![]() |
Imprezy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Imprezy (/showthread.php?tid=353) |
- tomash333 - 17-02-2007 13:32 e tam ja wole Heinekana, pychota.. zwlaszcza w lecie.. a co do wodki co sie wypowiadale... eh trzezwialem przez 3 dni.. nie bylo fajnie. wiecej nie powtorze tego w takiej ilosci. a co do piw. Po 4 ,5 butelkach mnie mdlii ![]() np po browarku chce mi sie wymiotowac, a po wodce jestem jak mlody Bog... - Wojtek3 - 10-04-2007 12:28 Wczoraj skonczył sie post czy tam wcześniej nie wiem w każdym bądź razie znowu zaczęły sie imprezki, tzn pootwierali kluby itp większe dyskoteki. Wczoraj z ziomkami wbiliśmy na dyskoteke do Pszczyny, na wstępie okazało sie, że DJ jest nasz znajomy, wejścióweczki za free ![]() No a w środku pełno lasek, bro, jakieś używki, bania konkretna ![]() Imprezowaliście ? - Wojtek3 - 28-04-2007 19:39 Widze, że mało osób lubi opisywać swoje imprezy ja tam opisze swoje zakonczenie klasy, znaczy imprezke pożeganlną.. Ciepło jest, więc postanowilismy zrobic imprezke na działeczce mojej kumpeli, Ja i 10 kolezanek z klasy zaopatrzylismy się w niezły arsenał alkoholowy i ok 20 wcoraj zaczelismy libacje. Przez gardło każdej osoby przeszła niezła mieszanka, od soku po wódke i wino :lol: Bania niezła sie nam wkręciła, 1/2 ekipy nie pamieta co sie działo w nocy, ja także ok 2 straciłem świadomość i dopiero obudziłem sie rano w łóżku, dodam, że mielismy dwa łózka na 10 osób, w sumie nawet ciasno nie było :lol: Imprezka wyczesana w kosmos, najlepsza jaką miałem przez całe Liceum z moją klasą. 8) - Pejter - 28-04-2007 22:36 Skoro się tak upominasz to opiszę moją ostatnią imprezę :wink: Było to w ubiegły piątek. Kumpel postanowił zorganizować grilla i sprosił ekipę. Kupiono 10 butelek wody przez 'ó' zamknięte, ale nie dało się tego spożytkować. Ja się trochę oszczędzałem, bo po sylwestrze postanowiłem wyluzować. Było trochę zimno, ale całkiem przyjemnie. W przeciwieństwie do twojej imprezy, u mnie wszyscy wszystko pamiętali :wink: Jutro ma być wyczerpywanie tego zapasu, który pozostał po imprezie, ale ja niestety się na to nie piszę, bo w poniedziałek muszę do szkoły jako jeden z nielicznych :? - Wojtek3 - 30-04-2007 14:23 Eee tam co to za impreza jak sie wszystko pamięta :lol: Co do imprez, 13 maja w Mega Clubie w Katowicach pierwszy i jedyny koncert REDMANA w Polsce :shock: Szok normalnie... <a class="postlink" href="http://www.megaclub.pl/index.php?id=64">http://www.megaclub.pl/index.php?id=64</a> Więcej info pod linkiem, niezła kasa na wlot, jedzie ktoś ? Ja myśle.. - Grzeho - 30-04-2007 16:11 Ja dzis wybieram sie na ognisko do Koniakowa. Jedziemy z wiekszoscia klasy do kolezanki, bo ma wolna chate i powiedziala ze zrobi ognisko i jakas imprezke ![]() ![]() - zaga92 - 15-08-2007 09:06 Widze tutaj dawno nieruszany temat, wiec cos napisze ![]() ![]() - Skull - 15-08-2007 20:47 Ja chodze już ze swoją 4 lata i tak jakos nasi rodzice nie mieli okazji sie poznac,aż