![]() |
Spotkania kibiców - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Spotkania kibiców (/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: Spotkania kibiców (/showthread.php?tid=106) |
Spotkania kibiców-WROCŁAW - leslav MUSC PL - 19-09-2008 21:23 UWAGA fani UNITED z Dolnego Sląska! Ekipa wyjazdowa Man UNITED pod patronatem Stowarzyszenia MUSC PL, na wzor spotkan w Katowicach i Trójmieście proponuje spotkania we WROCŁAWIU na wspólnym ogladaniu meczy UNITED! Najwyższy czas byśmy wspólnie mogli oglądać mecze UNITED, a nie osobno jak to było do tej pory. Spotkania takie sa jednym z głównych celów jakie ma w statucie postawione stowarzyszenie MUSC PL. Pierwsza okazja do spotkania bedzie mecz z Chelsea Londyn (21 września) , a wszytskie chętne osoby prosimiy o kontakt na Priv. Miejsce spotkań i wszystkie szczegółowe informacje będą podawane tylko w prywatnych wiadomościach. Czekamy na wszystkich chętnych "Dolnoślązacy MUSC PL: Dolnoślązacy MUSC PL: Domin, EricRyan, Leslav, Majkel, Osaa, Roo, Solo, Viki. " Oczywiscie jakby ktos mial watpliwosci spotkania sa nie tylko dla czlankow MUSC ale dla WSZYTSKICH, a przez takie cos mamy nadzieje ze wiekszosc przekona sie do stowarzyszenia, gdzie naprawde panuje wspaniala atmosfera UWS Re: Spotkania kibiców - ryba - 21-09-2008 11:41 tak sobie czytam i czytam te wasze posty i ... nic nie widze dla mazur ;/ zastanawialem sie zeby wstapic do tego MUSC ale chyba nie ma najmniejszego sensu bo generalnie ja jestem z Gizycka a gdzie sa katowice?? bardzo daleko ode mnie. wogole takie stowarzyszenie jak MUSC powinno znajdowac sie w wawie tak zeby kazdy mial blisko ( w miare blisko ). wogole powiedzcie co myslice np o spotkaniu weekendowym. ktos oragnizuje mijsce. wlacana jest zaliczka za noclego no i zabawa przez caly weekend. gra w pilke. (troche alkoholu (proponuje wprowadzic poprawki do slowa "troche" ![]() Re: Spotkania kibiców - sebos_krk - 21-09-2008 11:57 ryba napisał(a):wogole takie stowarzyszenie jak MUSC powinno znajdowac sie w wawie tak zeby kazdy mial blisko ( w miare blisko )Przecież same zloty z ramach stowarzyszenia będą organizowane w różnych częściach kraju. Ludzie są z całej w Polski i spotykają się co weekend w pubach, oglądają mecze w całym kraju. Przecież nikt nie mówi, że tylko w Katowicach musi być takie spotkanie. W przyszłym roku chyba ogólnopolski zlot ma być nad morzem, więc już będziesz miał bliżej. Re: Spotkania kibiców - ryba - 21-09-2008 12:14 hm. ok. zapisze sie i zobaczymy jak sie sprway potacza ![]() ![]() Re: Spotkania kibiców - leslav MUSC PL - 26-09-2008 21:42 No i pierwsze spotkanie we Wrocławiu za Nami. Frekwencja bez rewelacji, bo było Nas 8 osób: EricRyan, Leslav, Majkel, Roo, Viki, Pier z bratem (z manutd.pl), oraz "niezrzeszony" do tej pory Maciek z Wrocławia. Jednak jak na pierwsze spotkanie było bardzo sympatycznie i mam nadzieje ze jest to dobry prognostyk przed kolejnymi spotkaniami. Lokal w którym oglądaliśmy mecz jest okej, jednak trzeba sie rozglądnąć za innym w którym będziemy mogli spotkać więcej fanów UNITED z Wrocławia którzy nie udzielają się w necie. Dziękuje wszystkim za przybycie na to pierwsze jakże ważne spotkanie i teraz od Nas zależy w jakiej ilości bedziemy oglądali kolejne mecz w stolicy Dolnego Sląska. Trzeba zacząć działać żeby było Nas w przyszłości coraz więcej! Dwie fotki ze spotkania które zrobiliśmy po meczu: <a class="postlink" href="http://img300.imageshack.us/my.php?image=p1030986mn0.jpg">http://img300.imageshack.us/my.php?imag ... 986mn0.jpg</a> <a class="postlink" href="http://img253.imageshack.us/my.php?image=p1030987dw6.jpg">http://img253.imageshack.us/my.php?imag ... 