Redcafe.pl - Manchester United Forum
Anderson - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Wątek: Anderson (/showthread.php?tid=41)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Re: Anderson - paolo - 18-04-2008 20:21

[flash=425,355]http://www.youtube.com/v/CqSKzdDRJZM&hl=en[/flash]
"And he shits on Fabregas" Big Grin

Re: Anderson - paolo - 08-07-2008 19:55

OneUnited.pl napisał(a):Anderson został powołany przez Carlosa Dungę na Igrzyska Olimpijskie w Pekinie. Przez to Brazylijczyk opuści początek sezonu Premier League. Jako, że Brazylijczycy są faworytem Igrzysk, spodziewany jest ich udział w finale. Anderson powinien więc opuścić mecz o Tarczę Dobroczynności, a także mecze z Newcastle i Portsmouth w Premiership.

19-latek będzie jednak gotowy na mecz o Superpuchar Europy z Zenitem St Petersburg, zwycięzcą Pucharu UEFA.

Jeśli będzie regularnie występował to owszem, niech dojdzie jak najdalej. Ale jeżeli będzie grzał ławę, to już niech lepiej Brazylia odpadnie i niech wraca do Manchesteru. Wink Heh, bez przesady powinniśmy sobie poradzić bez niego.

Re: Anderson - sebos_krk - 08-07-2008 22:07

Pomocnicy: Lucas (Liverpool), Anderson (Manchester United), Hernanes (Sao Paulo), Ronaldinho (Barcelona), Diego (Werder Brema), Thiago Neves (Fluminense)

Konkurencji wielkiej nie ma, więc siedzenie całego turnieju na ławce go nie czeka.

Re: Anderson - maju - 09-07-2008 09:03

A do tego Brazylia gra trzema pomocnikami (trzech napastników), a ROnaldonho zapewne będzie skrzydłowym, więc ja bym go przeniósł do grona napastników.
Pomoc będzie taka:
Thiago - Anderson - Diego

Re: Anderson - RedLucas - 09-07-2008 14:02

Anderson zapewne będzie grał regularnie w tym turnieju. Jak pisali poprzednicy, nie ma on dużej konkurencji, więc miejmy nadzieje, że Andi rozegra świetny turniej, który pomoże mu w końcu strzelić tą debiutancką bramkę dla United Smile

Re: Anderson - Oskar - 09-07-2008 14:08

Ronaldinho i Diego nie jadą na igrzyska, gdyż ich kluby się na to nie zgodziły, tak więc szanse Andersona są zdecydowanie większe.

Cytat:Brazylijczycy Diego (Werder Brema), Rafinha (Schalke) i Ronaldinho (Barcelona) nie wezmą udziału w Igrzyskach Olimpijskich.

Powód absencji wspomnianej trójki jest niezależny od nich samych. Po prostu kluby nie zgodziły się na grę zawodników, gdyż Olimpiada nie widnieje w kalendarzu FIFA. W związku z tym nie istnieje obowiązek zwalniania piłkarzy na ten turniej.

- To oczywiste, że jeśli nie zwolnimy Diego, nie poniesiemy żadnych sankcji - wyjaśnił menedżer Werderu Brema, Klaus Allofs.

Piłkarski turniej olimpijski zostanie rozegrany w dniach 6-24 sierpnia.

Re: Anderson - RedLucas - 09-07-2008 14:14

A to jeśli Diego i Ronaldinho nie jadą na Igrzyska to już na 100% Anderson będzie w każdym meczu grał od pierwszych minut Smile

Re: Anderson - matys - 01-08-2008 10:34

Piękna sprawa!

I w jednym momencie urósł w moich oczach do rangi bohatera.

Re: Anderson - ring0 - 01-08-2008 14:19

mateksa napisał(a):I w jednym momencie urósł w moich oczach do rangi bohatera.

Tylko mnie jest trudno wcielić w rolę Andersona, naszą Krystynkę? Nie no, jakby Cris takie coś zrobił to dzieciak może dostałby nawet karnet na solarium.

A Andi bardzo ładnie, jak przyjechał do Manchesteru w ciuchach wartch więcej niż pół naszej reprezentacji to myślałem że trafiła się nam kolejny gwiazdor pokroju Ronaldo. A tu proszę jak ładnie, nawet poza boiskiem : *

Re: Anderson - matys - 01-08-2008 14:39

ring0 napisał(a):karnet na solarium.
Do tego żel, pilniczek do paznokci, depilator, samoopalacz na jajka, 3 kilo łańcuchów i kufer diamentów. Niestety rzeczywistość jest brutalna, żeby takie coś dostać od boskiego, to trzeba mieć duże cycki, fajne suty, jędrne pośladki, fajną ogolona szparę, długie nogi, opalone ciało i dawać 24 razy na dzień...

Re: Anderson - Lukas - 01-08-2008 18:33

mateksa napisał(a):Piękna sprawa!