do wczoraj 8) Zrobilismy wspolnego grilla z bardzo dużą iloscią alkoholu (Browary,Wóda,Bimber) ja oczywiscie lapalem sie za wszystko no i po pijaku troche głupot naopowiadałem az mi rano głupio było - a skutki tego picia czuje do teraz :? - Stojkovic - 17-08-2007 21:31 Skull napisał(a):(Browary,Wóda,Bimber)Widzę, że konkretne "zapoznanie się" było. A jak tam twoi rodzice i twoja? Dali w rurę ostro? - Skull - 18-08-2007 01:09 Stojkovic napisał(a):Widzę, że konkretne "zapoznanie się" było No konkret 8) Stojkovic napisał(a):A jak tam twoi rodzice i twoja? Dali w rurę ostro? No wszyscy starali sie utrzymywac tempo,ale jesli chodzi o wszystkie trunki kóre wymienilem i pełny wymiar bez umiaru to ja i nasi ojcowie :roll: :lol: - Stojkovic - 18-08-2007 09:45 No to ja może podrzuce ci fajny przepis na drinka ![]() Swego czasu chciałem otworzyć temat: Drinki & alkohol ![]() Drink nazywa się czarująco: BŁÊKITNA NIEZNAJOMA co potrzebna: - wódeczka ![]() - Coś co zabarwia na niebiesko (nie denaturat!) ja polecam "Bols Blue" - sok pomarańczowy - kostki lodu Sposób przygotowania: Do szklanki wlewamy Wodeczki wg. uznania. Potem nalewamy Bolsa Blue i mieszamy. Następnie wlewamy soczek pomarańczowy i dodajemy kostki lodu. Gotowe!!! Efekt wyśmienity, nie mam fotek by pokazac, ale naprawde przedni drink ![]() - Mates - 18-08-2007 11:04 Stojkovic napisał(a):nie mam fotek by pokazac Chciałeś pokazać siebie po kilku "błękitnych nieznajomych", czy tego drinka? xD Stojkovic napisał(a):Swego czasu chciałem otworzyć temat: Drinki & alkohol Gadaliśmy o tym razem ![]() Co do imprez... W sumie ostatnio lubuję się w ogniskach... Parę piwek i jest git, co prawda nie po to, żeby się naprać, ale na lepszy humorek i luźniejszą atmosferę ![]() Pozdrawiam. - Stojkovic - 19-08-2007 08:11 Cytat:Chciałeś pokazać siebie po kilku "błękitnych nieznajomych", czy tego drinka? xDDrinka, siebie po kilku można zobaczyć było nieraz na zlotach ![]() Mates napisał(a):Gadaliśmy o tym razemNo i na tym się skończyło. Cytat:Co do imprez... W sumie ostatnio lubuję się w ogniskach... Parę piwek i jest git, co prawda nie po to, żeby się naprać, ale na lepszy humorek i luźniejszą atmosferęNo ogniska na partyzanta to moja specjalność ![]() - ScoobyM - 13-09-2007 00:03 Widze ze w tym temacie prym wiodą Manchesterowiec, Wojtek i Stojkovic więc będe was musiał wesprzeć ![]() ![]() ![]() - Zashi - 15-09-2007 10:55 ScoobyM napisał(a):Widze ze w tym temacie prym wiodą Manchesterowiec, Wojtek i Stojkovic więc będe was musiał wesprzeć U Sekiego od dluuuzsze czasu jest na gg jest opis w stylu: "A melanż trwa %_%". Zashi wczoraj był na grzybku zapoznawczył organizowanym przez liceum. Oczywiscie byli tez ludzie z innych szkol... Było ..ee.. ciekawie. Pogadało sie, popi...sało (?). Niestety nic zaduzo, bo jakby mi sie powaznie pomieszało z antybiotykami to byłoby niedobrze... Niestety zaduzo nie moge napisac, bo owe slowa moglby trafic do uszy moich rodziców. |