![]() |
Nani - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Nani (/showthread.php?tid=44) |
RE: Nani - RedLucas - 20-01-2013 18:56 Kwas napisał(a):A może po prostu nie czuje się najlepiej. Przeca dopiero co wrócił po kontuzji.A Roo i Ando już się czują dobrze? RE: Nani - Kwas - 20-01-2013 19:01 Widocznie lepiej się czują, niż zawodnik, który ostatnie spotkanie rozegrał na początku listopada. RE: Nani - Kosma - 20-01-2013 19:34 Ando też dziś nie zagrał, Rooney wszedł w drugiej połowie. RE: Nani - Jaroldz - 20-01-2013 19:42 Zgadzam się z RedLucasem w 100%. Przecież Nani od Valencii gorzej nie zagra, bo się nie da tego zrobić, a na pewno dzisiaj coś by wniósł do naszej gry. RE: Nani - Hubson - 05-02-2013 14:46 Tak to mi youtube zasugerowało jako coś co mogę obejrzeć. Nani 2 asysty + gol. Takiego Naniego chciałym oglądać. Dynamicznego nieschematycznego. Taki Nani to skarb ale musi się wziąć w garść. RE: Nani - duskhorizon - 05-02-2013 15:38 Szkoda że nawet Nani w takiej szczytowej formie w jakiej go widzimy powyżej przeplatał świetne i pomysłowe akcje z głupimi stratami i całkowicie nielogicznymi decyzjami. Z drugiej strony tak to już jest że jak jakieś 'nielogiczne' zagranie wyjdzie to mówi się o nim jako nieschematycznym, genialnym i sprytnym, a jak nie, to na piłkarza lecą gromy. Ważnym więc jest takie zdroworozsądkowe mierzenie siły na zamiary, a tego często Luisowi brakuje niestety. RE: Nani - Lukas - 05-02-2013 17:51 Nani od zawsze próbuje nieszablonowych zagrań. Czasami mu wychodzą, czasami nie- tak to już bywa. Bywały sytuacje, w których aż prosiło się o zwykłe podanie do kolegi obok a zamiast tego Nani wdawał się w drybling. Trzeba jednak pamiętać, że te wydawałoby się "nielogiczne" na pierwszy rzut oka decyzje, w rezultacie okazywały się dobrymi i skutecznymi rozwiązaniami, które zaskakiwały przeciwnika. Z resztą co by nie pisać Nani i tak nie zmieni swojego stylu gry- jeśli "zwietrzy swoją szansę" to nadal będzie dryblował i często szukał bardziej skomplikowanych rozwiązań. Można sobie tylko życzyć by w jeszcze większym stopniu kończyły się one sukcesem. RE: Nani - panopticum - 22-02-2013 21:15 Cytat:“We are definitely prepared to keep him,” said the United manager. “There is no doubt about that. He is one of the best match-winners in the game and I’m including the whole of Europe. David Gill has been speaking to his agent for quite a few weeks now. It is entirely up to the boy himself. He’s got a year-and-a-half left. I would prefer to keep him. I think with Nani he wants to be guaranteed first-team football, but he can guarantee that. His performance the other night can guarantee that. We are trying our best because he is such a match-winning player.” http://therepublikofmancunia.com/fergie-i-want-nani-to-stay/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=fergie-i-want-nani-to-stay RE: Nani - Foster - 05-09-2013 15:13 Nani podpisał, nowy 5-letni kontrakt i będzie z nami do 2018 roku. Osobiście jestem bardzo zadowolony z takiego obrotu spraw. Mam nadzieję, że Moyes postawi na Portugalczyka, a ten odpłaci się świetną grą, na którą niewątpliwie go stać. Oby tylko dopisywało zdrowie, a jestem pewny, że będziemy mieli z niego wiele pociechy jeszcze. RE: Nani - mat.ka - 05-09-2013 15:19 #likeanewsinging No ale tak zupełnie serio, to Luis dostał szansę i oby wreszcie zaczął bardziej ogarniać. Bo w Zenitach czy innych Monakach wyląduje! RE: Nani - Under - 05-09-2013 16:07 Nie jestem pewien czy to dobry pomysł... Kiedy Nani ostatnio zagrał naprawdę dobry mecz? RE: Nani - mat.ka - 05-09-2013 16:12 W 79. RE: Nani - sebos_krk - 05-09-2013 16:13 Jeszcze tylko Anderson i jesteśmy zabezpieczeni na lata. To powinno coś mówić o moim stosunku do portugalczyka. RE: Nani - Mubinio - 05-09-2013 16:36 Najlepszy skrzydłowy United - ja się cieszę. RE: Nani - Kosma - 05-09-2013 16:41 Ja się też cieszę. Nawet jeśli zechcemy go sprzedać, to go sprzedamy, a nie puścimy za wór hamburgerów dla rzeczonego Ando. |