I w jednym momencie urósł w moich oczach do rangi bohatera.
Bardzo piękny gest ze strony Brazylijczyka. Przyznam, się że nie spodziewałem takiego czegoś po nim- szczególnie po tej imprezie u Cristiano...Brawo Andi- równy z Ciebie chłop Big Grin

Re: Anderson - Lucas - 01-08-2008 20:46

mateksa napisał(a):Do tego żel, pilniczek do paznokci, depilator, samoopalacz na jajka, 3 kilo łańcuchów i kufer diamentów. Niestety rzeczywistość jest brutalna, żeby takie coś dostać od boskiego, to trzeba mieć duże cycki, fajne suty, jędrne pośladki, fajną ogolona szparę, długie nogi, opalone ciało i dawać 24 razy na dzień...
Ale zaraz, zaraz. W czym przeszkadza wam wygląd? To, że chłopak jest metroseksualistą tylko dobrze o nim świadczy. Gejem raczej nie jest, więc tym bardziej. A, że w zachowaniu jest jaki jest to już nie nasza wina, tylko genów jego kochanej mamuśki i ojczulka.

Re: Anderson - matys - 01-08-2008 22:28

Lucas napisał(a):To, że chłopak jest metroseksualistą tylko dobrze o nim świadczy.
No ale co się dziwisz, że się z niego śmieją ludzie. Byś zobaczył na mieście spalonego kolesia, w obcisłej różowej bluzeczce, z brylantami w uszach to byś nie pomyślał:'Ooo metroseksualista, spoko gość musi być, widać że dba o siebie', tylko że gej. Nie uznaje gejów, transwestytów, emo ani tych metroseksualistów i będę nimi gardził i się z nich śmiał. Amen... No dobra nie wszystkimi, ale większością.
Lucas napisał(a):A, że w zachowaniu jest jaki jest to już nie nasza wina, tylko genów jego kochanej mamuśki i ojczulka.
Jak pójdziesz do teatru w kąpielówkach, w trakcie spektaklu zaczniesz pierdzieć, bekać i smarkać to nie będzie wina genów starych. Jak pójdziesz w gości i sie zesrasz komuś na wycieraczce pod drzwiami, to to też nie będzie wina genów. Jak pójdziesz na kolacje do swoich przyszłych teściów i zaczniesz im kurwić przy stole, opowiadać jak sie z kumplami najebałeś i sie rżniesz z ich córką to też nie będzie wina starych. Więc gadanie, że Ronaldo zachowuje sie tak bo ma to po starych jest bez sensu. Kasa i sława mu odjebała, a nie geny ojca i matki.

Żeby nie było, wszystko co robi poza klubem tzn. z kim, w co i jak często mnie nie interesuje. Wygląd to inna sprawa. Natomiast, jeśli już sprawy tyczą się United to nie ma taryfy ulgowej. Kawał chuja, sram na jego marzenia dotyczące gry w Realu, gra na Old Trafford tu ma podpisany kontrakt, Ferguson powiedział zostajesz to zostajesz. I jak on mówi, że jest niewolnikiem to mnie kurwica bierze.

Resztę napisze potem, bo teraz muszę pomalować paznokcie i trochę nosek przypudrować...

I to był ostatni post off-topa/ sebos

Re: Anderson - mucha - 31-08-2008 11:54

Mam wrażenie, że Ferguson marnuje potencjał Andersona, wystawiając go w środku pomocy. Ja bym Brazylijczyka widział gdzieś w przodzie. Jako cofnięty napastnik lub skrzydłowy. No bo co on takiego pokazuje w tej pomocy? Podanie ma kiepskie. Jedynie nadrabia determinacją i wolą walki. Widać, że chłopak jest szybki, myślę, że potrafi dobrze dryblować, ma mocny strzał. Takie aspekty przydają się w przodzie. Gdyby go przesunąć w ofensywne szeregi zrobiłoby się miejsce dla Fletchera, który też grać potrafi. Chciałbym zobaczyć Andersona na skrzydle, dać mu więcej swobody i zobaczyć jak by się sprawdził, bo grając w środku pomocy jest ograniczony. I tak środek pomocy mamy dość dobrze (w porównaniu do innych pozycji obsadzony). Scholes, Carrick, Hargreaves, Fletcher. Gdyby Anderson sprawdził się na skrzydle mielibyśmy jego, Ronaldo, Naniego, Parka , także nie wyglądałoby to tak tragicznie.

Re: Anderson - michal85 - 31-08-2008 12:06

Ludzie, spokojnie. Chłopak ledwo co wrócił z Olimpiady, zagrał bardzo dobre zawody z Pompey, a później dużo słabiej wypadł z Zenitem. Słabe podanie? Wolne żarty. Brazylijczyk już w poprzednim sezonie pokazał jak świetnym zawodnikiem może być grając w środku pola i jestem pewien, że niebawem będzie w podobnej dyspozycji. Jest dwutygodniowa przerwa, więc mam nadzieję, że Anderson naładuje akumulatory i z LFC będzie wyglądał znacznie lepiej.

No i na pewno nie powinien już grać obok Scholesa, jeśli gramy dwójką w środku Smile