11 sezonu - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: 11 sezonu (/showthread.php?tid=504) Strony: 1 2 |
- Skull - 29-12-2007 21:51 Bramkarz - Edwin Van Der Sar Bardzo doswiadczony bramkarz,prezentowal równy i wysoki poziom,bez wiekszych błędów Prawa Obrona - Mika Richards Czołowa postac Man City,do tego swietne wystepy sprawily ze jest tez podstawowym graczem reprezentacji ,sporo strzela rodkowy obrońca - Nemanja Vidic Po prostu świetny pod każdym względem Środkowy obrońca - John Terry Lewa obrona - Patrice Evra Swietnie sie spisuje, rajdami przypomina mi czasem Carlosa Prawy skrzydlowy - Ronaldo Dla mnie najlepszy piłkarz na świecie na chwile obecną Srodkowy defensywny pomocnik - Steven Gerrard Narazie zostawia innych w tyle Srodkowy ofensywny pomocnik - Kaka wszystko juz o nim napisaliscie, jeden z kilku magicznych pilkarzy Lewy skrzydlowy - Quaresma To co ona wyprawia w Porto to przechodzi ludzkie granice,dobry technicznie i silny fizycznie ,cos mi sie zdaje ze latem przejdzie do lepszego klubu Napasnik - Didier Drogba Zastanawialem sie nad Rooneyem ,ale Drogba byl lepszy sledząc cały sezon poczynania obu panów Napasnik - Ruud Van Nistelrooy Najlepszy snajper w Europie - WoLaK - 03-01-2008 10:35 Jedenastka najlepszych piłkarzy w 2007 roku według "La Gazzetta dello Sport": Buffon - Ramos, Pepe, Carragher, Abidal - Essien, Pirlo - C. Ronaldo, Kaka, Iniesta - Drogba. Środek obrony dość zaskakujący.Pepe jest tam chyba tylko ze względu na swoją cenę. Hala dzieci pewnie teraz są bardziej zadowolone Co ciekawe,trzecim bramkarzem według włoskiej gazety został Artut Boruc. - zaga92 - 03-01-2008 15:40 WoLaK napisał(a):Buffon - Ramos, Pepe, Carragher, Abidal - Essien, Pirlo - C. Ronaldo, Kaka, Iniesta - Drogba. Pepe to chyba tylko za wystepy w Porto, bo w Realu nie gra za dobrze. Co do Drogby to nie wiem czy wlasciwsza osoba nie bylby RvN. WoLaK napisał(a):Co ciekawe,trzecim bramkarzem według włoskiej gazety został Artut Boruc. Co ciekawe wyprzedzajac Casillasa i Cecha. - adriano - 29-02-2008 21:38 Skull napisał(a):Prawy skrzydlowy - Ronaldo Ciekwe, od kiedy to Ronaldo jest pomocnikiem, zawsze myślałem że to napastnik. Jak ci chodzi o Cristiano Ronaldo to powinno się pisać inaczej bo Ronaldo jest tylko jeden. - Red - 29-02-2008 22:40 adriano napisał(a):Skull napisał(a):Prawy skrzydlowy - Ronaldo dobra nie cwaniakuj, wiadomo o kogo chodzi - spalacz - 03-03-2008 20:02 Bramka: Artur Boruc Prawa obrona: Dani Alves Lewa obrona: Patrice Evra Środek obrony: Rio Ferdinand, Nemanja Vidić Prawa pomoc: Cristiano Ronaldo Lewa pomoc: Ryan Giggs Środek pomocy: Kaka, Steven Gerrard Atak: Ruud Van Nistelrooy, Didier Drogba |