![]() |
Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=246) |
- Wojtek3 - 23-03-2008 17:38 bela napisał(a):Jakbyś zauważył to Tevez prawie wcale nie gra a nie przystopował Wojtek3 napisał(a):Tevez po wejsciu podanie od Naniego, a w sumie od Arbelo, trafil prosto w Reine, 3 metry do bramki. Ronaldo najpierw w I polowie trafil w slupek ale tego juz sie nie czepiam, w II polowie w ok 50 min i w 70 bodajze gdzie myslal, ze jest spalony to sa 2 Ronaldo i 1 Teveza, a Rooney'a bodajze dwie sytuacje w I polowie, pierwsza juz w 5 minucie drugiej nie pamietam, i jedna w II polowie. Czytaj uwazniej forum i ogladaj mecze.. - bela - 23-03-2008 17:40 Wojtek napisałes ze nie pamietasz a nie o jaką sytuacje Ci chodziło ![]() - Pejter - 23-03-2008 17:40 Wojtek3 napisał(a):czekam na powrot Rooney'a z przed 1,5 roku gdzie 7/10 sytuacji sam na sam bylo wykorzystywane, teraz ten stosunek wynosi mniej wiecej 2/10, jak nie mniej. Każdy czeka na takiego Rooneya. Na pewno nie pomaga w tym znajdowanie setek tam, gdzie ich nie ma i nieuargumentowanie tego. Wojtek3 napisał(a):i ogladaj mecze.. No, a jak ktoś się z tobą nie zgadza to albo dajesz mu 10 "lolów" albo każesz oglądać mecze. - Wojtek3 - 23-03-2008 17:42 bela napisał(a):Wojtek napisałes ze nie pamietasz a nie o jaką sytuacje Ci chodziło W momencie uderzenia nie leżał na ziemi a nawet nie zmietzał w jej kierunku tylko w piekny sposob uwolnil sie z szpon obroncow jak on to potrafi dobrze robic w tym sezonie, przykro mi ale jak dla Ciebie jedno sam na sam jest setka a drugie nie to ja Ciebie nie rozumiem ![]() - bela - 23-03-2008 17:44 Sam na sam yy wydaje mi się ze przy takej akcji wystepuje tylko atakujacy i bramkarz? A przy tej sytuacji Rooneya był obrońca. - Pejter - 23-03-2008 17:46 bela napisał(a):A przy tej sytuacji Rooneya był obrońca. Który go dodatkowo w nogi kopał... Ale to i tak sam na sam, bo trzeba udowodnić, że Rooney jest nieskuteczny i zmarnował 3 setki... - Wojtek3 - 23-03-2008 17:54 bela napisał(a):Sam na sam yy wydaje mi się ze przy takej akcji wystepuje tylko atakujacy i bramkarz? A przy tej sytuacji Rooneya był obrońca. Jest wystarczajaco dobra pozycja by nazwac ją stu procentowa, o odleglosci od bramki juz mowil nie bede,no i o zawodniku ktory jest przy pilce, a byl nim Rooney. proponuje przejrzec bramki Rooney'a z ostatnich dwoch lat tak przy okazji. - Maciek - 23-03-2008 18:01 Dobra, Wojtek3, obejrzyj tę sytuację i powiedz że to była setka :lol: Najpierw go faulował Carragher, potem Rooney ledwo się na nogach utrzymał, a jak strzelał, to Reina był już praktycznie metr od niego, o ile nie bliżej... Setka jak c**j ![]() - Wojtek3 - 23-03-2008 18:03 Maciek napisał(a):Dobra, Wojtek3, obejrzyj tę sytuację i powiedz że to była setka :lol: Najpierw go faulował Carragher, potem Rooney ledwo się na nogach utrzymał, a jak strzelał, to Reina był już praktycznie metr od niego, o ile nie bliżej... Setka jak c**j Właśnie obejrzałem i jakos widze setke, szkoda, ze wszyscy pisali o jego setce z Lyonem, kiedy najpierw dostal od dwoch zawodnikow po kostkach, pozniej przepychal sie z jednym, gdzie w koncu stanal sam na sam z Coupetem i nie strzelil ![]() - Pejter - 23-03-2008 19:06 Wojtek3 napisał(a):no i o zawodniku ktory jest przy pilce, a byl nim Rooney To, jaki zawodnik jest przy piłce nie ma wpływu na to, czy jest setka, czy jej nie ma. Po prostu w takiej sytuacji Rooney ma o wiele większe szanse i umiejętności niż Rasiak by ją wykorzystać, ale nadal jest to tylko bardzo dobra sytuacja. Wojtek3 napisał(a):o odleglosci od bramki juz mowil nie bede 13-16 metrów, a Reina metr od niego tak jak napisał Maciek? - Danny93 - 23-03-2008 21:53 Wojtek3 mały quiz dla ciebie,w tym sezonie Premier League przegraliśmy do tej pory 4 mecze,zgadnij co wszystkie te porażki łączy. - Wojtek3 - 23-03-2008 22:42 Danny93 napisał(a):Wojtek3 mały quiz dla ciebie,w tym sezonie Premier League przegraliśmy do tej pory 4 mecze,zgadnij co wszystkie te porażki łączy. Słaba gra zespołu ? A teraz mały pytanko dla Ciebie, review Rooney'a sezon 04/06 - przejrzyj dokładniej, bo mam wrażenie, ze opierasz swoje spostrzeżenia na temat Rooney'a z relacji zdjęciowych. - Maro11 - 23-03-2008 22:58 Rooney kiedys deitkatie podcinał piłki lub strzelił z takiej podcinki , nie wiem jak to nazwac ale tak bylo, ruudem to on nigdy nie bedzie ktory kontroluje sytuacje do konca. Dzisiaj Rooney miał 1 setke, pozostałem doskonałymi nie były, jednak jakie pozostawia rooney wraznie w tym sezonie wszyscy wiemy, z jego pudlami mozna ładny film zrobic, poprostu przestał myslec pd bramka rywali. Co laczy 4 porazki? brak rooneya To ja zapytam , ile wygranych nam dały gole Ronaldo? Birmingham Everton Fulham Derby Blackubern Bolton, gdyby niue ROnaldo rozowo w tym sezonie by nie bylo. Rooney jest napastnikiem i musi zaczac strzelac, nie ma innej opcji - Wojtek3 - 23-03-2008 23:01 Maro11 napisał(a):Rooney jest napastnikiem i musi zaczac strzelac, nie ma innej opcji Od jakiegos czasu staram sie to przekazać wszystkim, ale nikt mnie nie słucha. ![]() - Danny93 - 23-03-2008 23:07 Wojtek3 napisał(a):Słaba gra zespołu ? To też,ale chodziło mi o to że we wszystkich tych meczach na boisku zabrakło Rooneya,co pokazuje jak wielką wartość dla naszego zespołu ma wychowanek Evertonu. Wojtek3 napisał(a):A teraz mały pytanko dla Ciebie, review Rooney'a sezon 04/06 - przejrzyj dokładniej, bo mam wrażenie, ze opierasz swoje spostrzeżenia na temat Rooney'a z relacji zdjęciowych. Nie oszukujmy się problemy Rooneya ze skutecznością zaczynają być bardzo niepokojące,myślę że Anglikowi przydałaby się rozmowa z psychologiem,bo nie wiem czy te kolejne impasy strzeleckie są winą tylko tego że Rooney dużo biega po boisku i przez to brakuje mu sił by dobrze wykończyć akcję.Natomiast warto też czasem popatrzeć na samą grę zawodnika,i to jak dużo daje zespołowi sama jego obecność na boisku. |