![]() |
Pamiątki - piłkarskie i nie tylko - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Pamiątki - piłkarskie i nie tylko (/showthread.php?tid=306) |
- Wojtek3 - 11-08-2006 22:26 Zashi napisał(a):Po pierwsze ze 2 posty tak szybko po sobie. W tym przypadku mogles edytowac. Z NBA wysylaja karty z zawodnikami, moj kumpel pisze bo fan NBA ![]() - KanT - 27-01-2007 23:58 ja kiedys napisalem do United to dostałem ulotke budowy OT, zdjecie calej kadry i United review - man utd fan - 28-04-2007 09:45 Znalazłem bardzo fajną stronę <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pamiatki.za.pl/">www.pamiatki.za.pl/</a><!-- w --> są tam e-maile do różnych klubów można dostać pamiątki gorąco polecam wysłałem 42 wiadomości w jedną godzinę mój rekord. - gollaz - 28-04-2007 15:20 To nie jest fajna strona, a wysyłanie gotowców wcale nie jest takie fajne. Ciężko samemu coś wymyślić ? - Wojtek3 - 28-04-2007 19:35 gollaz napisał(a):To nie jest fajna strona, a wysyłanie gotowców wcale nie jest takie fajne. Ciężko samemu coś wymyślić ? Też już kiedys zwróciłem na to uwage, jednak wiele klubów zapewne nie czyta listów tylko pakuje gazetke i fotke i odsyła. Jednak naszkrobanie 6 zdań po angielsku to wielki problem ? PS. zmieniłem nazwe tematu... - Ciampel - 29-04-2007 09:03 Ja jestem tego samego zdania - mimo że większości listów nawet nie pofatygują się otworzyć (co jest całkowicie uzasadnione), to warto by było zawsze napisać coś od siebie, chociaż podszlifujemy angielski, a zresztą nie będziemy pisać swojej skomplikowanej biografii tylko kilka zdań o prostej budowie typu "I like Cristiano Ronaldo" :mrgreen: - Wojtek3 - 11-05-2007 17:45 Dziś dostałem list od Tomka Kuszczaka 8) Czekałem ok 150 dni i doczekałem sie oryginalnego podpisu na oficjalnej fotce. I'm so happy now ![]() - Pejter - 11-05-2007 17:51 Napisał ci coś oprócz tego podpisu? Czyli wysyłałeś list około pół roku temu? 8) - Wojtek3 - 11-05-2007 17:52 Pejter napisał(a):Napisał ci coś oprócz tego podpisu? Czyli wysyłałeś list około pół roku temu? 8) Fotka i podpis, choć prosiłem z dedykacją, bo widywałem na forach takowe, jest bez, ale i tak jestem happy ![]() Wysłałem 17 stycznia do Ronaldo, Rooney'a i Kuszczaka. Na razie tylko jedna odp. - Zashi - 11-05-2007 20:37 O to gratuluje Wojtek ![]() ![]() Moze zrobisz zdjecie zdjecia i wrzucisz, zeby nam pokazac? ![]() - Stojkovic - 11-05-2007 22:13 Najwyższy czas, bym też napisał do któregos ![]() Wojtuś dasz mi cynka co i jak? - Wojtek3 - 12-05-2007 06:34 Zashi napisał(a):Moze zrobisz zdjecie zdjecia i wrzucisz, zeby nam pokazac? Nie mam już cyfórówki, a skanera używać nie moge, bo mam za mało pamięci na kompie ![]() Stojkovic napisał(a):Wojtuś dasz mi cynka co i jak? Piszesz na adres MANCHESTER UNITED FC Sir Matt Busby Way Old Trafford M 16ORA Manchester - England W liście piszesz dosłownie pięć zdań, jak sie nazywasz, kogo lubisz i wysyłasz. Raz sie czeka 2 tygdonie a raz 5 miesięcy. Jeśli piszesz do piłkarza to zamiast MANCHESETR UNITED na adresie piszesz imie i naziwsko piłkarza. - Stojkovic - 12-05-2007 07:30 Dzięki wielki za objaśnienia ![]() Napewno przydadzą się ![]() - man utd fan - 28-05-2007 13:19 A ja dziś dostałem list z Austrii od Admiry Wacker.List był zapakowany w pomarańczową kopertę a w środku było nie wiem jak to się nazywa ale to opiszę wiecie jak się wymieniają przed meczem takimi jakby herbami to wygłądało tka tylko trochę mniejsze był (chyba Austriacki) magazyn Bundesliga.Szkoda że nie było autografów ale cóż zawsze coś jest.Przyznam byłem mile zaskoczony bo wielkich nadziei nie miałem. - Kuba_^^ - 28-05-2007 14:08 man utd fan napisał(a):w środku było nie wiem jak to się nazywa ale to opiszę wiecie jak się wymieniają przed meczem takimi jakby herbami Proporczyk? ![]() Mój ojciec był teraz w Stuttgarcie, był na głównym placu w tym mieście gry grali ostatni mecz przeciwko Energie Cottbus o mistrza, ma kilka filmów, naprawdę niektóre robią wrażenie. Ale nie o to chodzi, tylko o to, co mi przywiózł ![]() ![]() |