![]() |
Działy i tematy - dyskusja - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Działy i tematy - dyskusja (/showthread.php?tid=234) |
- Mates - 14-07-2007 23:07 Cytat:Chcesz to bierz, nowy jestes, wykaz sie To wezmę :> Chyba, że Ci Wojtusiu baaardzo zależy ![]() - Wojtek3 - 25-07-2007 18:15 Ciampel - jeszcze raz mi poprawisz orta na forum na czerwono ty gramatyczny maniaku to Ci skasuje konto na forum 8) Edit Kuba_^^: hehe :lol: - Wojtek3 - 31-08-2007 23:12 Ciampel - dobrze Ty sie czujesz ? Gdzie Ty te tematy wrzuciles ? :? Wrzuccie te tematy z powrotem do zabawa :/ - Mates - 31-08-2007 23:38 Przez to właśnie chcę usunąć licznik... Albo przywrócić wszystko jak było... Pozdrawiam. - Pejter - 01-09-2007 09:12 Wojtek3 napisał(a):Ciampel - dobrze Ty sie czujesz ? Gdzie Ty te tematy wrzuciles ? Confused Wrzuccie te tematy z powrotem do zabawa :/ Jeden dział na dwa tematy? Nie ma szans. Powyczyszcza się trochę te tematy i będzie się trzymało większy rygor. - Ciampel - 01-09-2007 10:33 Wojtek3 napisał(a):Ciampel - dobrze Ty sie czujesz ? Gdzie Ty te tematy wrzuciles ? Confused Wrzuccie te tematy z powrotem do zabawa :/ Wojtek, nie zmieniaj zdania milion razy na minutę. Jeszcze niedawno twierdziłeś inaczej. W quizie będzie można odpowiadać co 3-5 pytań - taka zasada na pewno zmniejszy nabijanie, a jeżeli ktoś będzie nagminnie "przeginał pałę", to wyrzucę całość do kosza + warn (Pejter może w końcu to wprowadzi ![]() Wojtek3 z 5 sierpnia napisał(a):Jak porzadny fan MAN UNITED wejdzie na forum i zobaczy temat GRY I ZABAWY to smiechemwybuchnie, przemyslscie to. - Wojtek3 - 02-09-2007 00:34 A ja jestem za tym by solidarnie rozpatrzyc w ogole trzymanie takich dzialow na forum, rozumiem, ze macie po 15, 16 lat, jednak moze zaczniemy tworzyc porzadne forum o UNITED, a nie bedziemy wchodzic jako moderatorzy na forum po to by sprawdzic quiz sportowy albo Grafike i edytowac posty, paranoja. Glosowanie ? o pozostaniu tych tematow ? - Mates - 02-09-2007 14:17 Wojtek3 napisał(a):Glosowanie ? o pozostaniu tych tematow ? Hmm... Te tematy są po to, żeby jakoś rozkręcić forum i nieco lepiej się poznać... Mowa o Freestyle'u. Oczywiście za grami i zabawami nie jestem i jestem za ich usunięciem (no, może poza grafiką...?) Pozdrawiam. - Pejter - 02-09-2007 14:28 Mates napisał(a):Hmm... Te tematy są po to, żeby jakoś rozkręcić forum i nieco lepiej się poznać... Mowa o Freestyle'u. Oczywiście za grami i zabawami nie jestem i jestem za ich usunięciem Przydałaby się umiejętność czytania ze zrozumieniem ![]() - Wojtek3 - 02-09-2007 15:18 Proponuj je zamknac w pizdu i schowac do kosza... ewentualnie w przyszlosci, jesli odezwala by sie spora grupka osob, to otworzyc, po co robic z forum UNITED jakis kurwa smietnik ? - Pejter - 02-09-2007 20:20 Jestem za. Mamy 2-0 (3-0 razem z Matesem?). - Red - 02-09-2007 20:41 Tez jestem za zamknieciem tego tematu - po co to komu? - Mates - 02-09-2007 20:46 Pejter napisał(a):(3-0 razem z Matesem?). Za zamknięciem gier i zabaw (proponuję, aby została grafika, i tak niewiele ludzi tam coś pisze...) 4-0? - Wojtek3 - 03-09-2007 22:17 Poszlo w pizdu ![]() - Wojtek3 - 12-04-2008 23:58 Panowie i Panie, sezon sie juz powoli konczy wiec co robimy z typerami ? Premiership - ten to chyba zostaje nie ? Mega Typer - Skull sie niby deklaruje, ale jak widzialem sie z nim i zobaczylem ile chleje to watpie, ze podobala zadaniom w weekendy ( co nie ukrywam wazne jest by wrzucic nowa kolejke i przede wszystki szybko podliczyc ). LM - lubie typowac te wyniki, ale czekam na wasze zdanie pizduchy ![]() Co robimy z tym poddzialem MISS FORUM, wkurwia mnie juz jak to tam jest a nieuzywane, moze tematy do kosza a dzial usunac w pizdziec ? PS. Lubie czystosc 8) |