Gabriel Heinze - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Gabriel Heinze (/showthread.php?tid=265) |
- Ramone - 12-07-2006 13:11 Cytat:Na celowniku sztabu trenerskiego Barcelony pojawił się kolejny zawodnik" twierdzi hiszpańska gazeta Sport. "Jest nim Gabriel Heinze".To raczej na pewno nie prawda..ale jako ciekawostka wklejam.. Ciampel -> więcej inwencji własnej! - Pejter - 12-07-2006 21:51 W ostatnich dniach więcej mówi się o zainteresowaniu Realu Gabim, ale ja myślę, że Argentyńczyk nie przeniesie się do Hiszpanii. Heinze znakomicie pasuje do MU i gry w Premiership. Ma odpowiedni charakter do gry na angielskich boiskach, a poza tym wydaje mi się, że jest Diabłem "z krwi i kości", czyli jest bardzo oddany MU. - Kuba_^^ - 13-07-2006 18:24 Dokładnie tak jak pisze Pejter, Heinze jest idealnym zawodnikiem do gry w Premiership, dość szybko sie zaaklimatyzował w Anglii, jest idealnym obrońcą. Zresztą wątpie, aby odchodził, zwłaszcza teraz gdy wyleczył kontuzję i będzie mógł normalnie grać w MU. - KanT - 31-12-2006 15:27 Po ostatnich meczach MU zastanawiam sie co robi Gabi? Gdzie jego zawzietosc, walecznosc? Kurcze w tym sezonie nie widzialem dobrego meczu w jego wykonaniu. Szkoda ze zlapal ta kontuzje... - Pejter - 31-12-2006 15:31 W meczu z Reading było juz nienajgorzej. Myślę, że powoli dochodzi do formy. Te kontuzje nie wpłynęły dobrze na niego. Na szczęście mamy jeszcze Evrę, który w tym sezonie prezentuje kapitalną formę. - Wojtek3 - 05-04-2007 12:15 Bardzo słabe zawody Heinze we wczorajszym meczu. Wilhelmson dawał sobie z nim rade dopóki nie zszedł z boiska. Gaby starał sie pomagać też w środku, ale naprawde kiepsko to mu wychodziło.... - Pejter - 05-04-2007 14:09 Racja, nie był to jego najlepszy mecz, ale bardzo ciężko miał tam na lewej obronie. Chwilami musiał nawet stawac naprzeciwko trzech zawodników, a przez głupią czerwoną kartkę Scholesa nie miał już takiej pomocy, jaka była potrzebna. Dobre zagrania przeplatał z dobrymi, ale mimo wszystko ja bym go aż tak bardzo nie krytykował. - Gracek_11 - 06-04-2007 10:34 IMO Heinze prezentuje się o niebo lepiej niż w początkowej fazie sezonu, gdzie ppełniał naprawde wiele głupich błędów. Na dzień dzisiejszy,gdy kontuzjowany jest Evra, Gabriel spokojnie może grać na lewej obronie i o tą pozycję się nie boję. Powraca powoli do dyspozycji z tamtego sezonu i mam nadzieję, że gdy już tą formę osiągnie, będziemy mieli dwóch bardzo dobrych zawodników na lewej obronie. - Stojkovic - 06-04-2007 10:41 Ja też bardzo zadowolony byłem z dyspozycji "Gabiego" bo na początku sezonu było mu ciezko, a teraz moim zdaniem moze spokojnie grać zamiast Evry iz nim się zmieniać. Gracz o tyle bardziej cenny, że wierny i oddany MU, nie chce nigdzie iśc i ja bym tymbardziej go trzymał u nas. - Valverde - 10-04-2007 01:26 No cóż, Heinze był cierpliwy i opłacało się. Teraz jest naszą kluczową postacią, nawet mimo powrotu Evry widzę Heinze w składzie. To był naprawdę dobry miesiąc Argentyńczyka, odzyskał formę i pewność siebie. Naprawdę na lewej obronie mamy nadzwyczajny urodzaj, szkoda, że tak samo nie jest po przeciwnej stronie, gdzie mamy jedynego Gary`ego, przecież Wes więcej grywa na środku. - marcelo - 10-04-2007 08:18 No, mamy dużo lewych obrońców, a to zawsze coś. Tylko niestety, w ważnych meczach, jak dzisiejszy z Romą mozemy odczuć gorzki brak prawej strony. A Gaby sobie ostatnio całkiem nieźle poczyna, przynajmniej w mojej opinii, ale dzisaj może mieć znowu dużo pracy z prawoskrzydłowym Romy, ale wierze, ze Heinze sobie poradzi. Jestem jego wielkim fanem, od kiedy przyszedł na Old Trafford i nie ukrywam, że radość sprawia mi widok Gabriela w pierwszym składzie. - Stojkovic - 15-05-2007 18:44 Duży plus Heinze, to jego zapędy ofensywne. Często ciągnie z piłką do pola karnego przeciwnika i wrzuca ja w środek pola na "bałagan". Dobrze zastawia się i moim zdaniem w grze ciałem dorównuje mu tylko Rio i Vidić. Heinze w tym sezonie solidnie grał na obronie i pokazał, że po kontuzji jest nadal tak dobry, jaki był przed nią. - Pejter - 15-05-2007 19:14 Stojkovic napisał(a):Często ciągnie z piłką do pola karnego przeciwnika i wrzuca ja w środek pola na "bałagan". A mi się właśnie jego podania w ogóle nie podobają. Wrzuca "na pałę" i nic z tego w 90% nie wychodzi, oprócz, tak jak to określiłeś - "bałaganu". Jaki z tego pożytek? - Stojkovic - 15-05-2007 19:17 Ano porzytek taki, że nie wrzuca jak np. Ferdinand na pałę na środek boiska, tylko ciągnie do naroznika i wrzuca. Niestety, ale jeśli takie wytyczne dostał od SAF-a to tak robi. Może w 90% nic z tgo nie ma, ale nigdy nie wiadomo co się może w takim "bałaganie" zdarzyć. - Pejter - 15-05-2007 19:23 Właśnie wrzutki Ferdinanda są dużo dokładniejsze. W jednym z ostatnich meczów nasz środek pomocy niemiłosiernie kulał i wtedy jedynie długie podania Ferdinanda sprawiały jakieś zagrożenie. Na pewno nie dostał od Fergusona wytycznych, aby wrzucać "na pałę". Nie chodzi mi o sam fakt tego jak wrzuca, ale o to, w jaki sposób to robi i jaki to przynosi efekt. |