![]() |
Cristiano Ronaldo - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Cristiano Ronaldo (/showthread.php?tid=43) |
Re: Cristiano Ronaldo - michal85 - 04-09-2008 21:07 Ron nie taki zły jak go malują? Cytat:Fellow Redcafe members,z redacfe.net Re: Cristiano Ronaldo - matys - 04-09-2008 21:13 Nie wierze ![]() Re: Cristiano Ronaldo - marrta25 - 05-09-2008 08:08 O wow. Fajnie by było gdyby to okazało sie prawdą. Powiedzmy, że narazie wierzę, ale pewnie tylko dlatego, że bardzo tego chcę. Cris jest moim ulubionym piłkarzem, a ostatnio jego zachowanie nie było "idealne" niestety. Aha i mam jeszcze taką ciekawostkę odnośnie Crisa. Bawiłam się wczoraj z nudów w przetłumaczanie imion na gotyckie. Wpisałam Cristiano i zgadnijcie co wyszło... Crying shame xD Może coś w tym jest ![]() Re: Cristiano Ronaldo - panopticum - 05-09-2008 09:26 "Gotyckie"? A nie "gockie"? "Crying" w języku Gotów? Re: Cristiano Ronaldo - Mata - 08-09-2008 12:23 pilkanozna.pl napisał(a):170 milionów euro - tyle trzeba zapłacić, aby kupić portugalskiego gwiazdora Manchesteru United Cristiano Ronaldo! Re: Cristiano Ronaldo - panopticum - 08-09-2008 12:43 Jakby szejk zrealizował swoje zapowiedzi, to okazałoby się że Robinho przeszedł za grosze. Za Buffona podobno dawał 70 milionów eurosów. Nie wiem tylko czemu Gill wyskakuje z takimi tekstami, skoro Ferguson mówił wyraźnie (także w stronę Man City) że C. Ronaldo nie jest na sprzedaż. Re: Cristiano Ronaldo - Kula - 08-09-2008 13:34 Sekta kreatywnych tłumaczy w kacji, kilka dni temu było to na Sky i chodziło o to, że raz : dla Gilla taka kwota jest olbrzymia, dwa : że zawsze każdą ofertę musi przekazać SAF'owi i właścicielom. Tłumacz a raczej autor miał bujną wyobraźnię. Re: Cristiano Ronaldo - matys - 12-09-2008 10:57 Cytat:Kaka has revealed that he would like Lionel Messi to win the Ballon d'Or ahead of Cristiano Ronaldo. (...)No cóż jego wybór, ale jak w tym roku Złotą Piłkę odbierze Messi, to pierdolne. Niby mało realne, ale kto się spodziewał, że Terry czy Cech, odbiorą nagrody za najlepszego piłkarza na swojej pozycji za zeszły sezon w LM. Ten plebiscyt jest już od dawna o dupe rozbić, rok temu wygrał Kaka, za 10 goli w LM, 2 lata temu Cannavaro za 4 udane mecze na Mundialu. PS:Na wikipedii już przyznali nagrodę Kryśce. Re: Cristiano Ronaldo - Carlito - 14-09-2008 15:56 Cytat:Skrzydłowy Manchesteru United, Cristiano Ronaldo odebrał "Złotego Buta" za najbardziej bramkostrzelnego zawodnika w Europie. EDIT: Zdjęcie - ![]() Re: Cristiano Ronaldo - mucha - 14-09-2008 17:50 Ładny but. A Ronaldo trochę się żel na czoło wylał. Re: Cristiano Ronaldo - Tomassen - 14-09-2008 18:59 E tam, pitolisz. Klima się zepsuła to się chłopak spsocił ![]() Re: Cristiano Ronaldo - Kula - 14-09-2008 20:49 Warto dodać, że : - CR obśmiał dziś transfer do City - zażądał jak najszybszego włączenia do składu Re: Cristiano Ronaldo - Carlito - 14-09-2008 20:53 Kula napisał(a):- zażądał jak najszybszego włączenia do składu Napawa optymizmem ![]() Re: Cristiano Ronaldo - Kula - 14-09-2008 21:00 Myślę, że oddaje chęć wspomożenia zespołu w powiedzmy sobie dość marnym okresie. Re: Cristiano Ronaldo - rivas100 - 20-09-2008 10:54 matysku a kto według ciebie powinien otrzymać nagrodę FF i Fife za 2007 rok? Piszesz że Cannavaro dostał za 4 mecze na mundialu i jest to niesprawiedliwość,to kto w takim razie powinien otrzymać nagrody za 2006 rok? |