Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
Re: Jak spisują się byłe Diabły? - mucha - 31-08-2011 16:26 Zmienię nieco temat (być może na chwilę), bo warte przeczytania: babol.pl napisał(a):Ten list nie uzyskał jak dotąd wielkiego rozgłosu. Warto zatem przytoczyć go, by ukazać w jaki sposób za kurtyną boiskowych starć toczy się zwyczajne życie dobrych ludzi, których można znaleźć również wśród piłkarzy. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - RedLucas - 31-08-2011 16:53 Z każdą kolejną informacją, jaka dociera do nas okazuje się, jak niesamowitym człowiekiem jest ten znienawidzony przez pół świata pedał. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kwas - 31-08-2011 17:52 @Kris Ładnie to sobie wydedukowałeś. Natomiast ja też mam swoje racje, bo bezpośrednio wybierać nie musiał @Hubercik Muszę rozłożyć twojego posta na czynniki pierwsze, bo głowa mała. Hubercik napisał(a):Mówcie co chcecie. OH sprawił, że w dwumeczu ograliśmy Barcelonę i później Chelsea po karnych w których OH trafił do siatki. Zagrał 30 meczów ok, ale zasług w tych 30 meczach odebrać mu nie możecie.A czy ktoś mu odbiera jego wkład w osiąganiu sukcesów 2007/2008 ? Nie. Czytaj uważniej. Hubercik napisał(a):A jeżeli Ty miałbyś do wyboru klub w LM, który bije się o mistrza a Tottenham, który wcale nie jest przyjacielem United tylko jest lubiany z powodu ich gry i daje też mniejsze możliwości przez poziom rozgrywek w jakich gra i szansę na mistrzostwo i różnica w kasie wynosiła by 100 tys. funtów miesięcznie *teoretycznie* to wybrałbyś Koguty, żeby Twój klub miał lepiej czy City, żebyś lepiej miał Ty??Przecież do cholery tu chodzi o nasze wyobrażenie o tym zawodniku, jako człowieku, który nigdy by tak nie postąpił. A jeżeli wyobrażaliśmy go sobie tak, a nie inaczej, to po nim z całą pewnością się tego nei spodziewaliśmy. Ale jeżeli on ma takie rzeczy gdzieś, to wcale mu się nie dziwię. Czytaj uważniej. Hubercik napisał(a):Cała wasza frustracja jest efektem tego, że ma szansę grać ale nie w UNITED.Nie. To swoją frustrację wylewalibyśmy na United, bo dopuścili do odejścia zdrowego piłkarza. Hubercik napisał(a):A pisanie, że życzy się Hargo, żeby się połamał jest żenujące, idiotyczne i szczeniackie. Bez napinki na kogokolwiek, tylko pisanie czegoś takiego na prawdę razi w oczy strasznie i zastanówcie się zanim znów to napiszecie.Ja tam akurat mu kontuzji nie życzę, aczkolwiek nie powiem, że wielu ludziom szczerze życzyłem nawet śmierci, także nie miałbym żadnych oporów w szczerym powiedzeniu "Owen, połam obie nogi ". Hubercik napisał(a):I nie sądzę, żeby ktokolwiek w drużynie Diabłów czy z byłych diabłów czy sztab szkoleniowy lub ktokolwiek mieli o to takie pretensje jak WY.Inaczej oni na to patrzą, inaczej my kibice, czyli ludzie którzy praktycznie nie znają Anglika w porównaniu do sztabu, czy jego byłych kolegów z zespołu. Poza tym wszystkiego Ci przecież nie powiedzą... Re: Jak spisują się byłe Diabły? - robaldo - 31-08-2011 17:54 Kwas napisał(a):Ja tam akurat mu kontuzji nie życzę, aczkolwiek nie powiem, że wielu ludziom szczerze życzyłem nawet śmierci, także nie miałbym żadnych oporów w szczerym powiedzeniu "Owen, połam obie nogi ".:plask: Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kwas - 31-08-2011 17:56 Co ? Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Hubson - 31-08-2011 20:13 Mubinho, żebyś się nie zdziwił jak OH pakuje bramę pokroju tej z Arsenalem a De Gea nie zrobi nic podobnie jak wtedy Lehmann. Nikt nie odbiera mu wkładu, ale też nikt mu go nie oddaje. Tak jakby to nie miało żadnego znaczenia, a ma. Bo to też jest jego wkład i legendą być nie musi ale w historii się zapisał. Owen odchodził jako "chory". Jest zdrowy i okazuje się, że TAKI klub jak City może go ściągnąć to chciało by się, żeby jednak grał u nas. I nie pieprzcie teraz, że City to gorsza strona United itd itp bo sami najpierw mnie opierdalaliście, że mam ich za słaby klub. Co do listu, historia jak z bajki. I mimo, że Ronaldo puka sobie panienki to jednak wielkim człowiekiem jest. