![]() |
Wirtualne Euro 2008 - Złota XI turnieju! - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Wirtualne Euro 2008 - Złota XI turnieju! (/showthread.php?tid=523) |
- Maciek - 07-03-2008 23:50 Przecież ja tego nie wymyślam, tylko opisuje to co widzę :o Czy się coś sprawdzi to nie wiem, ale byłyby niezłe jaja Tabelek dalej nie ma jak widze ![]() Ja mam teraz trzy dni święta więc siłą rzeczy druga kolejka rozpocznie się za pare dni, teraz czas na ewentualne dyskusje or sth Troche żałuje, że technika nie poszła jeszcze tak do przodu, żebym mógł te mecze jakoś nagrać i tu je pokazać, wówczas opis byłby zbędny, a i cała zabawa bardziej ciekawa - Skull - 08-03-2008 00:02 Maciek napisał(a):Troche żałuje, że technika nie poszła jeszcze tak do przodu, żebym mógł te mecze jakoś nagrać i tu je pokazać, wówczas opis byłby zbędny, a i cała zabawa bardziej ciekawa Masz aparat,są powtórki,najciekawsze akcje + bramki,to sie da zrobic :wink: no i np fotka z wynikiem koncowym + strzelcem bramki :roll: Miały byc jakies statystyki,liczenie asyst... - Red - 08-03-2008 00:04 hmm moze nie tyle aparat co program fraps - Fred The Red - 25-03-2008 14:03 Henry to jak się okazuję potrafi strzelać świetnie głową :shock: :roll: :o Zliczyłem 92 wykrzykniki :roll: - Maciek - 25-03-2008 14:58 Nie komentuj tu ![]() 92 w dzisiejszych meczach czy tylko w meczu Francji z Holandią? ![]() - Fred The Red - 25-03-2008 16:29 Maciek napisał(a):Nie komentuj tu Włochy - Rumunia 74 :!: Francja - Holandia 92 :!: Boże co ja robie?! licze wykrzykniki 8) - Maciek - 25-03-2008 20:49 Tutaj też nie komentuj :lol: Do trzech razy sztuka :lol: Ten ostatni, trzeci temat jest od komentowania ![]() Im więcej wykrzykników tym lepszy mecz chyba tak to jest, chociaż nie wiedziałem, że aż tyle tych znaków użyłem ![]() Przenieście te posty panowie MODowińscy 8) - Fred The Red - 25-03-2008 22:02 Jak już mówiłem, dużo wykrzników dziś :wink: Dobrze? - Skull - 26-04-2008 18:26 Maciek leniu jeden,kiedys mnie poganiales z Miss Women,a teraz sam olaleś tę zabawe :lol: Wkrótce Mistrzostwa ,a zabawa stoi w miejscu :wink: Ogolnie to ciekawi mnie tylko co osiągnie nasza reprezentacja w tej Twojej zabawie :twisted: - Maciek - 27-04-2008 21:34 Sory, faktycznie zapomniałem wziąć Xboxa do Barcelony z sobą... ok ok to zadne dla mnie wytłumaczenie, ale tak poza tym było urwanie głowy więc prosze o wybaczenie Jutro odbędą się jakieś spotkania, obiecuje ![]() - Skull - 27-04-2008 21:52 Maciek napisał(a):Sory, faktycznie zapomniałem wziąć Xboxa do Barcelony z sobą... Chyba mi nie probujesz wmowic że przygotowania zajęły ci równo miesiąc? :lol: :lol: Maciek napisał(a):było urwanie głowy więc prosze o wybaczenie Ja tam nie mam pretensji,tylko chcialem przypomniec że niedlugo mistrzostwa,a tu wszystko stoi :wink: Maciek napisał(a):w przyszły wtorek finał? Oby z udziałem Polski 8) - Maciek - 29-04-2008 12:37 Widze, że mi się troche pogieło z terminarzem, zapomniałem o drugiej serii spotkań w grupie D, także odbędzie się ona dzisiaj ![]() - Red - 29-04-2008 14:27 Maciek napisał(a):Widze, że mi się troche pogieło z terminarzem, zapomniałem o drugiej serii spotkań w grupie D, także odbędzie się ona dzisiaj Smile Będą większe emocje Cool dobra, dobra, przyznaj sie, ze to po prostu chwyt marektingowy ![]() - Maciek - 23-05-2008 23:22 Wznowienie Euro2008 w poniedziałek, finał chyba w piątek,będzie aktywnie, szybko i wygrają Niemcy (co,mimo tego, że nie wyszli z grupy jest możliwe,bo jak pokazała Dania,Euro można wygrać nawet się do niego niekwalifikując) Za opóźnienie przepraszam, a winę ponosi Skull - Maciek - 02-06-2008 12:59 Euro2008 już za kilka dni, tymczasem nasze forumowe wirtualne Euro powoli dobiega końca (ostatnie trzy dni przed nami)... Zapraszam (może wreszcie ![]() Przypomnę, że już w fazie grupowej odpadły takie zespoły jak Włochy, Hiszpania, Niemcy i Holandia. Jeśli moge wyrazić swoją opinię, to z tej czwórki, najbardziej nieprawdopodobne wydaje się tak wczesne odpadnięcie Niemców... co do reszty, może być różnie, chociaż jednoczesne odpadnięcie i Włoch i Holandii byłoby również sensacją, nie mówiąc już o tym, gdyby to Włochy i Francja pożegnały się z rozgrywkami już po trzech meczach, bo to byłaby chyba największa sensacja od wielu lat na ME (przynajmniej od 4 lat ![]() |