Redcafe.pl - Manchester United Forum
Spotkania kibiców - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Wątek: Spotkania kibiców (/showthread.php?tid=106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Re: Spotkania kibiców - bartex606 - 24-05-2009 13:30

A są jakieś plany na RZESZÓW?

Re: Spotkania kibiców - dege3 - 24-05-2009 16:50

Witam. Są jakieś plany na Iławę bądź okolice ?

Re: Spotkania kibiców - MatiGol - 24-05-2009 19:20

najgorzej to mają ludzie w mniejszych miejscowościach. Co innego spotkać się w krakowie, gdańsku czy warszawie, a co innego gdy chodzi o znacznie mniejszą miejscówkę. Ja się zastanawiam nad spotkaniem w Brzesku (woj. małopolskie) ale na dobrą metę to nie wiem czy nawet jest gdzie :-) a szkoda, pokibicowałbym z ziomkami którzy są za manchesterem. Trudno, trzeba będzie odpalić w pokoju przy piwku TVP 2 i zobaczyć co ma do powiedzenia jacek "wysuń szufladę" gmoch.

Re: Spotkania kibiców - dsw_MUszyna - 24-05-2009 21:58

MatiGol napisał(a):a się zastanawiam nad spotkaniem w Brzesku (woj. małopolskie) ale na dobrą metę to nie wiem czy nawet jest gdzie :-)
Z Brzeska do Kraka to nie jest na koniec świata bracie Wink
Jedziesz na dworzec do galerii, skąd masz do English Football Clubu góra 12 minut piechtą. A wrócisz rano, bo przecież świętować będziemy do rana Wink

Re: Spotkania kibiców - truered - 24-05-2009 22:45

To jak będzie w Bydzi? Bo słyszałem buńczuńcze zapowiedzi,a tu ani widu, ani słychu. Towarzysze!

Re: Spotkania kibiców - radzio - 24-05-2009 23:11

truered napisał(a):To jak będzie w Bydzi? Bo słyszałem buńczuńcze zapowiedzi,a tu ani widu, ani słychu. Towarzysze!
Cytat:Bydgoszcz

Ogłoszenie o swoim spotkaniu pozostawił na mojej skrzynce mailowej również sympatyczny chłopak z Bydgoszczy, który od dłuższego czasu trwale walczy o to, by na mecz United wybrała się duża grupa fanów. A z tego co mówi - tych w mieście z kujawsko-pomorskiego nie brakuje.

Miasto: BYDGOSZCZ
Miejsce: BARKA CLUB, Rybi Rynek 3

Bydgoszczanie!
Pokażmy jak jest Nas dużo! Do tej pory nie było w mieście nad Brdą specjalnych spotkań kibicowskich. Czas to zmienić, ale do tego potrzebna jest Wasza pomoc. Dużo miast pokazało już, że jak się chce to można. Finał Champions League jest wymarzonym momentem, by rozpocząć nową tradycję w Bydgoszczy. Zjednoczmy się!

UNITED WE STAND !!!

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt gg: 5726630 lub mail: <!-- e --><a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a><!-- e -->

via Spotkania kibiców na finał Ligi Mistrzów

Re: Spotkania kibiców - truered - 24-05-2009 23:25

O, merci.

Re: Spotkania kibiców - krismacho - 25-05-2009 19:44

elo wie ktoś może gdzie jest coś organizowane w GDAŃSKU? bo do Gdyni to mi się jechać nie chce...Tongue

Re: Spotkania kibiców - garret9 - 25-05-2009 22:15

WROCŁAW - 13tka

Ekipa z wrocławia, najpewniej większość zjawi się w 13-tce! wbijam też z paczką fanów LFC, Interu i Realu (takich mam znajomych aż wstyd ;P)

i to choćbym miał stać !! bo wole poważną atmosferę niż jakiś szit w małym pubie ;]
proponuje na dodatek ażeby Sektor kibiców United nie zawinął od razu po meczu tylko trzeba gdzieś się przejść pofetować na miasto!!
(no chyba, że nie będzie nastrojów do fety, w co jednak szczerze mocno wątpie Big Grin <rotfl> <rotfl> )

NAPRZÓD DIABŁY!

Re: Spotkania kibiców - Pawlak - 25-05-2009 23:17

Czemu mój post został wykasowany? Macie jakieś kompleksy?

Panie Krismacho, uroczyście oświadczam Ci, że nic nie będzie organizowane w Gdańsku.

Choć komuna już minęła to tu propaganda działa...

Re: Spotkania kibiców - MatiGol - 26-05-2009 13:04

dsw_MUszyna napisał(a):
MatiGol napisał(a):a się zastanawiam nad spotkaniem w Brzesku (woj. małopolskie) ale na dobrą metę to nie wiem czy nawet jest gdzie :-)
Z Brzeska do Kraka to nie jest na koniec świata bracie Wink
Jedziesz na dworzec do galerii, skąd masz do English Football Clubu góra 12 minut piechtą. A wrócisz rano, bo przecież świętować będziemy do rana Wink

No wszystko pięknie ładnie Tongue bo w sumie myślę że na rynek nie będzie problemu trafić. A ten klub to jest gdzieś daleko od rynku ?
Ja prawie wogóle nie poruszam się po Krakowie to by się sprzydała fachowa pomoc :-)

Re: Spotkania kibiców - sebos_krk - 26-05-2009 13:20

MatiGol napisał(a):No wszystko pięknie ładnie Tongue bo w sumie myślę że na rynek nie będzie problemu trafić. A ten klub to jest gdzieś daleko od rynku ?
Ja prawie wogóle nie poruszam się po Krakowie to by się sprzydała fachowa pomoc :-)
tu jest dokładne miejsce- localisation
<a class="postlink" href="http://www.efckrakow.pl/en/indexe.html">http://www.efckrakow.pl/en/indexe.html</a>

a tu maps gooogle z tego miesca
<a class="postlink" href="http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=krak%C3%B3w&sll=50.061747,19.940808&sspn=0.003327,0.010986&ie=UTF8&ll=50.061423,19.941494&spn=0.003327,0.010986&z=17">http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... 10986&z=17</a>
powiększysz mapę, troszkę do góry i masz ulicę pawią i tam już po prawej widzisz tory- to już jest dworzec główny Smile

Re: Spotkania kibiców - Pawlak - 26-05-2009 15:14

Yankee napisał(a):Wszystkich zainteresowanych zapraszam do English Football Pub na Via Valpetrosa (rog Via Torino) w samym centrum Mediolanu. Widownia w pelni angielska( oprocz mnieTongue)

Re: Spotkania kibiców - Lasq - 26-05-2009 16:27

Jakbym mieszkał/przebywał w Mediolanie to jutro byłbym w Rzymie Tongue

Re: Spotkania kibiców - dsw_MUszyna - 26-05-2009 16:52

A ty sebos gdzie mecz oglądasz?
Aha, czekam też aż radzio się zdeklaruje że pierdoli studia i zostaje ninja Big Grin