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Mubinio - 31-08-2011 20:31 Hubercik napisał(a):żebyś się nie zdziwił jak OH pakuje bramę pokroju tej z Arsenalem a De Gea nie zrobi nic podobnie jak wtedy Lehmann Niech strzela, nie w tym rzecz. A potem niech wypnie dupę pod Stretford End, wali mnie to. Ale naprawdę wierzysz, że Manchester City, którego stać na każdego środkowego pomocnika świata (i nie jest już wcale tak, że oni nie chcą przechodzić), kupuje akurat Hargreavesa - z powodów wyłącznie piłkarskich? Otóż nie. To jest zagrywka na podkurwienie czerwonej części Manchesteru i powiedzenie światu: "Patrzcie, możemy sobie sprowadzić każdego zawodnika United". I w ogóle się nie zdziwię, jak zobaczymy kolejny niebieski banner z serii "Welcome to Manchester" z mordą OH. A mnie ten koleś, jak już pewnie pisałem, ani ziąbi, ani grzeje. Jeżeli Sh***y chce się dowartościować w ten sposób - proszę bardzo. I nie mam już nic więcej do powiedzenia w sprawie "Ciekawego przypadku Owena Hargreavesa". P.S. I nie życzę mu wcale źle, dla mnie on po prostu zniknął. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - rav10 - 31-08-2011 20:39 Powinniśmy teraz zatrudnić jakąś legendę city do sprzątania w Carrington... ajć, zapomniałem, że oni nie mają legend. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kosma - 31-08-2011 20:39 Mubinio napisał(a):"Patrzcie, możemy sobie sprowadzić każdego zawodnika United"Niech sobie mówią - cały piłkarski świat ryknie na takie dictum śmiechem. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 31-08-2011 20:41 Cytat:To jest zagrywka na podkurwienie czerwonej części Manchesteru i powiedzenie światu: "Patrzcie, możemy sobie sprowadzić każdego zawodnika United"<hahaha> Nie no, nie bądźmy zabawni. Przecież my Owena wyjebaliśmy na zbity pysk to co najwyżej świat usłyszał "City bierze odpady z czerwonej części Manchesteru". Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Hubson - 31-08-2011 20:45 Możliwe, że ma to znaczenie. Jednak i Tevez i Hargo to piłkarze piłkarsko zajebiści i to bardzo, więc United w CV to raczej forma bonusu niż chęć zrobienia komuś innemu na złość. Jak dochodzi do tego fakt, że City musi zdobywać trofea nie mogą sobie pozwalać na byle jaki transfer. Ja zapytam tak: Czy na prawdę wierzysz, że szejkowie przejmują się historią United i City i kontraktując naszego byłego zawodnika chcą nam zrobić na złość? Otóż uważam, że ich to jebie, jeżeli tylko może im pomóc zdobyć trofea to go biorą. To jest zbyt duży biznes, żeby na takie rzeczy sobie pozwalać. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Mubinio - 31-08-2011 21:31 Hubercik napisał(a):Ja zapytam tak: Czy na prawdę wierzysz, że szejkowie przejmują się historią United i City i kontraktując naszego byłego zawodnika chcą nam zrobić na złość? Otóż uważam, że ich to jebie, jeżeli tylko może im pomóc zdobyć trofea to go biorą. To jest zbyt duży biznes, żeby na takie rzeczy sobie pozwalać. Hmm sądząc po liczbie sprzedanych koszulek, cenach karnetów, liczbie sprzedanych biletów i, a contrario, cenach płaconych za piłkarzy - to jest g.... nie biznes. To jest fanaberia. michal85 napisał(a):co najwyżej świat usłyszał "City bierze odpady z czerwonej części Manchesteru". Mam nadzieję, że tak usłyszał. Ja tylko napisałem, jak oni by chcieli, żeby świat usłyszał. Jak inaczej można wytłumaczyć te durne plakaty z Tevezem ongiś? Mają kompleksy w stosunku do swojego potężniejszego sąsiada i tyle. rav10 napisał(a):Powinniśmy teraz zatrudnić jakąś legendę city do sprzątania w Carrington Manciniego jako spikera, kocham jego angielski. E: Słitaśne, nie? Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Kosma - 31-08-2011 21:37 Mubinio napisał(a):Manciniego jako spikera, kocham jego angielski.Najładniej mówi Arsene 8-) Hubercik napisał(a):Ja zapytam tak: Czy na prawdę wierzysz, że szejkowie przejmują się historią United i City i kontraktując naszego byłego zawodnika chcą nam zrobić na złość?Szejki szejkami, ale w klubie są też ludzie, którzy szejkom podpowiadają bądź proponują popularne dla fanów transfery. Mubinio napisał(a):Ja tylko napisałem, jak oni by chcieli, żeby świat usłyszał.A Liverpool by chciał zdobyć mistrza. Nie ma się co przejmować, co Shitty bądź Scousersi by chcieli. Re: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 31-08-2011 22:07 I tym optymistycznym akcentem możemy chyba zakończyć dyskusje o panu Owenie. Bo każdy z nas wierzy, że z Shitty to on za dużo pucharów nie zdobędzie, bo w tym sezonie i każdym następnym będzie zwycięski tylko jeden klub. 8-) Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Jaroldz - 02-09-2011 15:14 To pan Hargreaves sobie nie pogra w Lidze Mistrzów : Cytat:Kolo Toure named in City's CL squad. Wayne Bridge and Owen Hargreaves left out. |