Redcafe.pl - Manchester United Forum
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33)
+---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

- pawlo - 31-05-2008 00:35

Wojtku zluzuj troszke, bo nie ma potrzeby sie denerwowania.

Wyjazd typowo lajtowy na spotkatnie i poznanie (przynajmniej ja) nowych ludzi. Kto chce, to szybko, bo bede bookowal hostel. Kto nie to nie Smile Tarcza jest tydzien pozniej, jezeli wypali to moze i ja sie pojawie.

- Skull - 31-05-2008 01:09

Stojkovic napisał(a):Na tarczy napewno lepsze emocje niż sparing z Espaniolem o nic praktycznie

Dziwi mnie takie podejscie :roll: Wojtek ma racje,bo ostatnie mecze o tarcze pokazaly ze jest to "również" sparing ,tyle że można wygrac tarcze ,tam bedzie żegnany Ole, może fani zechca mu podziekowac za te wspaniale lata?
Wiadome że każdy mecz to bedzie zwyczajny piknik,ale jesli mialbym wybierac to zdecydowanie mecz z Espanyolem, spora grupa ludzi sie szykuje,mozna niezly melanż odstawic :twisted:

Napewno z wszystkich trzech najlepiej wypada mecz z Zenitem!

- Seki - 31-05-2008 08:12

Tarcza to jak w Polsce mecz o Super Puchar kraju Wink Duze zainteresowanie meczem jest też ponieważ do spotkania dojdzie na nowym Wembley Tongue Na Tarcze jak dobrze pójdzie pojedziemy w 3-6 osób.

- Seki - 31-05-2008 08:17

Zastanawiam sie czy nie jechac tez na mecz Ole, bo mam 2 urodizny wiec melanz bym odprawił w Manchester Smile

- Pejter - 06-06-2008 17:37

Bilety lotnicze mamy już zabukowane - DZIÊKI VIKTOR!

Na Ole z Polski lecimy ja, mój kolega, roo1410 i leslav :wink:

- leslav - 06-06-2008 18:15

No Victor wielkie dzieki, bo z ta karta moglbyc by porblem Big Grin

- roo1410 - 06-06-2008 18:30

Cytat:Bilety lotnicze mamy już zabukowane - DZIÊKI VIKTOR!

Na Ole z Polski lecimy ja, mój kolega, roo1410 i leslav

Cytat:No Victor wielkie dzieki, bo z ta karta moglbyc by porblem

No gdyby nie VICTOR to byśmy mieli problem z biletami ale może by znalazł się ktoś inny .... a jak nie ... TNX Victor

- Seki - 07-06-2008 09:47

My lecimy w 5-6 osób na Tarcze na Wembley, bilety lotnicze zamówione, bileciki na mecz wstepnie mamy pochytane Wink

- MastaH - 07-06-2008 15:15

A istnieje możliwość dołączenia się do tej wyprawy na Wembley? Prosiłbym o podanie kosztów i informację odnośnie wejściówek na mecz, w sensie jak można zdobyć i 'czy' można jeszcze w ogóle zdobyć.

- Wojtek3 - 08-06-2008 07:39

MastaH napisał(a):A istnieje możliwość dołączenia się do tej wyprawy na Wembley? Prosiłbym o podanie kosztów i informację odnośnie wejściówek na mecz, w sensie jak można zdobyć i 'czy' można jeszcze w ogóle zdobyć.

Mysle, ze bez szans na wyjazd z tą ekipa zreszta lista na mecz z Espanyolem takze jest juz zamknieta. Probuj uderzyc na jesien z MUSC PL na Old Trafford...

- Seki - 10-06-2008 08:24

MastaH napisał(a):A istnieje możliwość dołączenia się do tej wyprawy na Wembley? Prosiłbym o podanie kosztów i informację odnośnie wejściówek na mecz, w sensie jak można zdobyć i 'czy' można jeszcze w ogóle zdobyć.

Jestes pełnoletni?

Wejsciówek na razie mamy byc może 4 a jest Nas 5-6. Koszty myśle, że w granicach 1000-1200 zł (przelot samolotem z Krakowa do Londynu 590 zł) + bilet na mecz + 2 noclegi + wyżywienie i spożycie + metro, taxi itp.

- MastaH - 10-06-2008 19:32

Jestem pełnoletni od ładnych kilku latWink Jeśli taka kwota wchodziłaby w grę (nawet większa), to już teraz mogę praktycznie na 100% powiedzieć, że mógłbym lecieć. Dlatego jeśli znalazłyby się jakieś wolne wiejściówki na mecz to dajcie mi znać. A jak wygląda kwestia przelotu? Bukowaliście już bilety?

- roo1410 - 10-06-2008 20:27

MastaH napisał(a):Bukowaliście już bilety?
bilety już są zabukowane !!!

- Seki - 11-06-2008 08:33

MastaH napisał(a):Jestem pełnoletni od ładnych kilku latWink Jeśli taka kwota wchodziłaby w grę (nawet większa), to już teraz mogę praktycznie na 100% powiedzieć, że mógłbym lecieć. Dlatego jeśli znalazłyby się jakieś wolne wiejściówki na mecz to dajcie mi znać. A jak wygląda kwestia przelotu? Bukowaliście już bilety?

Teraz już moze byc cięzko, bo nie wiadomo jak z biletami na mecz, ale w razie czego będziemy tutaj jeszcze pisać. Tak bilety bukowalismy tydzien temu.

- pawlo - 24-06-2008 00:34

Skull dochadza mnie sluchy ze w chuja walisz i nawet se transportu nie zabookowales. Ja nawet nie bede przypominal ostatniej podrozy na arsneal czy jakos specjalnie komentowal to, bo mnie pejter zbanuje, ale kurwa nie ma opcji ze ciebie nie ma.