![]() |
Cristiano Ronaldo - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Cristiano Ronaldo (/showthread.php?tid=43) |
Re: Cristiano Ronaldo - bartez - 10-01-2009 22:29 Dokładnie, nie jest zbiegłym mordercą cz gwałcicielem. Po prostu rozwalił swoją zabawkę, którą kupi sobie po raz kolejny po jutrzejszym meczu z Chelsea ![]() Re: Cristiano Ronaldo - branka - 12-01-2009 21:35 Przed chwilą Cris dostał kolejne wyróznienie indywidualne i jest najlepszym piłkarzem swiata 2008 r wg FIFA. I dobrze, zasłużył. Naprawde był przez 2 lata najlepszy. A jeszcze będzie w przyszłości - jestem prawie pewna że za 3-4 lata znowu dostanie złotą piłkę lub inne nagrody dla najlpszych piłkarzy ![]() Wkurzało mnie tylko gadanie jaka to super nie jest Barca i jak górują nad Europą - ma nadzieję, ze ich wylosujemy i znowu nie stworzą żadnej sytuacji w meczu - choc może odpadną już z Lyonem. Barca taka jest, niby pieknie graja u siebie w lidze, ale zaraz dostaną w dupę z jakimś klubem z Europy. I będzie porządek ![]() Re: Cristiano Ronaldo - Damian91 - 12-01-2009 22:57 branka napisał(a):Wkurzało mnie tylko gadanie jaka to super nie jest Barca i jak górują nad Europą - ma nadzieję, ze ich wylosujemy i znowu nie stworzą żadnej sytuacji w meczu heh a zapomniałaś co było w tamtym sezonie na Camp Nou? Barca cały mecz nas cisnęła i my wtedy mieliśmy bardzo dużo szczęścia że nam nic nie strzelili bo byliśmy potem w dobrej sytuacji przed rewanżem na OT. Jednak już na OT United sie tak nie dało cisnąć efektem czego był awans do finału po bombie Scholesa ![]() Co do Ronaldo to chyba nikt sie nie dziwi że zgarnął znów nagrodę. Po prostu nie miał sobie równych w 2008 i teraz zbiera nagrody. Re: Cristiano Ronaldo - branka - 12-01-2009 23:01 A tam cisnęła, nie stoworzyli żadnych wielkich sytuacji. Coz tego, że cisnęli? My tez cisnęliśmy Tottenham, a nie strzeliliśmy gola. Z Barcą było tak samo, tylko w drugą stronę. Dla mnie to oni strzelają gole jak sa w Hiszpanii - tam to ja bym strzeliła gola. ALe przy naszej obronie nei byli sobie w stanie praktycznie nic stworzyć. Dlatego chce ich wylosować. MU im złoi tyłki. Re: Cristiano Ronaldo - Damian91 - 12-01-2009 23:06 branka napisał(a):Dlatego chce ich wylosować. MU im złoi tyłki. Najpierw to trzeba poradzić sobie z Interem. Teraz każdy stawia na United bo wczoraj dali popalić Chelsea ale nie wiadomo co będzie za miesiąc i jednak piłka to piłka gdzie wszystko sie może zdarzyć więc skupmy sie na razie na Interze a potem jak awansujemy będziemy myśleć co dalej. Dobra bo troche odbiegliśmy od tematu ![]() Re: Cristiano Ronaldo - branka - 12-01-2009 23:17 Ja stawiałam na nas od początku ![]() No ale w sumie może rzeczywiście najlepiej najpierw ich przejsć,a potem mysleć o innych rywalach - ale ja uważam, że Inter jest trudniejszy niż ewentualna Barca. Naprawdę ![]() No, zaofftopowaliśmy. Już się zamykam, żeby nie przyćmiła nam naszej gwiazdy jakaś hiszpańska druzyna ![]() W ogóle jedno mnie tylko zdziwiło na tym plebiscycie - czemu nominowany był Torres a nie Gerrard? I czemu nominowany był Kaka? Głupie są te plebiscyty. Ciekawe co o nich myśli Cris. Re: Cristiano Ronaldo - panopticum - 13-01-2009 01:00 Fajne są tylko te plebiscyty, gdzie wygrywają nasi. 8-) Re: Cristiano Ronaldo - Damian91 - 13-01-2009 01:20 branka napisał(a):czemu nominowany był Torres a nie Gerrard? Może dlatego że Torres wygrał z reprezentacją ME bo jednak to jest ważne w takich plebiscytach. Tak jak dla Ronaldo żeby wygrać te wszystkie nagrody było ważne zwycięstwo w Premiership i Champions League. Mi sie tak wydaje bynajmniej a jak jest naprawdę to nie wiem. Ale Kaka to nie wiem czemu przecież on nie grał czegoś nadzwyczajnego w 2008 i nawet jego Milan nie gra w LM więc nie wiem. Re: Cristiano Ronaldo - mlody_unw - 14-01-2009 00:03 Cytat:Skrzydłowy Manchesteru United, Cristiano Ronaldo podjął decyzję o przenosinach do Realu Madryt. Portugalczyk ma zmienić barwy klubowe po zakończeniu trwającego sezonu - informuje hiszpański dziennik "AS". Imo nie ma opcji. Re: Cristiano Ronaldo - branka - 14-01-2009 00:19 O, znowu się zaczyna...Akurat po tym jak Ronaldo powiedział oficjalnie, że chce zostać w MU. Może przynajmniej Tevez odpocznie kilka dni od spekulacji prasy. Re: Cristiano Ronaldo - pimpek - 14-01-2009 14:22 Ja już leje na te doniesienia - one się po prostu nigdy nie skończą póki Ronaldo będzie w United. Tyle w tym temacie. Re: Cristiano Ronaldo - Damian91 - 14-01-2009 16:56 Hehe widze że kolejna część przedstawienia pod tytułem 'Ronaldo w Realu" ![]() Jak ja widze takie newsy to nawet ich nie czytam do końca bo kompletnie nie wiem które są prawdziwe a które nie. Więc tak jak napisał kolega wyżej leje na to. Re: Cristiano Ronaldo - panopticum - 14-01-2009 17:07 Taaa... A Concordia Knurów też nie ma chrapki na ten transfer? Gazety już raz go sprzedały ![]() Re: Cristiano Ronaldo - Janczar - 18-01-2009 08:52 Gazetom nie ma co wierzyć, gazety jak wszystkim wiadomo robią dużo szumu po to by się dobrze sprzedać,a co do CR to jak wiekszość użytkowników uważam, że jest poprostu najlepszy, i chodź w tym sezonie nie strzela tyle bramek co w tamtym to i tak odbiera nagrody, a co sex afer z nim związanych to nie ma co o tym gadać, bo to przeszłość, mam nadzieje, że zostanie on na OT jak najdłużej, a jego forma będzie nadal tak wysoka jak do tej pory Re: Cristiano Ronaldo - maju - 18-01-2009 11:18 Chyba coś pominęliście... Marca wspomniała o Calderonie, który właśnie podał się do dymisji <świr> Zapomnijmyo tym newsie, bo jest onconajmniej śmieszny <hahaha> |