987dw6.jpg</a> Spotkanie udane wg mnie w 100%, nie ma co przejmowac sie jak narzie tak mala ferkfencja, bo to nasz debiud we Wrocku, pamietajcie Rzym nie odrazu zbudowano. Teraz na Bolton niestety nie uda nam sie zebrac, na co zlozylo sie kilka niezaleznych od nas czynnikow. A nastepne spotkanie 4 pazdziernika na meczu z Blackburn wiec chetnych prosze o kontakt UWS EDIT na poprawienie linkow do fotek ![]() Re: Spotkania kibiców - Pier - 03-10-2008 20:22 Naprawdę super się ogląda mecz UNITED w gronie innych fanów! Na pierwszym spotkaniu było super. Przed spotkaniem nie znałem żadnej osoby która miała być na meczu, ale nie ma sie czego bac. Jak jesteście z Wrocka, lub okolic piszcie do Erica lub Leslava i wbijajcie! Re: Spotkania kibiców - leslav MUSC PL - 03-10-2008 20:24 No dokladnie Pier moze w koncu uda nam sie zbudowac cos na miare spotkan w Katowicach ![]() Nadal czekamy na chetnych, nie ma nic lepszego niz obejrzec mecz wspolnie w gronie kibicow UNITED. Dosc macie chyba juz tych Sopcastow, dlatego organizujemy spotkania we Wrocku. Po pierwszym spotkaniu macie potwierdzenie ze jest swietna atmosfera. Wiec piszcie na Priva a wszystkiego sie dowiecie UWS Re: Spotkania kibiców - roo1410 - 04-10-2008 22:38 Leslav napisz jak tam na 2 sptkaniu we Wrocku. ja niestety nie mogłem być z różnych powodów, nawet meczu nie oglądałem. niestety. Sprawy Rodzinne. pozdro. Re: Spotkania kibiców - EricRyan - 05-10-2008 07:24 Drugie spotkanie we Wrocławiu za Nami. Tym razem w składzie: EricRyan, Domin, Leslav, Majkel, Viki, Pier z bratem (nie pamiętam imienia), Maciek, oraz nowe osoby w postaci NiLok'a i Jajo (była z nimi jedna kobietka sorry ale nie kojarzę jak ma na imię i z kim przybyła) z forum MUFC, oraz Michał z forum DP. Super że do Nas dołączyliście! Nasze "wrocławskie grono powieksza się" co bardzo cieszy ale nie możemy spocząć na laurach i szukać kolejne osoby które z chęcią będą spotykały się na wspólnym ogladaniu meczy UNITED! Pozdro Re: Spotkania kibiców - leslav MUSC PL - 05-10-2008 17:34 No jak na drugie spotkanie to uznaje za sukses nasza frekfencje skoro bylo nas wiecej niz ostatnio ![]() ![]() ![]() Nastepne spotkanie z WBA 18 o 18.30 oczywiscie jezeli bedzie transmisja na C+ UNITED! Re: Spotkania kibiców - radzio - 12-10-2008 12:46 No a wczoraj (sobota 11.10.2008) było malutkie spotkanie krakowskich fanów United xD. Widziałem Sebosa, a Wy nie :-) Re: Spotkania kibiców - sebos_krk - 12-10-2008 13:48 radzio napisał(a):No a wczoraj (sobota 11.10.2008) było malutkie spotkanie krakowskich fanów United xD. Widziałem Sebosa, a Wy nieHaha bardzo malutkie <gafa> Choć Radzio nawet wtedy nie rozstawał się z laptopem ![]() Re: Spotkania kibiców - Minh - 12-10-2008 20:34 Tak sobie spojrzałem na mapę i patrzę, że Kula i Wróg Arsenalu mieszkają w Warszawie ;] Mamy tutaj swoją ekipę z którą chodzimy na mecze zarówno LM jak i Premiership tak więc jeśli bylibyście zainteresowanie to piszcie na PW tudzież gg ;] Nie tyczy to się tylko Tych dwóch w/w być może ktoś nie zaznaczył się na mapce a jest z Warszawy - również gorąco zapraszam! W galerii forumowej macie zdjęcia z spotkań. Zazwyczaj jest co najmniej 15-20 osób, czasami więcej a na takim finale LM w zeszłym roku czy też ostatnim meczu z Wigan to było z 50 myślę ;] Naprawdę fajna grupa osób, najważniejsze, że United! Z tego forum to już Wakaru, Zdzichu, Anirin chodzą ze mną na mecze tak więc do nich też możecie się zwrócić o pomoc ;] Re: Spotkania kibiców - Kula - 13-10-2008 14:29 gdzie chodzicie? bo ja mam swoją ekipę ![]() ![]() Może rozminelismy się w Champions, jak było 7:1 z Roma lub na meczach z AC Milan ? Re: Spotkania kibiców - leslav MUSC PL - 13-10-2008 15:56 No ta mapa swietny pomysl w koncu widze ze jest nas na DolnymSlasku coraz wiecej radzio--> a te avatary to ty ustawiles czlonkom MUSC bo ja sam nic nie dawalem. Jezeli tak to juz wiem czemu masz VIPa ![]() ![]() |