![]() |
Boks i inne sporty walki - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Sport (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Inne sporty (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Boks i inne sporty walki (/showthread.php?tid=62) |
Re: Boks i inne sporty walki - KadoeL - 19-02-2012 00:58 Przecierałem oczy ze zdumienia jak Dereck Chisora zaprezentował w ringu oldschoolową koszulkę Manchesteru United. Re: Boks i inne sporty walki - samcro - 19-02-2012 08:38 <a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=MWQs8nMsZNg">http://www.youtube.com/watch?v=MWQs8nMsZNg</a> Po walce znów pokazał wiochę. Haye jest niby głupi ale ten? jeszcze głupszy murzyn. Re: Boks i inne sporty walki - Tomas - 19-02-2012 09:29 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kPNxiq3B6Vw[/youtube] Tuż przed walką kolejne chamskie zachowanie Chisory i to chyba Władimir jest tym bardziej opanowanym :-D Jednak miał takie skurwysyńskie spojrzenie. No i tak, Witalij mówił, że chciałby się jeszcze zmierzyć z Dereckiem, Del Boy chce z Władimirem, a może jednak Chisora vs Haye? Re: Boks i inne sporty walki - Adis - 19-02-2012 09:55 BeBaD napisał(a):Adis chyba odwrotnie. Wład jest bardziej opanowany. Vittek po policzku krzyczał wprost "pożałujesz tgo w ringu"...Oczywiście, że to Vitali w ringu jest bardziej opanowany, Władimir w sytuacji zagrożenia wciąż się potrafi gubić, choć jest już lepiej od tym względem niż w walce choćby z Sandersem, wiele wygranych walk wzmogło u niego pewność siebie. Co do całego zamieszania, przed czy po walce. Dobrze, że tak się stało. Wiele osób, które boks widziało ostatnio na Gołota-Adamek obejrzało ten pojedynek, pewnie następny między Hayem a Chisorą też obejrzą. Ładnie chłopaki wypromowali swoją ewentualną walkę, bądź ewentualne walki Anglików z braćmi, ale lepiej im pocisnąć od głupich murzynów. I niby dlaczego w tym sporze tym "głupszym" był Chisora, skoro to Haye jest winny całemu temu wyreżyserowanemu zamieszaniu, i to on rzucał butelkami i statywami? :lol: Re: Boks i inne sporty walki - samcro - 19-02-2012 10:08 Adis napisał(a):Anglików z braćmi, ale lepiej im pocisnąć od głupich murzynów. I niby dlaczego w tym sporze tym "głupszym" był Chisora, skoro to Haye jest winny całemu temu wyreżyserowanemu zamieszaniu, i to on rzucał butelkami i statywami?Wow. Murzyn musiał unieść swą dumę i iść do swego pobratymca, ktoś mu kazał? Jest profesjonalistą to mógł się opanować i mu odpowiedziec słownie ale tu chyba intelektu zabrakło, w końcu to tylko bokser. ukartowane czy nie to i tak cyrk a nie sport. tylko pokazuje jakich dennych akcji się czepiają by się wypromować Zresztą jak dla ciebie dobrze się stało że murzyn sprzedał liścia kliczko , drugiemu splunął z trzecim się bił to gratki <hahaha> , i umieszczam cię na linii z tym murzynkiem. nie odpowiadaj bo nie gadam z takimi.Tobie to odpowiada, mnie nie. koniec kropka Re: Boks i inne sporty walki - Adis - 19-02-2012 10:25 No cóż, pozostaje mi mieć nadzieję, że kiedyś zrozumiesz, iż światem rządzi pieniądz, dodam tylko jeszcze, że im wcześniej się to stanie, tym lepiej dla Ciebie. Re: Boks i inne sporty walki - kaka - 19-02-2012 10:36 Pieniądz pieniądzem, ale klasę i inteligencje też trzeba mieć. To co odpierdalał Chisora to przecież jest niepojęte. Jak takiego