![]() |
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307) |
- Skull - 24-06-2008 01:02 Taa nie zabukowalem jeszcze :wink: Ale nie bój żaby bede na pewno ,w ciągu tygodnia zabukuje przez agencje/biuro podrozy bo nie mam jak i czym. Wojtek3 tak donosi na mnie? :lol: Nawet jak cena wzrosnie do 300 euro za sam bilet lotniczy to i tak jade bo chce was poznac i sie z wami napic :twisted: - pawlo - 24-06-2008 02:02 skull chocbys mial na piechote przyjsc, to kurwa nie ma innej opcji. Albo wojtek zmieni ci nicka na odpowiedniejszego... puff albo cos ![]() - Wojtek3 - 24-06-2008 02:10 Skull nikt na Ciebie nie kapuje bron boze, ale troche sie wleczesz, wiec mam nadzieje, ze wezmiesz w koncu sprawy w swoje rece 8) Mamy juz praktycznie wszystko pozapinane na ostatni guzik, zostalo do wykonania pare tranzakcji i kropka. Pejter czytaj PW od pawlo, Skull czytaj moja wiadomosc na GG. Ok, koniec spamu w tym temacie juz ![]() - Maciek - 24-06-2008 13:37 Ja się chyba wybiore na Juventus tego 6 sierpnia - roo1410 - 24-06-2008 13:38 Rozmawiacie o meczu z Espanyolem ??? Wojtek3 napisał(a):Mamy juz praktycznie wszystko pozapinane na ostatni guzik, czyli hotel w Manchester już zabukowany? Niech ktoś napisze jak z przelaniem kasy za Hotel i wejściówki !?!?!?!? dobra już nie trzeba Pejter napisał mi już wszystko .!!!!![/b] - Skull - 29-06-2008 14:34 Dobra bilet zabukowany na Espanyol,strasznie sie jebalem z tym i to sie zemscilo,bo musialem słono zaplacic,kasa na nocleg tez juz przekazana i na wejsciowki,tak wiec wszystko załatwione 8) Mam prośbe do chłopaków z Polski ,szykowac jakies flagi ,musi byc nasza ojczysta ,najlepiej z napisem jakims ,do tego cos trzeba przykombinowac jeszcze,jakis transparent 20 LEGEND czy cos w tym stylu. :twisted: Jak cos to PW... - roo1410 - 29-06-2008 18:43 Skull napisał(a):Mam prośbe do chłopaków z Polski ,szykowac jakies flagi ,musi byc nasza ojczysta ,najlepiej z napisem jakims ,do tego cos trzeba przykombinowac jeszcze,jakis transparent 20 LEGEND czy cos w tym stylu. Twisted Evil Ja coś pomyśle o fladze OLE. tylko nie wiem jak zrobić. Skull a za transparent na Glazera mogę kare jakąś dostać? Czy tylko zabiorą mi ją? A cha i jak się wchodzi na stadion to patrzą co masz napisane na fladze? Bo chętnie bym zrobił "Poland Hate Glazer" albo coś takiego. - WoLaK - 29-06-2008 18:52 roo1410 napisał(a):Skull napisał(a):Mam prośbe do chłopaków z Polski ,szykowac jakies flagi ,musi byc nasza ojczysta ,najlepiej z napisem jakims ,do tego cos trzeba przykombinowac jeszcze,jakis transparent 20 LEGEND czy cos w tym stylu. Twisted Evil hates - pawlo - 02-07-2008 12:51 Informuje, ze kase mam juz od wszystkich chyba z polski. Roo, Leslav i Pejter z kumplem. Czekam tylko na wojtka i skulla, co powinno byc juz nie bawem, ale i bez tego prawdopodobnie dzis bookuje nocleg. Mialem to zrobic wczoraj, ale wystapily pewne problemy ![]() Aha, cena za nocleg, to 21 funciakow. Sprytnie stronka hotelowa zmyla, gdy sie sprawdza to, ale wyszlo gdy chcialem bookowac. Mimo wszystko nie ma najmiejszego problemu, bo powinno wystarczyc ![]() - roo1410 - 02-07-2008 12:56 Swietnie ! tnx pawlo. a więc OT czeka! - leslav - 02-07-2008 20:14 no i gitara ![]() Czyli za noc;eg udalo sie oszczedzic prawie polowe - pawlo - 02-07-2008 23:47 Nie. Za nocleg doplacimy 5 funtow za noc ![]() - Wojtek3 - 03-07-2008 01:21 Wyjazd juz niemalze dopiety na ostatni guzik. Czekam tylko na info z Anglii w sprawie biletow, pawlo tam zalatwia nocleg. UWS - pawlo - 03-07-2008 12:35 Wlasnie skonczylem bookowac hostel ![]() Wojtku, za twoje nazwisko powinienes dostac wpierdol. Trzeba bylo to widziec jak staralem sie jej przeliterowac ![]() ![]() Prawie plakalem ze smiechu, zreszta ona tez ![]() Policzyli nam albo jakis zajebisty rabat, albo info na stronie jest nic nie warte, bo wyszlo taniej niz zakladalismy od poczatku o jednego funta od osoby ![]() Dzis powinienem dostac od wojtka namiary na konto i jutro z rana dam kase angolowi. Tym samym wypad bedzie oplacony w 1000% i wystarczy tylko przyjechac ![]() - MUSC PL - 18-07-2008 14:12 Sierpień zapowiada się czadowo ![]() W sierpniu w różnych składach zaliczymy : OT - Espanyol OT - Juventus Wembley - Portsmouth United We Stand Prezes MUSC POLAND |