![]() |
WAKACJE 2008 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: WAKACJE 2008 (/showthread.php?tid=257) |
- Ciampel - 26-04-2006 20:40 Farmer16 napisał(a):A jak to nie wypali to ze swoją drużyną mamy jakiś wyjazd w wakacje na Międzynarodowy turniej piłki nożnej do Opalenicy :wink: Jeszcze się na coś zdecyduje. Opalenica? My mieliśmy jechać tam w zeszłym roku, ale w wyniku pewnego niezdecydowania w drużynie, wyszły z tego wyjazdu nici. Teraz już nie trenuję, więc na takim turnieju raczej nie mielibyśmy okazji się spotkać. W sumie, to szkoda. Odnośnie wakacji, to raczej nie planuje żadnych dalszych wypadów. Pewnie skończy się na jakichś wycieczkach nad jezioro, ale w to mi graj! A z drugiej strony - nie wiem czy nie pojawie się w okolicach Rzeszowa. Są tu jacyś mieszkańcy tamtych rejonów? Jak coś, to możemy się umówić na jakąś cole czy coś (piwko odpada), ale będę miał problemy z trafieniem tam gdziekolwiek, bo goszczę tam raz na ruski rok :wink: - Aconiewolno - 26-04-2006 20:46 Stojkovic napisał(a):Dobra Macik tu nas upomniał, wiec trzeb anawijać na temat. E, niezbyt, moze za kilka lat jak juz pelnoletni bede ![]() ![]() - Stojkovic - 26-04-2006 22:16 To ja do tego czasu zmarszczony chyba będe ![]() Mam papiery na wychowawcę kolonijnego, więc możemy jakąś kolonię zorganizowac ![]() Bym się wami dzieciaczki opiekował ![]() ![]() ![]() Panzer wie co oznacza opieka Stojka ![]() - rossi - 27-04-2006 18:45 A ty Panzer do ktorej chodzisz klasy że red dla ciebie to smarkacz..? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - EricRyan - 27-04-2006 18:47 "Wakacje" ? heh, kiedy to ostatnio byly dla mnie wakacje, ech... Zazdroszcze Wam 2miesiecznego odpoczywania i robienia tego na co macie ochote :? Temat powinien brzmiec "Wakacji i urlopy" ![]() Moj tegoroczny "urlop" zaczynam dosc szybko, bo juz od jutra ![]() ![]() ![]() ![]() Dalsze plany "urlopowe" jeszcze nie sprecyzowalem ale pewnie jak zwykle beda polaczone z UNITED... - Seki - 29-04-2006 09:56 Nie moge sie już doczekać wakacji, bo jak kazdy wie jest to najlepszy okres w roku szczególnie dla tych którzy tracą czas w szkole. ![]() Mam kilka w planów na wakacje podobnie jak w zeszłym roku chciałbym wybrać sie do Kołobrzegu na "Sunrise" a takze zaliczyć mecz United, tym razem byłby to wyjazd do Amsterdamu na tournee gdzie mógłbym obejrzeć mecz z Ajexem i Galatasaray. ![]() - Ciampel - 17-07-2006 15:12 No co jest? Wakacje trwają w pełnej swej okazałości, a tutaj nikt nic nie pisze? W sumie czas na przyjemnościach leci jak z bicza strzelił i dlatego z uroków lata, wolnego czasu trzeba korzystać. Osobiście byłem jak dotąd nad morzem i na Mazurach, aura sprzyja, więc nie mam czego żałować, a wręcz przeciwnie. Teraz czeka mnie podróż Kanałem La Manche do Anglii (ciekawe, jak to jest pod wodą). Ledwo 45 dni zostało do rozpoczęcia roku szkolnego, potem będziemy odliczać dni do świąt, a następnie do wakacji. I tak w koło ![]() Opisy wakacyjnych przeżyć na pewno mogą ożywić ten temat. - Kuba_^^ - 17-07-2006 16:09 Ciampel napisał(a):No co jest? Wakacje trwają w pełnej swej okazałości, a tutaj nikt nic nie pisze? Ja na jakieś pożądne wakacje nigdzie nie wyjeżdzam, bardzo często jeżdzę nad jezioro z kumplami, czasem z rodzinką :lol: Planuję tygodniowy wyjazd do babci, żeby wreszcie odpocząć od kompa i od PS2, chociaż na pewno będzie mi trudno ![]() - Zashi - 17-07-2006 19:18 Kuba_^^ napisał(a):wreszcie odpocząć od kompa i od PS2, chociaż na pewno będzie mi trudno ..a to da sie tak? Moim zdaniem nie. Ja podczas wakacji robie dwie rzeczy: 1.) Próbuje znieść trudy odpoczynku 2.) Szukam robot lzejszej od spania Jesli ktos ma cos dotyczace pkt. 2 to dawac na PW do mnie. - Valverde - 17-07-2006 20:59 LENIE ![]() ![]() - Kuba_^^ - 17-07-2006 21:50 Cytat:LENIE Razz Moje wakacje upływają pod znakiem pracy Ja również miałem zamiar zarobić coś w te wakacje, jednak nie wypaliły moje plany, teraz coś szukam, lecz nic nie mogę znaleźć, jestem tak zdeterminowany ![]() - Skull - 18-07-2006 00:07 Tylko wam pozazdroscic... Ja wakacji niemam,musze zapierdzielac do pracy (powinienem byc wlasnie na 3 zmianie) ,ale nie narzekam,przynajmniej kasa jest,a dzieki temu nie brakuje rozrywek w moim życiu :wink: - Wojtek3 - 21-07-2006 21:36 Skull napisał(a):Tylko wam pozazdroscic... Witam Skull w klubie. Jestem w Irlandii. Wstaje codziennie o 6 rano i jade godzine do pracy autobusem. Wracam o 19 do domu i klade sie spac nie myjac nawet zebow i nic nie jedzac, nie mam sil. I tak od miesiaca i jeszcze przez miesiac. Dam rade ! - Fred The Red - 21-07-2006 21:46 Czym sie zajmujesz ?! Ile zarabiasz ![]() - Wojtek3 - 21-07-2006 21:48 Fred The Red napisał(a):Czym sie zajmujesz ?! Ile zarabiasz W drukarnii myje screeny do drukow, troche meczace ale da sie wytrzymac. Tez na hali czasem sprzatam. Mam 8 euro za godzine po 8 godz dziennie przez 6 dni w tyg. Policz se ![]() |