![]() |
Liga Klubowa 4v4 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Haxball (/forumdisplay.php?fid=43) +----- Dział: Reprezentacja Redcafe (/forumdisplay.php?fid=40) +----- Wątek: Liga Klubowa 4v4 (/showthread.php?tid=1140) |
Re: Liga Klubowa 4v4 - Wróg Arsenalu - 31-08-2011 20:46 Cytat:W poniedziałek też miałeś problemy z netem jak graliśmy u muchy RCA vs RCB.No to u Muchy, a przecież gram też na wielu innych hostach i u jednych mam lagi, u innych nie. To nie jest tak, że teraz nagle u każdego mam... Re: Liga Klubowa 4v4 - sebos_krk - 01-09-2011 07:59 RCA, terminarz jest tak ułożony, że w następnej kolejce zawsze gramy z ostatnim rywalem RCB. Starajcie się ten jeden mecz rywala obejrzeć, żeby mieć pogląd na co uważać. Co do kappy - ja widzę to tak, że po prostu trzeba ich od razu przymknąć na połowie, nie ma sensu im dawać rozgrywać piłkę. Poza tym na czacie nie prowadzić rozmów o dupie marynie i po to mamy 5 osób w roomie, żeby wszelkimi sprawami awaryjnymi zajmował się ten na specu. Zawodnicy będący na boisku niech nie dyskutują, tylko grają. Re: Liga Klubowa 4v4 - Roxanne - 01-09-2011 10:40 Dokładnie tak, RCA! Słuchać mi się Sebosa, bo chłopak mądrze mówi. Każdy z Was proszony jest o to aby obejrzeć mecz RCB z rywalem, bo każdy ich rywal zawsze będzie potem czekał na nas. Dlatego warto podpatrzeć gdzie są ich ewentualne braki i niedociągnięcia, a na co musimy szczególnie uważać. O wdawaniu się w dyskusję już była mowa. Aby nie dawać się sprowokować, bo potem możemy mieć tylko problemy. Jest nas tylko siódemka i nie możemy sobie pozwolić na jakieś ewentualne wykluczenia. Bo innego końca świata by nie było. Póki co będę czekać aż Kappa się do mnie odezwie z w sprawie ewentualnego terminu. ![]() Re: Liga Klubowa 4v4 - Kosma - 02-09-2011 15:40 Panie kapitanie, kiedy można się spodziewać następnego meczu? ![]() Re: Liga Klubowa 4v4 - Foster - 02-09-2011 18:32 Nie wiem, póki co nie mam na to czasu, a tym bardziej ochoty. Jak coś się będzie szykowało to dam znać. W między czasie możecie ustalicie jakiś kolejny trening A vs B Re: Liga Klubowa 4v4 - sebos_krk - 02-09-2011 19:05 Mam nadzieje, że RCA ostro trenuje na publicznych, bo z pokojami na forum słabo ![]() Re: Liga Klubowa 4v4 - Angelito - 02-09-2011 20:48 Wróciłem już ;] - jestem gotowy jak coś do ligowych Re: Liga Klubowa 4v4 - Foster - 02-09-2011 21:25 Znalazłem chwilę wolnego czasu, więc tak: - naszym kolejnym rywalem są Nieśmiertelne Orły, które w I meczu zremisowały z Interem 0-0 - jeśli chcemy coś ugrać musimy od początku narzucić im nasze warunki i przede wszystkim nie stracić głupiej bramki na początku - w meczu z Interem mieli bodaj 5 słupków, więc trzeba uważnie z tyłu - atakują dwoma zawodnikami, trzeci tylko broni - przy rogach bronią całym zespołem dlatego też w takich sytuacjach Wróg musi wspomóc atak - prosiłbym byście sobie obejrzeli ich spotkanie z Interem - jutro podam Wam termin spotkania. Re: Liga Klubowa 4v4 - Foster - 03-09-2011 21:08 RCB vs Nieśmiertelne Orły Środa, 21:00 Re: Liga Klubowa 4v4 - RedLucas - 03-09-2011 21:35 Pasi. Re: Liga Klubowa 4v4 - Roxanne - 05-09-2011 13:50 Dzisiaj, 21:00 RCA vs Kappa Team Formalność, gdyż wszystko odnośnie terminów ustalam w sumie na gg. ;] Mimo wszystko przypomnę też tutaj. Re: Liga Klubowa 4v4 - Kosma - 05-09-2011 14:18 Może by w takim razie jaki sparing zagrał jutro? E: Jeśli będę potrzebny, oczywiście zjawię się w środę. Net mam dużo sprawniejszy niż był (na dobrym hoście problemów niet), więc jestem w pełni przydatny. Re: Liga Klubowa 4v4 - Intel - 05-09-2011 15:10 Foster - termin pasuje. Kris - z Niemcami jutro gramy, ja tam oglądam. Ale tak w okolicach 23:00 taki jeden dwumecz można zagrać, bo akurat śmieszny plan na środę (3 lekcje, podczas gdy w pozostałe dni lekcji mam 7/8) pozwala mi na pohakszenie sobie przed snem. Re: Liga Klubowa 4v4 - Kosma - 05-09-2011 15:12 Zapomniałem o meczu z bracią germańską. Ale mogę grać i przed, i po meczu. Głodny haxa jestem ![]() Re: Liga Klubowa 4v4 - robaldo - 05-09-2011 16:54 No pasuje wszystko :| |