![]() |
GRUPA B - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Euro 2008 (/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: GRUPA B (/showthread.php?tid=170) |
Re: GRUPA B - Carlito - 20-06-2008 07:43 Cytat:- Leo Beenhakkera traktuje się w Polsce jak świetą krowe, tymczasem uważam, że jego czas w reprezentacji już się skońcył. - powiedział ekspert Polsatu Sport Wojciech Kowalczyk. Lekko mnie zdenerwował. Bo skoro rozgrywał eliminacje jak Janas i Engel, to czemu nie udało im sięawansować na ME? Re: GRUPA B - radzio - 20-06-2008 08:04 Jak myślą, że Guus Hiddink pomógłby Polakom w zajściu dalej to się grubo mylą - oczywista oczywistość. W 3 tygodnie cudów z formą zrobić się nie da bo jeśli piłkarz jest bez formy to w 21 dni gówno można zrobić, a nie przygotować formę na tak ciężki turniej. Krótka piłka - zawodnicy, którzy mieli w tym sezonie super formę grali bardzo dobrze (Saganowski, Roger), albo genialnie (Boruc). Więc sorry, ale Leo gówno zrobi dopóki liga nie będzie produkowała zawodników. Guus ma do dyspozycji zawodników z ligi rosyjskiej, a nie jest to liga słaba (przykład Zenitu i zwycięstwa Pucharu UEFA), Szwecja - większość piłkarzy gra w WIELKICH zachodnich klubach, Chorwacja - większość zawodników gra w wielkich klubach, Holanda - większość zawowników gra w wielkich klubach, Niemcy - większość zawodników gra w wielkich klubach, Turcja - mają swoje dobre zespoły, paru gra wielkich klubach Więc sorry, ale ktoś myśli, że Polska w składzie której grają zmiennicy zawodników (patrz wyżej) grających w wielkich klubach (a takich i tak jest malutko) bądź w zapyziałej Oranż "Ekstra"klasie to ja go wyśmieję. Widać przepaść bo jeśli bramkarz musi opierdalać obronę za błędy i ratować 100% sytuacje to chyba coś tu nie tak. Żurawski - dno Ebi - wtf? Obrona - buhahha Powiedzmy sobie szczerze jeśli Polska miałaby odnieść teraz sukces to Leo powinien zrobić zgrupowanie trwające nie 3 tygodnie a 2 - 3 miesiące i szykować formę, bo z klubów zawodnicy przyszli zmęczeni, bez formy, bez szybkości, bez chęci, bez niczego. żal.pl Edit: A jak widzę tego pier*(#$& Hajto to mi się nóż otwiera w kieszeni, największe piłkarskie beztalencie jakie widziałem, ostatni debil i quasispecjalista. Nie wiem jakim kur@*#& prawem on może krytykować Leo!? Doskonale wie, że MAMY gorszych piłkarzy i koniec basta. To widać bo taki średniej klasy Brazylijczyk (nie ma co ukrywać, że takich Rogerów jest więcej w Brazylii) deklasuje pod względem szybkości, chęci do gry, techniki 95% reprezentacji. Jeden Boruc uratował honor naszego narodu no i Saganowski całkiem, całkiem. Re: GRUPA B - sebos_krk - 20-06-2008 10:01 No cóż Wojtek za długo zaczął przebywać w towarzystwie komentatorów co tylko by krytykowali na prawo i lewo. I się jemu też udzieliło. Tak jak mówię mądrych to u nas nie brakuje do podpowiedzi, a jak przyjdzie co do czego to jest lipa. Z takimi piłkarzami nie da się przeskoczyć pewnego poziomu. |