Redcafe.pl - Manchester United Forum
Działy / Tematy - propozycje - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Działy / Tematy - propozycje (/showthread.php?tid=240)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Seki - 26-07-2006 17:52

Zashi napisał(a):Farmer - akurat do tego Typera zglosilem sie pierwszy. Jakies 5 dni temu do Ciampela na PW pisalem Smile

No więc, gdzie on jest ? Bo nie widze, no chyba ze cos przegapiłem, a liga już tuż tuż. 8)

- Zashi - 26-07-2006 20:14

Manchesterowiec napisał(a):
Zashi napisał(a):Farmer - akurat do tego Typera zglosilem sie pierwszy. Jakies 5 dni temu do Ciampela na PW pisalem Smile

No więc, gdzie on jest ? Bo nie widze, no chyba ze cos przegapiłem, a liga już tuż tuż. 8)

Wiesz, nie dostalem pisemnej zgody na jego prowadzenie. Zadnych dodatkowych informacji i tak dalej. Narazie zrobie temat i dodam. Niestety jak bedzie burdel to modow prosze o pomoc. Zreszta w dziale Typer prosil bym o moda.

- Farmer16 - 27-07-2006 12:19

A tak pozatym do innych lig są zgłoszeni prowadzący?. Bo jak co to chętnie moge poprowadzić jakiegoś typera, oczywiście jeżeli jeszcze są jakieś miejsca? 8)

- Wojtek3 - 27-07-2006 13:24

Jestem gotow poprowadzic typery typu :

- Mega Typer
- Liga Angielska
- Liga Mistrzow

Zglaszam sie do nich, ale jak sami wiecie moge zaczac dopiero 1 wrzesnia.

- Zashi - 27-07-2006 14:01

Mega Typer na czym ma polegac? Bo nie rozumiem. Reszte tak.

- Kuba_^^ - 27-07-2006 14:55

Zashi napisał(a):Mega Typer na czym ma polegac? Bo nie rozumiem. Reszte tak.

Mega Typer, czyli mieszanka wszystkich lig, jakieś ciekawe mecze, hity poszczególnych kolejke itp. Zawsze charakteryzował się on tym, że było w nim dużo meczy do obstawiania, także w pewnym sensie też się nazywa Mega.

- Zashi - 27-07-2006 17:59

Jesli, tak to np. bezsensu byloby dawanie meczow na szczycie Premiership bo te mecze sa juz w typerze te ligi? Czy wlasnie takie mecze maja byc?

- Red - 27-07-2006 18:40

Nie bo o ile się nie mylę to są prowadzone 3 typery piłkarskie - naszej ligi, mega typer i typer premiership, wiec w mega typerze nie zamieszczamy tylko spotkań z Premiership

- Farmer16 - 28-07-2006 20:19

No to jak sprawa wygląda z typerem premiership. Widze, że chętny jest tylko Wojtek, ale on zacznie 1 rześnia dopiero.Ja jednak mam ciągle czas po 9 sierpnia. Mam nadzieję, że przemyslicie moją decyzje Tongue

- Zashi - 28-07-2006 20:34

Ja nie dostalem oficjalnej odpowiedzi, ale zrobilem temat Smile
Bede mial jednak przerwe przy jednej kolejce - wyjazd nad morze Wink

- Pejter - 29-07-2006 10:03

Zashi napisał(a):Bede mial jednak przerwe przy jednej kolejce - wyjazd nad morze Wink

Wtedy załatw sobie zastępstwo (pogadaj z moderatorami, tylko, że obecnie Ciampel wyjechał i jest tylko besty, więc z nim takie sprawy na razie załatwiać), bo nie może być tak, że kolejki będą opuszczane.

- Farmer16 - 29-07-2006 10:45

A ja dalej nie znam swojej sytuacji w typerze. Nie wiem czy ty Pejter możesz wyrażać zgode na tematy typerów, ale jak co to daj mi znać czy będę prowadził tego typera czy nie. Pierwsza kolejka rozpoczyna się 19 sierpnia o ile dobrze wiem. Narazie nie widziałem zbytnio kandydatów na stanowisko tego typera prócz mnie Tongue

- Pejter - 29-07-2006 12:13

Farmer16 napisał(a):A ja dalej nie znam swojej sytuacji w typerze. Nie wiem czy ty Pejter możesz wyrażać zgode na tematy typerów, ale jak co to daj mi znać czy będę prowadził tego typera czy nie.

W najbliższym czasie obadam co i jak i dam ci odpowiedź. Tylko jaki to miał być typer?

- Farmer16 - 29-07-2006 12:37

Pejter napisał(a):
Farmer16 napisał(a):A ja dalej nie znam swojej sytuacji w typerze. Nie wiem czy ty Pejter możesz wyrażać zgode na tematy typerów, ale jak co to daj mi znać czy będę prowadził tego typera czy nie.

W najbliższym czasie obadam co i jak i dam ci odpowiedź. Tylko jaki to miał być typer?
Ja chciałbym poprowadzić typera Premiership. Nie mam zbytnio czasu by prowadzić Mega Typera, ale jak wiesz Wojtek mógłby się nim zająć jakby wrócił z irlandii. Pozdrawiam.

- Wojtek3 - 31-07-2006 13:32

Farmer16 napisał(a):Ja chciałbym poprowadzić typera Premiership. Nie mam zbytnio czasu by prowadzić Mega Typera, ale jak wiesz Wojtek mógłby się nim zająć jakby wrócił z irlandii. Pozdrawiam.

Ja sie moge zajac mega typerem a Kuba Premiership a Ciampel Liga Mistrzow ? :>