![]() |
Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2008/2009 (/forumdisplay.php?fid=35) +---- Wątek: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City (/showthread.php?tid=188) Strony: 1 2 |
Re: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City - CyberMU - 15-08-2008 15:45 Żeby nie było: nie chce błysnąć znajomością j.polskiego bądź nie znajomością :shock: <gafa> Ale wydaje mi sie że w tytule powinno być bieniaminkowie :shock: . Jeśli nie mam racji to przepraszam za nie potrzebny OT. <gafa> Koniec OT. ![]() Re: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City - roo1410 - 18-08-2008 23:02 Hull City może coś narozrabiać a co do West Brom to myślę że jednak się utrzymają(są najbardziej z tej trójki doświadczeni i może to wystarczy do utrzymania się) ale Stoke :/ no nie wiem co mam myśleć, kawał pracy odwalili w CCC ale ... to nie to samo i jednak jakoś w nich nie wierzę. Re: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City - matys - 19-08-2008 00:10 Dla mnie Hull = Stoke. To, że The Tigers wygrali na inaugurację, dla mnie nie oznacza, że będą w stanie narozrabiać. 15 miejsce myślę, to maks co mogą osiągnąć, ale pewnie będą toczyć heroiczną walkę o utrzymanie. Nie oglądałem tego meczu z Fulham, ale podobno wygrali szczęśliwie, bo tak naprawdę drugą bramkę wypracował im Konchesky. Za tydzień grają z Blackburn i pewnie przekonają się, że Premiership to ciężki kawałek chleba. Stoke pojechało, do przeciętnego Boltonu i dostało po dupsku 3-0, może od czasu do czasu urwią jakie punkty średniakom u siebie, a tak to nie widzę przed nimi ciekawych perspektyw. Natomiast West Brom wygląda chyba najsolidniej. Z Arsenalem grali momentami fajnie, choć futbol grają prosty. Długa piłka na potężnie zbudowanego Milera, a potem to już niech się dzieje wola nieba. Za kapitana i rozgrywającego maja byłego Diabła, Johnatana Greeninga, a obrona radziła sobie nawet nawet z Bendtnerem i Adebayorem. Zobaczymy jak zagrają u siebie z słabszym rywalem. Choć z drugiej strony Reading i Wigan w debiutanckim sezonie, też tak z dupy zaskoczyły wszystkich, więc może akurat... Re: Beniaminki: Stoke City, West Bromwich Albion, Hull City - mucha - 20-08-2008 12:25 O beniaminkach dyskutujemy w ogólnym temacie 'Premier League'. |