![]() |
Mało postów - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Mało postów (/showthread.php?tid=279) |
- Corey - 31-05-2006 13:37 Skull napisał(a):Mysle ze gdyby założyc temat Wybory Miss Forum 8) mysle ,że to dużo nie da ........ - Garfield_phpbb3_import1566 - 31-05-2006 15:39 Skull napisał(a):bo chyba kazdy lubi laski co? ekhm, ekhm Oświecę cię Skull, nie każdy lubi laski. Ale może rzeczywiście coś zaczęło by się dziać. Częściej by ludzie zaglądali. To dość prymitywane, ale na starym forum działało. - Kuba_^^ - 31-05-2006 17:12 No już coś ostatnio forum żyje, jak wchodze na tutaj to zawsze jakieś posty do przeczytania, a wchodzę codziennie regularnie, nawet po kilka razy w jednym dniu. Mam nadzieje, że to się już utrzyma, że będzie nawet lepiej. Szkoda, że niektórzy "starzy" userzy są mało aktywni. Co do Miss Forum jestem jak najbardziej za, pamietam, że dużo ludzi głosowało, nawet czasem garfield oddała swój głos 8) - Zashi - 31-05-2006 17:24 Kuba_^^ napisał(a):No już coś ostatnio forum żyje, Bo ja przyszedłem :lol: 8) (jaki jestem skromny). Jakies sensowne zabaway na pewno by rozkreciły to, ale nie cos w stylu: "skojarzenia" to odpada... - Skull - 01-06-2006 09:59 Można by również uaktywnic temat z fotami użytkowników !! Zawsze było by co komentowac i troche poobgadywac 8) Garfield masz jakies fotki w bikini ![]() - Zashi - 01-06-2006 15:18 Skull napisał(a):Garfield masz jakies fotki w bikini Mozna zacząc od bikini, potem zejdzie do mniejszych ubiorów :lol: 8) - Garfield_phpbb3_import1566 - 01-06-2006 15:57 Skull napisał(a):Garfield masz jakies fotki w bikini Baaaardzo zeszliśmy z tematu. Jak wrzucałam zdjęcia z poprzednich wakacji, to i takie miałam w planie, ale zmienłam zdanie, bo nie powychodzilły za fajnie. Nic z tego. 8) - Zashi - 01-06-2006 16:12 My przelkniemy wszystko, wrzucaj Garfield ![]() - Pejter - 01-06-2006 16:23 To nie jest temat na takie rozmowy i jak powiedziała garfield, duzy offtopic sie zrobil! A temat z fotkami mozna zalozyc, za chwile to zrobie. - nervix - 01-06-2006 17:42 Kuba_^^ napisał(a):No już coś ostatnio forum żyje, jak wchodze na tutaj to zawsze jakieś posty do przeczytania, a wchodzę codziennie regularnie, nawet po kilka razy w jednym dniu. Mam nadzieje, że to się już utrzyma, że będzie nawet lepiej. Szkoda, że niektórzy "starzy" userzy są mało aktywni. No ja rowniez sie zdziwilem ostatnimi rozruchami forum, myslalem ze to jakis problem, posty wklejaja sie po kilka razy, ale na szczescie okazalo sie, ze coraz wiecej ludzi pisze na forum i to duzo. Dzis nie bylo mnie na forum przez 2 godziny, a napisane chyba bylo z 15 postow, nareszcie powraca atmosfera ze starego forum, ale co do grafiki wolalbym ta z ostatniego forum, byla super ![]() Ciampel -> nie OFFTOP'ować! - Zashi - 05-06-2006 19:56 Sciągnijcie tutaj tego, jak mu było..no: REALny_swieder czy jakos i tego jego kolezke. Bedziecie pelno postow mieli...ale bez sensu :lol: - Ciampel - 13-06-2006 14:07 Zashi napisał(a):Sciągnijcie tutaj tego, jak mu było..no: REALny_swieder czy jakos i tego jego kolezke. Bedziecie pelno postow mieli...ale bez sensu :lol: Taaa, żeby znowu była kupa SPAMu, biesiady i góralskiej muzyki? ![]() Ogólnie wszystko idzie w dobrą stronę - typer rozkręca powoli całość, no ale mimo wszystko zbyt dużo nie piszemy. Szkoda, że już chyba zrezygnowały z udzielania się tutaj takie osoby jak Sterowiec, Wojtek, Farmer, Eric, Diabeł i wielu innych, no ale widocznie mają jakieś powody. Teraz wakacje to pewnie będzie "zamułka", ale potem zaczyna się sezon, zainaugurujemy WSZYSTKIE typery, inne tematy też zyskają na popularności i jakoś będzie. Aktywnych userów mamy dosyć dużo, a "użytkowników-widmo", których było na tamtym forum około dwóch tysięcy już raczej nie widać - i dobrze. - David7 - 14-06-2006 07:40 Ja uważam tak jak Ciampel trzeba spokojnie poczekac pisac narazie to co jest czyli MŚ a później jak sezon ruszy to i typer Premiership się uaktywni i inne zabawy bedą co do Miss to może byc fajne to było na starym forum ale jak już pisałem wszystko się rozkręci. - EricRyan - 16-06-2006 21:22 Ciampel napisał(a):Szkoda, że już chyba zrezygnowały z udzielania się tutaj takie osoby jak Sterowiec, Wojtek, Farmer, Eric, Diabeł i wielu innych, no ale widocznie mają jakieś powody.Głównym powodem jest rezygnacja z histori starego forum. Dla fanów UNITED słowa "historia i tradycje" to cos bardzo ważnego więc nie dziw sie że kiedy "starzy" bywalcy dali sobie na luz. Dla mnie nowe forum to juz nie to samo co kiedyś. Już mała ilość tematów dotycząca MUFC jest zaskakujaca a brak "luźnego" działu o UNITED, czy wrzucenie tematu o FC UNITED do działu "Piłka Nożna" to kompromitacja :!: Duzo mógłbym jeszcze napisać, ale żeby nie zanudzać na koniec dodam; Jeśli chcecie/my ze forum wróciło do dawnej świetności to muszą byc reaktywowane tematy ze starego forum. Za reaktywacje rozumiem skopiowanie postów ze starego forum w niektore działy o UNITED... - Zashi - 17-06-2006 10:51 Trzeba zaznaczyc, ze teraz poza Mundialem w pilce sie nic nie dzieje! Jak wroci Premiership i inne ligi to bedzie lepiej. A wiec: Twórzmy na nowo historie forum! |