zobaczenia w sobotę. Re: Spotkania kibiców - paolo - 08-09-2008 13:45 Master_LFC napisał(a):Witam! Szkoda, że nie ma takiego czegoś gdzieś w pobliżu mojej miejscowości :/ Chętnie bym skorzystał, ale do Rzeszowa mam kawałek. |