![]() |
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307) |
- Seki - 08-08-2006 10:45 Ja moze udostępnie jakieś fotki, które będzie mozna wrzucić na forum, więc spokojnie. :wink: - EricRyan - 10-08-2006 18:57 Chyba zweryfikuje swoje plany związane z wyjazdem na kolejny mecz MUFC, bo po transferze Kuszczaka przydałoby się go powitać jak najszybciej w klubie... Jeśli nie któryś meczy w Premiership, to pierwszy (12/13.09 lub 26/27.09) wyjazdowy w Champions League bez wzgledu gdzie beda grali! - Zashi - 10-08-2006 20:02 EricRyan napisał(a):Jeśli nie któryś meczy w Premiership, to pierwszy (12/13.09 lub 26/27.09) wyjazdowy w Champions League bez wzgledu gdzie beda grali! Najlepiej awans Legii i z nimi w grupie ![]() ![]() - EricRyan - 10-08-2006 20:13 Zashi napisał(a):Jak dla mnie to by była najgorsza opcja. Zresztą nie ma tematu, bo to Ukraińcy awansuja dalej... Ewentualne koszty wyjazdu do Doniecka i tak moglyby sie okazać porównywalne do Warszawa...EricRyan napisał(a):Jeśli nie któryś meczy w Premiership, to pierwszy (12/13.09 lub 26/27.09) wyjazdowy w Champions League bez wzgledu gdzie beda grali! - Seki - 11-08-2006 14:52 Ja jade na faze grupową, ale na pewno odpada Hispzania czy tez Portugalia, reszta wchodzi w gre jak najbardziej. :wink: - Zashi - 11-08-2006 17:05 Chetnie tez bym pojechal. Ciekawe czy kasa bedzie (czytaj: rodzice daja). Jesli by nie bylo daleko i grupa by byla to mozna razem jakos... - Seki - 12-08-2006 08:27 Zashi napisał(a):Chetnie tez bym pojechal. Ciekawe czy kasa bedzie (czytaj: rodzice daja). Jesli by nie bylo daleko i grupa by byla to mozna razem jakos... A jak nie dają to co odrazu odpuscisz ? Przecież zawsze mozna gdzieś popracować, coś sprzedać itp. np. Amsterdam kosztował mnie ok. 1500 zl to bardzo przyzwoita cena jak na dwa mecze UNITED i trzydniowy pobyt w Holandii ![]() - Zashi - 12-08-2006 11:55 Popracowac mowisz? Jakos nie wiem gdzie...Ale zawsze mozna grac w zakladach bukmaherskich. Po jakis czasie sie uzbiera ![]() - Wojtek3 - 12-08-2006 19:18 Obysmy trafili na jakos druzyne zza miedzy typu Czechy, Slowacja, Niemcy, Austria, Wegry, Ukraina, Rosja to bedzie gitowo na pewno taniej niz Wlochy, Hiszpania, Francja, a przy okazji mozna by pojechac 2x ![]() No popracowac Zashi, nie wiem ile masz lat ale jak masz juz 17 to za granica niezla kase mozna zbic na pracy, a wtedy na United spokojnie sie mozna wybrac. - Zashi - 12-08-2006 20:20 Wojtek3 napisał(a):No popracowac Zashi, nie wiem ile masz lat ale jak masz juz 17 Mam 15 lat, wiec raczej w gre by wchodzilo roznoszenie ulotek w miescie, ale sęk (pisownia?) w tym, ze nawet tego nie ma w wakacje juz, a w czasie roku szkolnego nie bedzie kiedy. - Seki - 13-08-2006 12:29 Wojtek3 napisał(a):Obysmy trafili na jakos druzyne zza miedzy typu Czechy, Slowacja, Niemcy, Austria, Wegry, Ukraina, Rosja to bedzie gitowo na pewno taniej niz Wlochy, Hiszpania, Francja, a przy okazji mozna by pojechac 2x Ja właśnie bardzo licze na wyjazd na mecz UNITED w tym kierunku, Rosja by mnie teraz chyba najabrdziej satysfakcjonowała oprócz Francji. :wink: Moze coś z Moskwy nam sie trafi ? - EricRyan - 13-08-2006 20:31 Podczas pobytu w Amsterdamie bardzo zaimponowali mi fani Ajax'u wywieszajac taka flage/transparent: http://img235.imageshack.us/img235/1677/ajaxhategpw5.jpg Ten transparent zawisł na płocie kilkanaście minut przed pierwszym meczem Amsterdam Tournament, jednak po około 10 minutach jeden z ochroniarzy nakazał ściągnąć owy transparent (czyzby G***** wykonał telefon do Amsterdamu w stanie przedzawałowym? :lol: ). W Amsterdamie jest grupa fanów Ajax'u którzy sympatyzują z FC UNITED i napewno to oni wykazali się taką inicjatywą, za co DUŻY RESPECT :!: Po meczu MUFC-Fc Porto na sektorze Red Army zawisła flaga: http://img152.imageshack.us/img152/2633/hategpq6.jpg i wisiała przez cały mecz Ajax-Inter ![]() - musc - 23-08-2006 10:12 Cieszę sie że wiara w narodzie nie ginie. Co do nowego forum to myślę, że szkoda byłoby stracić tyle cennego czasu który co aktywniejsi już ty zostawili. Myślę, że za kilkalat jak ekipa podrośnie i zacznie pracować stworzymy w końcu oficjaly MU Supporters Club. Jutro losowanie więc napewno jakiś ciekawy kierunek sie trafi. Ja ostatnio byłem w kwietniu na Chelski. Niestety 0-3 i kontuzja Ronneya. Ale 3000 Red Army darły gardła: WE WON IT TWO TIMES YOU HAVEN'T WON ANYONE ( 2 wygrane puchary europy przez nas ) HAVE YOU EVER WON THE TREBLE ONCE BEFORE (potójna korona z 1999 . Trochę kopary opadły ruskom przy świętowaniu mistrzostwa. Jak bedą bilety to jadę na wyjazd do Reading we wrześniu i na OT w listopadzie na mecz z Chelski. United We Stand - Seki - 23-08-2006 12:38 Reading wyjazd ? Fajna opcja ale pewnie drogo, szkoda ze to we wrześniu bo nie wiem czy będe miał do tej pory tyle pieniędzy, ale mecz w listopadzie z Chelsea wychodzi jeszcze drożej, a w tym sezonie chcialbym zaliczyć mecz Premiership ![]() RED ARMY FROM POLAND! Do Kopenhagi byc moze wybierze sie sporo grupa fanów UNITED, jak widać RED ARMY from POLAND rośnie w siłe ![]() Podczas powrotu z Amsterdamu myslelismy z EricRyan'em aby zrobić dość sporą flage noś w stylu "RED ARMY from POLAND" oczywiscie w barwach MAN UNITED, koszty takiej flagi dość spore, ale z czasem mozna o tym pomyslec... ![]() - MUSC PL - 25-08-2006 18:50 No właśnie. Kopenhaga, piękne miasto. Stadion też niczego sobie, ponad 40.000. Coś czuję, że jakiś busik wchodziw rachubę. Ja tam będę od poniedziałku do czwartku. Jeśli potrzebujecie bilety to piszcie. United We Stand |