![]() |
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388) |
- Ciampel - 09-02-2007 15:01 Kolejna zmiana. Rozentuzjazmowany rozpoczęciem się ferii w moim województwie postanowiłem "wklepać" tutaj siebie. I tak kiedyś ta pora przyjść musiała. W dodatku zmieniamy zasady - kolejny user będzie wskakiwał co 3-4 dni, żeby była większa rotacja. Z reguły wszyscy i tak odpowiadają w pierwszym dniu. Tylko bądźcie wyrozumiali ![]() - Pejter - 09-02-2007 15:04 Ciampel - według mnie najlepszy obecnie forumowicz, czynnie wypowiadający się na forum. Nigdy nie widziałem z jego strony jakichkolwiek postów nie na temat lub takich, w których jest jedno słowo i tysiąc emotikonek. Obowiązki moderatora wykonuje prawidłowo, stara się, aby forum żyło i rozwijało się. Mogę o nim mówić w samych superlatywach, ale resztę pochwał zostawię dla pozostałych użytkowników ![]() - KanT - 09-02-2007 16:39 Ciampel - Jeden z najaktywniejszych uczestnikow forum, Podoba mi sie jego styl pisania. Jako Mod jest wyrozumialy i cierpliwy. Dzieki takim jak on nasze forum odzyskuje blask ![]() - Kuba_^^ - 09-02-2007 17:13 Ciampel - obecnie chyba mój najlepszy kumpel z forum, choć oczywiście nie oznacza to, że innych nie lubię. Zresztą nikogo tu nie mogę darzyć nienawiścią ![]() ![]() ![]() ![]() - marcelo - 09-02-2007 17:41 Ciampel - W sumie spoko gość, bardzo aktywny na forum, pisze dużo i co ważne- mądrze. Według mnie jest to druga, zaraz po Pejterze, osoba nie do zastąpenia. Niezwykle szanuje modów tego forum, więc i tu musze o tym wspomnieć - jest godzien tej posady, bo swoje obowiązki wykonuje prawidłowo. - Grzeho - 09-02-2007 18:15 Ciampel- jak juz moi poprzednicy pisali ,jest to bardzo aktywny i madrze piszacy forumowicz.Cennie go bardzo za jego ciekawe wypowiedzi i doceniam jego wklad w rozwoj tego forum.Bardzo dobrze wywiazuje sie ze swoich obowiazkow moda i redektora. PS. a temat nie powinien sie nazywac ...o Ciampelu??? ![]() - Andre770 - 10-02-2007 17:17 CZasami daje dziwne komentarze w relacjach LIVE na stronie ("Czy tak wogóle ktoś to czyta?"), ale tak ogólnie jest spoko. Ciampel -> to jest taki chwyt, żeby ludzie komentowali i wchodzili na czat, robię to specjalnie ... ![]() - Stojkovic - 10-02-2007 18:07 Ciampl - Spoko facio, pisze dobre newsy i chyba zaadaptował się jako newsman na stronie. Co prawda jeszcze potrzebuje większego doświadczenia, ale narazie jest bardzo dobrze. Jako forumowicz i Mod jest wyrozumiały i potrzebny. Wielkie YO! - Seki - 10-02-2007 23:05 Ciampel - W porzo ziomek, czasami gadamy na gg podobnie jak ja lubi PROSTO. zakupił tez vlepki za to duzy plus, ma tez spory wkład w forum i już tu już bardzo długo. pozdro ![]() - Valverde - 11-02-2007 02:01 Ciampel - ziom, jakich mało. Mamy bardzo dobry kontakt... Przykładny newsman (no, może trochę więcej newsów by się przydało ![]() - Zashi - 11-02-2007 14:19 Valverde napisał(a):Ciampel ;* Obrzydliwe - chłopak chłopaka? :lol: Ciampel, Ciampel - user z grupy 'weteranow'. Chociaz tutaj wiekszosc takich co siedza dlugo - od starego forum. Wypelnia swojeobowiazki sumiennie i dobrze pisze. Nic wiecej napisac nie moge... - ziomo - 11-02-2007 14:50 Ciampel-jeden z najaktywniejszych userów na naszym forum.Pisze mądrze a co najważniejsze nie pisze tekstów typu"Chelsea to dupy znowu przegrali"(sorki za brak cenzury)tylko rozwija swojego posta.wielkie POZDRO!!! - Zashi - 11-02-2007 17:23 ziomo napisał(a):"Chelsea to dupy znowu przegrali" Jakby CHelsea przegralo to bym sie cieszyl, a nie pisal ze sa do dupy ![]() Moze troche poźno, ale chcialbym podsumowac wypowiedzi o mnie. Jak ktos slusznie zauwazyl, jestem tutaj aktywnym userem mimo iz nie jestem moderatorem ani nie jestem redaktorem manutd.pl To jest wazna rzecz... - Valverde - 11-02-2007 17:30 Zashi napisał(a):Obrzydliwe - chłopak chłopaka? LaughingWiesz co to żart? ![]() Koniec OT. Ciampel -> Koniec OT, a podsumowania raczej zostawiamy dla siebie ... ![]() - Ciampel - 13-02-2007 09:03 Teraz KanT - na własne życzenie! ![]() Dość aktywny użytkownik i mimo tego, że nie pełni żadnej odpowiedzialnej funkcji, to jego posty całkiem przyjemnie się czyta. Jak zauważyłem, wiele ma do powiedzenia głównie w temacie o Premiership. Ogólnie user na plus, no ale jeszcze większe zaangażowanie w pisanie na pewno zostałoby docenione. |