półmózga można było dopuścić do walki o mistrzostwo świata? Gdzie szacunek do sportu? Gdzie szacunek do ŻYWEJ LEGENDY i aktualnego MISTRZA ŚWIATA? Kpiną jest przyzwolenie dla takich matołów. Pomijam oczywiście aspekty sportowe, nie znam się za dobrze na sportach walki i nie chce kreować się na znawce. Miejsce tego murzyna nie jest na ringu. Wstyd i hańba dla sportu. Re: Boks i inne sporty walki - Mata - 19-02-2012 10:48 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NGzcJ55-4oc[/youtube] Re: Boks i inne sporty walki - BeBaD - 19-02-2012 11:55 Mata, chciałoby się teraz powiedzieć "a nie mówiłem" ;p Świetna walka Chisory, takiego kolesia w ringu to Kliczko nie widział od lat. Mocna szczęka, parcie do przodu, kondycja... zabrakło tylko mocniejszego ciosu albo warunków fizycznych. Brawa dla obu za świtne widowisko jakiego nie było w hw od lat. Co do zamieszania z ładem. Chisora to zrobił i prawdopodobnie dostatnie tego czego chciał czyli walki z młodszym bratem. Ot taka chamsa ale skuteczna zagrywka. ![]() Re: Boks i inne sporty walki - Adis - 19-02-2012 12:17 "Sprzeda się następna walka" ![]() Vit podczas zamieszania, mina jak u dzieciaka rozpakowującego prezent od świętego mikołaja ![]() Re: Boks i inne sporty walki - Foster - 19-02-2012 12:38 A w mojej mieścinie wczoraj odbył się Wojak Boxing Night. Bili się m.in Damian Jonak i w walce wieczoru Andrzej Wawrzyk. Fajnie jest sobie obejrzeć boks na żywo. A panie wychodzące przez każdą rundą na ring? Miodzio ![]() Re: Boks i inne sporty walki - Ruuuuuuuuuud - 19-02-2012 12:43 Adis napisał(a):No cóż, pozostaje mi mieć nadzieję, że kiedyś zrozumiesz, iż światem rządzi pieniądz, dodam tylko jeszcze, że im wcześniej się to stanie, tym lepiej dla Ciebie. Adis napisał(a):Ładnie chłopaki wypromowali swoją ewentualną walkę, bądź ewentualne walki Anglików z braćmi, ale lepiej im pocisnąć od głupich murzynów. Czyli wszystko można zrobić dla pieniędzy i jeszcze nie powinno się takich zachowań krytykować, bo to w końcu dla pieniędzy? Re: Boks i inne sporty walki - BeBaD - 19-02-2012 12:53 Ruuuuuuuuuud napisał(a):Czyli wszystko można zrobić dla pieniędzy i jeszcze nie powinno się takich zachowań krytykować, bo to w końcu dla pieniędzy? W jakim Ty świecie żyjesz ? dla kasy można wszystko zrobić. Tam granice nie zostały przekroczone. Nie pierdolcie jak ministranty jakieś ![]() Re: Boks i inne sporty walki - panopticum - 19-02-2012 12:58 Może następnym razem powie, że zerżnie mu żonę, a dzieci sprzeda na pedofilskiej aukcji. Byłby skandal i walka by się sprzedała, ale to by było dobre. Nie mogę się doczekać. Jak się komuś podoba plucie w twarz, albo ciosy znienacka, to może powinien przerzucić się na wrestling. Cytat:W jakim Ty świecie żyjesz ? dla kasy można wszystko zrobić. Tam granice nie zostały przekroczone. Nie pierdolcie jak ministranty jakieś Cóż mogę powiedzieć, poza tym, że sram na to? Zrobił to dla kasy i dlatego nie może mi się to nie podobać, bo inaczej będę ministrantem? Re: Boks i inne sporty walki - BeBaD - 19-02-2012 13:03 Nie czaicie że właśnie takie zachowania, przed/po walce napędzają boks ? HW jest od lat tak nudna że szok, takie rzeczy są potrzebne. Kto dzisiaj opamięta o Johnsonie który też nie dał się znokautować Kliczce ? Ta walka i cała otoczka wokół niej zapadnie w pamięci na długo. nice |