Reprezentacja Anglii - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Reprezentacja Anglii (/showthread.php?tid=278) |
- GargiAFC - 07-02-2008 00:46 Wydaję mi się , że Capello to zdecydowanie lepszy wybór niż Mourinho i angielska federacja dobrze postąpiła podpisując z nim kontrakt. Wygrana Anglii ze Szwajcarią 2:1 w dodatku u siebie nic nam jeszcze nie mówi. Trzeba poczekać na występy Anglków z silniejszymi reprezentacjami. Na razie podoba mi się to , że włoski szkoleniowiec nie bał się nie powołać Beckhama i nie powołuje zawodników po nazwiskach! - Wojtek3 - 20-03-2008 13:30 Każdy juz pewnie myslal, ze Capello pogrozil paluszkiem i nie da szansy Beckhamowi, ale chyba jednak czegos mu brakowalo w meczu ze Szwajcaria i powołał Beckhama na towarzyskie spotkanie z Francja czyli Beckham walnie 100 spotkanie dla rep Albionu - ziomo - 21-03-2008 15:59 Wojtek3 napisał(a):i powołał Beckhama na towarzyskie spotkanie z Francja czyli Beckham walnie 100 spotkanie dla rep Albionu Wink To że go powołał,to nie znaczy że zagra, :wink: Mecz Anglii z Francją będzie bardzo ciekawym spotkaniem.Z tego co wiem,to C+ pokazywało mecze rep.Anglii więc może i tym razem pokażą ten mecz. - Anonim - 21-03-2008 16:27 Nie jestem pewien,ale zdaje sie ze Canal+ ma prawa jedynie do domowych spotkan Anglików,a to zostanie rozegrane w Paryżu - Wojtek3 - 21-03-2008 16:47 ziomo napisał(a):To że go powołał,to nie znaczy że zagra, Wink Beckhama nie powoluje sie po to by nie zagral, jak nie wybiegnie w I skladzie to bedzie 2 sposobem na skrzydlo, ewentualnie juz n srodku jak gral w Realu, jednak jak wiemy w rep nie ma na to szans - Maciek - 21-03-2008 23:36 Anonim napisał(a):Nie jestem pewien,ale zdaje sie ze Canal+ ma prawa jedynie do domowych spotkan Anglików,a to zostanie rozegrane w ParyżuDokładnie tak jest. Ale ja bym osobiście nie tracił nadziei, bo Eurosport możliwe, że pokaże to spotkanie - Maciek - 26-03-2008 18:23 Beckham w swoim 100 meczu w reprezentacji Anglii prawdopodobnie wejdzie z ławki. Oto składy na to spotkanie Francja: Coupet - Clerc, Gallas, Thuram, Abidal - Ribery, Toulalan, Makelele, Malouda - Trezeguet, Anelka Anglia: James - Brown, Ferdinand, Terry, A. Cole - Hargreaves - Bentley, Lampard, Gerrard, J. Cole - Rooney Rio Ferdinand będzie w tym meczu kapitanem Anglików. Prawdopodobnie zostanie nim oficjalnie i na dłuższy czas. Ostatni raz Anglicy pokonali Francuzów, jeśli się nie mylę, 11 lat temu po bramce Shearera w końcówce spotkania. - WoLaK - 26-03-2008 18:55 A Carrick nie został powołany ? - Maciek - 26-03-2008 18:58 Z tego co wiem, to nie. Poza tym, ja ty wypisałem składy, które mają rozpocząć mecz, a nie są to kadry na to spotkanie Carrick niech sobie odpocznie i strzeli dwie bramki Aston Villi, co by potem swój rekord przeciwko Romie pobić i wbić im trzy. - Skull - 27-03-2008 12:00 No i Anglia przegrywa 1:0 ,gol Ribery'ego ,bramka z rzutu karnego ,rzut karny po faulu Jamesa :roll: Bardzo słabe widowisko,obejrzałem obszerne skróty i nic ciekawego sie nie dzialo. Nie ma czego żałowac :wink: |