![]() |
Danny Simpson - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Danny Simpson (/showthread.php?tid=34) |
Re: Danny Simpson - badyl_mufc - 04-06-2009 09:55 No i masz babo placek. SAF już zapowiedział żeby szukał sobie klubu. I choć nie rozumiem to szanuję jego decyzje mimo że uważam że tacy gracze jak: Simpson, Campbell i Gibson by się nam w przyszłości przydali. Re: Danny Simpson - Adis - 04-06-2009 10:04 O'Shea, Brown, Neville, Rafael na prawą stronę, także za wiele to by sobie nie pograł, tym bardziej, że w Blackburn też jakoś nie błyszczał. Moim zdaniem lepiej dla Dannego, żeby poszedł do słabszego klubu w którym będzie miał szanse na częstszą grę. Re: Danny Simpson - Czary - 04-06-2009 16:33 Zgadzam się z poprzednikiem. Jego pechem okazała się zbyt silna konkurencja na prawej stronie defensywy. O miejsce w pierwszym składzie w kolejnym sezonie będzie walczyć czterech zawodników, a Danny wydaje się od każdego z nich słabszym zawodnikiem. Dobrze, że SAF nie będzię mu blokował kariery i pozwoli mu na grę w innym klubie. Re: Danny Simpson - badyl_mufc - 07-06-2009 09:59 No tak, ale Gary raczej dłużej niż 3 lata nie zagra, a Wesley i John w przeciągu 3-4 lat też dociągnął 30-tki. Zostanie młody Rafael ![]() Re: Danny Simpson - panopticum - 07-06-2009 10:17 Jeszcze trzy? Jeśli się nie doprowadzi do dobrej formy to chyba powinien skończyć za rok. Zawsze będę pamiętał jakim dobrym był obrońcą, ale teraz jest cieniem samego siebie. Re: Danny Simpson - badyl_mufc - 10-06-2009 09:58 Też prawda, ale myślę że w tym sezonie a nawet przed jego rozpoczęciem jego forma się ustabilizuje na równym dobrym poziomie. Re: Danny Simpson - Chudy - 10-06-2009 11:21 cięzko mi w to wierzyć, ale mam nadzieje że masz racje. Re: Danny Simpson - badyl_mufc - 15-06-2009 16:43 Chudy napisał(a):cięzko mi w to wierzyć, ale mam nadzieje że masz racje. Ja też mam taką nadzieję ![]() Re: Danny Simpson - paolo - 20-01-2010 22:15 Danny nie jest już naszym zawodnikiem. Zamykam i jednocześnie zapraszam tutaj. |