![]() |
Spotkania kibiców - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Spotkania kibiców (/showthread.php?tid=106) |
Re: Spotkania kibiców - Wieczor MUSC - 23-09-2009 10:47 Równiez ze swojej stronny zapszam na dzis na spotkanie we Wrocławiu.Osoby,które były na City wiedza jak jest wszystkich innych rowniez zapraszam. Re: Spotkania kibiców - radzio - 24-09-2009 09:59 Został założony specjalny dział <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://redcafe.pl/spotkania-kibicow/">spotkania-kibicow/</a><!-- l --> - gdzie można założyć temat o spotkaniach kibiców osobno dla każdego miasta. Do czego gorąco zapraszam ;-) Re: Spotkania kibiców - niecierpiecebuli - 18-01-2010 01:46 Witam zawsze chciałem iśc na takie spotkanie. fajnie tak męsko, piwo, mecz, szailiki i okrzyki kibiców. tata mnie dwa razy zabrał do baru na mecz polaków. ale to nie to samo co spotkanie z osobami którzy kibicują jednej drużynie. poza tym premiersip to najlepsza liga świata. jednak nie jestem jeszcze osobą pełnoletnią, ale chciałbym uczestniczyć w takim spotkaniu. więc mam pytanie, mógłbym wpaść czy musiałbym przyjść z opiekunem? Re: Spotkania kibiców - Pawlak - 18-01-2010 14:19 A skąd jesteś? No i ile masz lat <niesforny> Re: Spotkania kibiców - Bloolegard Kazoo - 18-01-2010 18:52 Ja jestem z Gdańska, mam 23 lat i chętnie bym obejrzał z kimś meczyk, jacyś chętni :?: Re: Spotkania kibiców - Jaca - 19-01-2010 15:55 No my na pewno ![]() ![]() Re: Spotkania kibiców - Michelle - 30-03-2010 16:07 Hej, panowie, nie wiecie nic o jakimś pubie w Zakopanym, gdzie obejrzę sobie United-Chelsea? : > Re: Spotkania kibiców - premislav - 29-08-2010 14:38 Mam takie pytanie, wie ktoś może o jakichś pubach na mazurach gdzie można obejrzeć mecz? Wyjeżdżam na jacht we wrześniu a 11-go września jest mecz z evertonem. Nie chcę żeby wyjazd przeszkodził mi w oglądaniu meczu ![]() Re: Spotkania kibiców - jorku17 - 15-09-2010 17:19 Organizuje ktos moze jakies ogladanie meczu w Koninie?? Re: Spotkania kibiców - MisiekCk - 24-05-2011 18:38 jest sporo osób, kibiców Utd zainteresowanych meczem Manchesteru United. lecz niestety nie ma w Kielcach jakiś porządnych z organizowanych spotkań. niestety barca w moimi miescie jest bardzo zorganizowana.. czekam na odp co do sobotoniego meczu ! yoł moje gg: 4192592 Machester United Sunderland 15 grudzień - syrgiej15 - 05-11-2012 01:48 Witam wybiera się ktoś może na ten mecz ??;> ja się wybieram jeśli jest ktoś jeszcze zawsze to lepiej wybrac sie razem pozdrawiam ![]() RE: Spotkania kibiców - zdziecha93 - 08-11-2012 15:01 Witam ![]() Chciałabym zrobić miła niespodziankę chłopakowi i zabrać Go na mecz MU . Spoglądałam na tabele i najbliższy mecz będzie 17.11 o godz. 18:30. I tu rodzi się moje pytanie. Czy ktoś może zna miejsce, gdzieś w Żorach lub Rybniku, gdzie spotykaja sie kibice, żeby obejrzeć mecz wspólnie ? Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź ![]() Pozdrawiam ![]() RE: Spotkania kibiców - robaldo - 08-11-2012 19:19 Wejwer zna! ![]() RE: Spotkania kibiców - Angelito - 09-11-2012 01:06 w żorach nie liczyłbym na jakieś spotkania co do Rybnika to tylko na większe mecze typu finał LM jak grało w nim United to w Cinema chyba coś organizuje ,ale to nie to samo co pub ![]() Ja jeździłem do Katowic z Gregorem (poznałem go na forum mufc.pl z Rybnika jak ja) w pociąg godzinka jazdy ktoś nas odbierał z pkp jakaś żabka i potem do pubu - mecze ze stowarzyszeniem MUSC http://www.musc.pl/ (wtedy dopiero to powstawało - nie trzeba być członkiem ,żeby przyjść do pubu obejrzeć mecz) to była miazga ![]() ![]() ![]() RE: Spotkania kibiców - zdziecha93 - 09-11-2012 08:31 W Katowicach w jakim pubie ? Bo bardzo chętnie się zmobilizuje i Go zabiore ;D Te mniejsze mecze też są tam puszczane ? Myślę, że się ucieszy ![]() |