![]() |
Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
Re: Jak spisują się byłe Diabły? - daniel - 18-02-2011 19:56 Eikrem znów zalicza trafienie w sparingu, ciekawe czy ma w kontrakcie zapisaną możliwość pierwokupu do United, jakby co ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 19-02-2011 11:02 O ile mnie pamięć nie myli to w jego kontrakcie jest odpowiedni zapisy, który daje nam pierwszeństwo do jego zakupu. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - daniel - 19-02-2011 12:41 To spoko ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 19-02-2011 14:43 Mark Hughes chociażby ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 04-07-2011 18:56 Owen Hargreaves walczy o nowego pracodawacę i powrót na boisko Oh Owen Hargreaves You are the love of my life Oh Owen Hargreaves I'll let you shag my wife Oh Owen Hargreaves iI want curley hair too :* Re: Jak spisują się byłe Diabły? - RedLucas - 04-07-2011 19:39 Ale będzie, jak nasz ukochany Owen wróci do gry na najwyższym poziomie, ale nie w United ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Damian91 - 04-07-2011 19:46 Ja właśnie czuję, że tak będzie :/ Cały czas wierzyłem, że zostanie, podpisze kontrakt na zasadzie grasz-dostajesz kase. I teraz może być jak swego czasu z Sahą. No ale trudno, życzę mu wszystkiego dobrego. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - matys - 04-07-2011 20:31 To jest jeszcze smutniejsze niż broszura Owena. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kwas - 09-07-2011 15:33 Ludzie, ogarnijcie się trochę. Brown szczerzy zęby to czuje, że nareszcie się uwolnił, skończył się dla niego ten dramat. O'Shea nie uśmiecha się od ucha do ucha to strasznie przeżywa to rozstanie... Nie rozumiem, jak po jednej, dwóch fotkach można wysuwać tak daleko idące wnioski. A może parę sekund po chwili uwiecznionej na fotografii widzimy szczęśliwego Johna, albo smutniejszego Wesa ? Ja to rozumuje tak. Obaj spędzili u nas praktycznie całą swoją dotychczasową karierę i nie wierzę, że odchodząc z klubu nie mają przynajmniej w pewnej części pękniętego serca. Teraz przed nimi nowy etap i oby im się wiodło, bo to po prostu dobre chłopaki były. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - rav10 - 10-07-2011 12:08 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sRGnl-TMC00#at=28 ![]() Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Jaroldz - 04-08-2011 14:45 Wczorajsze pożegnanie Edwina: [flash=425,344]http://www.youtube.com/v/0vOMVqc_YF4&feature=player_embedded[/flash] Piękne pożegnanie tego wspaniałego zawodnika, jednego z najlepszych o ile nie najlepszego bramkarza w historii naszego klubu. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - El Polako - 04-08-2011 18:44 szkoda, że już zakończył karierę. Ostatnimi latami był w moim odczuciu najlepszym bramkarzem na świecie a jego obrona strzału Torresa z główki w LM była interwencją roku. Zna ktoś składy jakie zagrały ekipy w tym pożegnalnym meczu? Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 04-08-2011 18:53 Aż łezka się w oku kręci... Cóż można rzecz, jestem dumny i mega szczęśliwy z powodu tego, że dane było mi oglądać Edwina i po raz kolejny, niestety ostatnio już ogromnie podziękować za wszystko. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Intel - 04-08-2011 19:01 Zamiast wklejania/podawania jakiś cząstkowych informacji, najlepiej zrobię, podając link do obszernego podsumowania całej imprezy z polskiej strony Ajaxu. Tutaj znajdują się wszystkiego informacje na temat benefisu, nie tylko o wspomnianym spotkaniu. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Tomassen - 04-08-2011 19:07 To niesamowity nie tylko bramkarz, ale sprawia też wrażenie niezwykle sympatycznego człowieka ![]() ![]() |