![]() |
RED ARMY - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2006/2007 (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Wątek: RED ARMY (/showthread.php?tid=319) |
- WoLaK - 29-03-2008 20:41 Doping podczas dzisiejszego mecz był całkiem przyzwoity,ale nie obyło się bez smutnych obrazków.Gdzieś koło 78 minuty niektórzy "kibice" zaczęli opuszczać OT.Ja nie rozumiem po co tacy ludzie w ogóle na mecz przychodzą... - Kuba_^^ - 29-03-2008 22:27 WoLaK napisał(a):Gdzieś koło 78 minuty niektórzy "kibice" zaczęli opuszczać OT.Ja nie rozumiem po co tacy ludzie w ogóle na mecz przychodzą... Właśnie też tego nie rozumiem, wiem, jest już wynik 4:0 i raczej nic wielkiego się nie zdarzy, no ale chyba wypada do końca wytrwać, w końcu się na coś te pieniądze wydaje :roll: - woyteq - 29-03-2008 22:38 A skoro to ich pieniadze ? - Kuba_^^ - 29-03-2008 22:42 woyteq napisał(a):A skoro to ich pieniadze ? Wiadomo, że to ich pieniądze, niech sobie tam robią z nimi co chcą, ale dla mnie i tak to nie jest dla mnie zbytnio zrozumiałe, no ale cóż, nie zmienię tego ![]() - Maciek - 29-03-2008 22:45 Ja mam zasadę że nie opuszczam stadionu przed końcowym gwizdkiem, ale jak ktoś takiej zasady nie ma to niech jej nie ma, nie moja sprawa. O ile trybuny opuszcza ktoś kto darł morde przez cały mecz i po prostu mu się słabo zrobiło to potrafię go rozgrzeszyć, kogoś kto wie, że na następnym meczu i tak będzie a tu i tak się nic nie zdarzy już również potrafię rozgrzeszyć, chociaż nie mogę sobie siebie w takiej sytuacji wyobrazić, nie wiem jak chodzenie na United mogłoby mi spowszednieć...a jak wychodzą ci co to faktycznie do teatru marzyć przyszli to nawet lepiej ps: widział ktoś kiedyś, żeby ta pakistańce coś na jakimkolwiek meczu śpiewały bądź mówiły? - WoLaK - 29-03-2008 22:49 Maciek napisał(a):ps: widział ktoś kiedyś, żeby ta pakistańce coś na jakimkolwiek meczu śpiewały bądź mówiły?Ci co zawsze siedzą obok boksu drużyny gości ? Jeśli o nich chodzi to nigdy nie widziałem żeby śpiewali czy coś. - Maciek - 29-03-2008 23:02 Tak, ci. Chociaz na wyjazdach siedzą gdzie popadnie ![]() - KanT - 30-03-2008 00:10 Ja widziałem, chociażby dzisiaj śpiewali "That's why we're champions!" :lol: :lol: :lol: Na Romie w tamtym roku też coś spiewali. - Pejter - 30-03-2008 12:06 Maciek napisał(a):ps: widział ktoś kiedyś, żeby ta pakistańce coś na jakimkolwiek meczu śpiewały bądź mówiły? Te araby, czy coś w tym stylu? Śpiewały na pewno z Romą rok temu :lol: - WoLaK - 30-03-2008 14:20 To raczej jacyś Hindusi ![]() Jak graliśmy jakiś mecz w tym sezonie to Twarowski powiedział : "O chyba jakiś fan club z New Delhi przyjechał " ![]() - woyteq - 30-03-2008 14:29 Radze wam dobrze nie dyskutujcie tu wiecej o tych ludziach i nie spoufalajcie sie dluzej z nimi. Jak chcecie zeby tak wygladaly cale trybuny na OT i zeby caly swiat sie z nas smial to napiszcie jeszcze 10 postow o tym i bedzie miec co checie. - Gracek_11 - 30-03-2008 15:53 Cytat:Te araby, czy coś w tym stylu? Śpiewały na pewno z Romą rok temu :lol: Pamiętam. A tak przy okazji normalnych spotkań (niecodziennie wygrywa się z 7:1) to raczej piknikowo. Choć wczoraj jeden z nich jakoś tak agresywnie wymachiwał do O'Neilla, albo mi się tylko wydawało. - leslav - 02-04-2008 14:18 http://youtube.com/watch?v=ZMLO3L3JDQo zna ktos moze tekst byl bym bardzo wdzieczny - Ciampel - 02-04-2008 14:42 We all hate Leeds scum, We all hate Leeds scum, We all hate Leeds scum, We all hate Leeds scum. - KanT - 02-04-2008 14:48 ... a wcześniej 32 years - fu*k all x8 |