![]() |
Pływanie - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Pływanie (/showthread.php?tid=13) Strony: 1 2 |
Re: Pływanie - Hubson - 30-07-2011 13:40 No i tylko Phelps go wyprzedził. Dobry występ Polaka. Jakby nie było Phelps jest fantastyczny, ale będąc zaraz za nim to duuży sukces. Graty dla gościa. Re: Pływanie - Marcin_090_ - 07-03-2012 09:57 Dołączam się, również kocham pływać i każdy wolny czas spędzam na basenie. Re: Pływanie - Tomassen - 16-04-2012 15:43 tvn24 napisał(a):Reprezentant Polski w pływaniu Mateusz Matczak walczy o życie. 23-latek z obrażeniami głowy oraz ręki trafił do jednego z łódzkich szpitali w nocy z soboty na niedzielę, jest utrzymywany w stanie śpiączki farmakologicznej. - Nie wykluczamy ani pobicia, ani nieszczęśliwego upadku - przyznaje w rozmowie z tvn24.pl Joanna Kącka z łódzkiej policji. Mnie jakoś nie wydaje się, żeby był to nieszczęśliwy wypadek. Na jego niekorzyść działa też to, że był pod wpływem alkoholu. Re: Pływanie - Intel - 16-04-2012 16:02 Mateusz Matczak z Łodzi... Wiem, nie znam go osobiście, szansa aż tak wielka nie jest, ale czy przypadkiem nie chodzi o naszego MattMana? Nie wszyscy go pewnie pamiętają, a szkoda - pisał świetne teksty na Redlogu, udzielał się też trochę tutaj. Wie ktoś, czy to nie o nim mowa? Niezależnie od tego, szkoda. Obawiam się jednak, że to nie pierwszy i nie ostatni polski sportowiec, który w podobny sposób marnuje swój talent. Re: Pływanie - Tomassen - 16-04-2012 16:22 Też pomyślałem o MattManie, jak przeczytałem to nazwisko, ale MattMan studiuje we Wrocławiu, ale skąd pochodzi...? Re: Pływanie - Hubson - 16-04-2012 16:50 Intel napisał(a):Obawiam się jednak, że to nie pierwszy i nie ostatni polski sportowiec, który w podobny sposób marnuje swój talent Ano taki kraj. Re: Pływanie - Intel - 16-04-2012 16:54 Tomassen napisał(a):Też pomyślałem o MattManie, jak przeczytałem to nazwisko, ale MattMan studiuje we Wrocławiu, ale skąd pochodzi...? Jak widać w jego starym profilu na forum - z Łodzi. Stąd moje podejrzenia. Re: Pływanie - Tomassen - 16-04-2012 23:08 A odnośnie MattMana - z nim wszystko ok. |