![]() |
Felietony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Felietony (/showthread.php?tid=435) |
- Maro11 - 18-12-2007 17:19 Musze dokonac tam jednej korekty bo dopiero jak 10 raz to przeczytam wiem co trzeba zmienic , postaram sie dzisaj posłac feleton tam gdzie trzeba. - Skull - 18-12-2007 19:31 Maro11 napisał(a):Musze dokonac tam jednej korekty bo dopiero jak 10 raz to przeczytam wiem co trzeba zmienic , No ja ten o Edwinie zmienialem ze 3-4 razy :wink: A ten o premiership napisalem od ręki w kilka minut i nie robiłem korekt,wypadł w miare dobrze moim zdaniem. Maro11 napisał(a):postaram sie dzisaj posłac feleton tam gdzie trzeba No ja już mam to za sobą i tylko od Pejtera zależy kiedy on bedzie... no własnie kiedY? :roll: Już jest!!! - Maro11 - 19-12-2007 00:56 Ten feleton jest dobry na poczatek lepszego tekstu, naprawde niezly pomysł ale za krótki, nawet nie umiem sobie wyrobic zdania. - WoLaK - 19-12-2007 20:09 Ja takze zabralem sie za napisanie felitonu.Byc moze skoncze go jutro - Pejter - 19-12-2007 20:23 Co się dzieje? :lol: Felietonów nie było na stronie przez pół roku, a tu teraz nagle kilka w tygodniu. No ale nie zniechęcam, nie zniechęcam. Tylko poziom będzie szedł w górę 8) - Maro11 - 19-12-2007 22:19 a moj kiedy? ![]() Prawdopodobnie jutro :wink: //P - Wojtek3 - 20-12-2007 00:00 Zaczalem wlasnie mine as well, will be ready after Christmas. 8) - Maro11 - 22-12-2007 15:00 Gdzie moj felek, ile dni jeszcze go niebedzie miał byc 2 dni temu - Skull - 22-12-2007 15:41 Maro11 napisał(a):Gdzie moj felek, ile dni jeszcze go niebedzie miał byc 2 dni temu Widocznie Pejter jest zajęty poprawkami :lol: Nie no żartuje :wink: znam to czekanie :roll: No i ukazał się nowy felieton Maro - całkiem pozytywny,ale ten o Ronaldo był lepszy :wink: - Marek - 23-12-2007 11:34 Jak tak patrze, ze wszyscy zaczęli coś pisać to i sam w sobie zebrałem sie, żeby coś tam szrajbnąć. Jest to moja pierwsza tego typu praca pisemna, ale wydaje mi się, że wyszła całkiem nieźle. Chciałbym ją przesłać dalej, żeby ''góra'' zadecydowała o tym, czy nadaje się to do ukazania na stronce, tyle że nie wiem do kogo i w jaki sposób przesłać moje wypociny. Bardzo prosiłbym o pomoc w tej kwestii, bo wydaje mi się, że napisałem dość ciekawie... Co do tekstu Maro to bardzo fajny, chociaż w niektórych miejscach zbyt zawiły. Jednak z dwóch które przeczytałem (o Ronaldo i to podsumowanie) to ten drugi bardziej mi się podoba. :wink: [email protected] - ślij // Pejter - Skull - 31-12-2007 13:22 Marek napisał(a):Jest to moja pierwsza tego typu praca pisemna, ale wydaje mi się, że wyszła całkiem nieźle. A mozna wiedziec kiedy bedzie na stronie? Już jutro mój kolejny felieton,który ozstał napisany już jakis czas temu,lecz pewne rzeczy wpłyneły na odłożenie jego zamieszczenia na stronie,ale nowy rok trzeba jakos pozytywnie zacząc :roll: Pejt mam nadzieje że jutro go wrzucisz? 8) - Marek - 31-12-2007 13:42 Ta juz raczej nie znajdzie sie na stronie w zwiazku z tematyka, ktora ostatnio stracila waznosc :?... Postaram sie niedlugo napisac cos nowego, co moze bedzie lepsze i co nie bedzie do wyrzucenia po pierwszym przeczytaniu :wink:. Poki co mysle nad tematem ewentualnej pracy - Maro11 - 09-01-2008 14:35 Cos Panowie Cicho z feletonami, gdzie ten zapał ? - WoLaK - 09-01-2008 14:54 Mój się właśnie ukazał.Już planuje następny.Przez ferie coś skrobnę ![]() - Skull - 09-01-2008 23:03 Maro11 napisał(a):Cos Panowie Cicho z feletonami, gdzie ten zapał ? No własnie :lol: Sporo osób cos sie przechwalało że spróbują swoich sił i nic nie widac, ja niestety narazie nie bede pisał, jest kilka powodów ,a najwiekszy z nich to brak czasu (chociaz te co napisalem to w kilka minut dosłownie) no ale narazie robie sobie przerwe :lol: ,a moze kiedys cos jeszcze napisze. Myslisz nad czyms nowym Maro? |