![]() |
Manchester United - Fulham | 20.08.06 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: Manchester United - Fulham | 20.08.06 (/showthread.php?tid=324) Strony: 1 2 |
- Red - 20-08-2006 20:04 No cóż moge powiedziec ![]() ![]() - Valverde - 20-08-2006 22:39 Śicznie, ślicznie! Start na szóstkę z plusem. Nie można się niczego przyczepić - no, może do tej straconej bramki ![]() - KanT - 21-08-2006 13:08 Wypowiem sie krotko : SWIETNIE ! OBY TAK DALEJ ! pelna koncentracja chlopaki ! Niepodoba mi sie syttuacja kiedy michael brown dostal zolta kartke za taki paskudny faul. Gdyby to Roo faulowal Browna to by dostal czerwona bez zastanowienia i kare na kolejne 5 meczy :evil: - Gracek_11 - 21-08-2006 14:27 Świetny wynik na inauguracje sezonu. Grad bramek i wysokie zwycięstwo, a gdyby troszkwięcej szczęścia mieli Paul i Cris mogło być nawet 7:1 :wink: Ale i tak cieszy to co jest. Szkoda Rooney'a, bo mógłby strzelić jeszcze jakieś bramki w spotkaniach z Charltonem i Watford, bo te dwa najbliższe mecze zapowiadają się ciekawie. Jeśli United zagrają tak jak w spotkaniu z Fulham to jestem spokojny o 3pkt. Cieszy także doskonała współpraca Ronaldo-Rooney, bo to głownie od tych dwóch młodych zawodników będzie zależec gra ofensywna Man Utd :twisted: Dlaczego gola dla "Wieśniaków" zapisali jak samobój Ferdinand'a :?: Przecież zawsze rykoszety i tak zapisywało się na konto strzelającego :!: - Amarru - 21-08-2006 15:21 Co za mecz, bez wątpienia najlepszy w kolejce! ![]() Szkoda tylko że nie zaliczyli 3 brmki dla Rooneya, ale 5 bramek na starcie to duże osiągnięcie. Glory MU - Amarru - 21-08-2006 15:24 Szkoda że Ferguson nie zdecydował się na sprawdzenie Tomka , wynik był już ustalony śmiało mógł go sprawdzić. Szkoda taka sytuacja szybko się nie powtórzy :cry: . - Kuba_^^ - 21-08-2006 17:23 Nie pisz dwóch postów pod rząd. No chyba, że minie spory czas, to wtedy tak. Rzeczywiście Ferguson mógł dać szanse Kuszczakowi, nawet na te kilka ostatnich minut. Ale spokojnie, meczów w Premiership jeszcze mnóstwo przed nami, więc musimy uzbroić się w cierpliwość ![]() - Seki - 22-08-2006 10:03 Kuba_^^ napisał(a):Rzeczywiście Ferguson mógł dać szanse Kuszczakowi, nawet na te kilka ostatnich minut. Ale spokojnie, meczów w Premiership jeszcze mnóstwo przed nami, więc musimy uzbroić się w cierpliwość Mi tam jakoś sie nie spieszy zeby Kuszczaka oglądać w akcji zresztą lepiej niech Fergie wpuszcza Ole niz zmienia bramkarza, bo to żadna różnica kto by bronił czy Edwin czy Tomasz. - Amarru - 22-08-2006 10:15 Co chcesz powiedzieć przez to że,, to żadna różnica kto by bronił czy Edwin czy Tomasz.""??? Moim zdaniem Edwin jest Oklasy lepszy od Tomka, i bardzo ważne kto będzie stać na bramce bo to przeciesz najbardziej odpowiedzialna funkcja jaką może pełnić zawodnik na boisku. Kuba ma racje (cytując mnie ![]() - Zashi - 22-08-2006 10:55 ..ale przy stanie 4-1 i w takiej druzynie Kooshchuck raczej by nie wpuscil 3 aby byl remis albo wiecej. To mial na mysli Manchesterowiec. |