![]() |
Spotkania kibiców - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Spotkania kibiców (/showthread.php?tid=106) |
Re: Spotkania kibiców - shibbyzoltan - 29-04-2009 13:25 Spotyka sie ktos dzisiaj w Cornerze? W Rzeszowie? :DDD Re: Spotkania kibiców - RyaN.pl - 29-04-2009 16:50 Opole ? Ja oglądam najczęściej mecze w Korupcji (ZWM), Warka (rynek), Zorba (parę kroków od Warki). Dzisiejszy mecz z Arsenalem w Warce. Zainteresowanych wspólnym oglądaniem United w Opolu zapraszam do wysyłania wiadomości na pw. Re: Spotkania kibiców - imol2 - 03-05-2009 21:04 Zapraszam wszystkie osoby z wielkopolski na mecz Manchester United z Arsenalem we wtorek do BSA Sport Pub Zapraszam!!! Re: Spotkania kibiców - branka - 05-05-2009 18:30 Kurcze a gdzie dzisiejszy mecz Wrocław ogląda? Znowu 13? Czy może Warka? Kurde, nie wiem gdzie iść... Re: Spotkania kibiców - garret9 - 05-05-2009 22:16 Wrocław zapewne lekko przemęczony aktywnym weekendem majowym ![]() ![]() Aczkolwiek MUSC.pl i innych zainteresowanych inicjatywą obejrzenia finalu zachęcam do zorganizowania czegoś (może jakiejś sporej rezerwacji) na mecz z Rzymu. Sam sie na cos takiego nie porwe, bo mam obecnie mlyn na uczelni, no i nie mam wystarczajaco ludzi i sprzetu ![]() Obowiazkowo bym się udał na ten mecz już bez kitu inwestując nawet pokaźne środki ![]() WE SHALL NOT BE MOVED!!! Re: Spotkania kibiców - panopticum - 05-05-2009 23:59 Czy Toruń zbierze się na finał? ![]() Re: Spotkania kibiców - Lucas - 06-05-2009 00:07 Przyjedźcie do Bydgoszczy! Zrobimy zgodę bydgosko-toruńską i pokażemy wszystkim czerwoną potęgę! Re: Spotkania kibiców - Lasq - 06-05-2009 01:56 Wrocław oglądał mecz w 13 - było mega! Szkoda, że dopiero teraz to przeczytałem bo bym napisał wcześniej Finał Ligi Mistrzów w Bielsku - Białej - gazturbator - 06-05-2009 23:20 Witam. Jestem z Bielska-Białej. U mnie w szkole powstała taka inicjatywa abyśmy jako kibice Man Utd z Bielska wynajęli jakiś pub i wspólnie obejrzeli ten mecz ;D Czy są tutaj kibice Man Utd z Bielska?? Proisze was o szybką odpowiedź bo trzeba działać ![]() przeniosłem post do właściwego tematu/ sebos Re: Finał Ligi Mistrzów w Bielsku - Białej - matys - 06-05-2009 23:31 Ja się na chwilę obecną pisze na to jak najbardziej ![]() E: Jak możesz to podbij na gg: 1983366. Re: Spotkania kibiców - truered - 07-05-2009 00:33 Popieram wcześniejsze pomysły, w Bydgoszczy jest kilka miejsc,gdzie mozna by wszystkich pomiescic. Jakby co, możecie wpaść do mnie ![]() ![]() Re: Spotkania kibiców - El'Toro - 07-05-2009 07:06 Ja bym bardzo chętnie z wami obejrzał finał ;d A może udało by się zebrać jeszcze większą ekipę, ludzie z MUSC i stąd i zrobić coś naprawdę dużego? Mi pasuje w sumie cała północna Polska, najlepiej Olsztyn (moje miasto ;d), Gdańsk, Warszawa. Ja jestem osobiście za Trójmiastem albo Warszawą! Re: Spotkania kibiców - Pawlak - 07-05-2009 08:48 No to panowie, jesteście w domu 8-) Mamy na finał zarezerwowaną Warkę w Gdyni na 40 osób, ale coś czuję, że ta liczba pęknie jednak 8-) ZAPRASZAMY ! Re: Spotkania kibiców - dsw_MUszyna - 07-05-2009 11:12 Krakowski MUSC będzie chyba coś rezerwował w EFP, ale dla każdego fana United pewnie znajdzie się jakiś kawałem podłogi, bo nie wiem czy ktoś usiedzi na takim meczu ![]() Re: Spotkania kibiców - Pier - 08-05-2009 10:38 Na mecz z City we Wrocławiu spotykamy się w Warce. Jeśli możecie przyjdźcie trochę wcześniej bo niewykluczone, że będziemy musieli zmienić miejscówkę na guinnessa (w tym samym czasie jest GP formuły 1 :x ) kontakt gg: 8509328 |