![]() |
Felietony - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Felietony (/showthread.php?tid=435) |
- Wojtek3 - 10-01-2008 00:30 Ja ciagle pisze 8) :lol: - Ciampel - 05-02-2008 20:25 Wojtek3 napisał(a):Ja ciagle pisze Cool Laughing Jak tam Twój felieton Wojtku? 8) - Wojtek3 - 06-02-2008 00:22 Ehh no prawie skonczony, no wlasnie prawie. Ale sami wiecie, college, praca, dziewczyny etc. Ale skoncze 8) - Skull - 06-04-2008 20:21 Wojtek3 napisał(a):Ehh no prawie skonczony, no wlasnie prawie Ten felieton będzie chyba doskonały skoro go piszesz już ponad 2 miesiące :wink: Ja swoje pisalem w kilka minut :lol: No i wczoraj spac nie moglem to pizgłem coś nowego ,również na szybkiej nucie ,nie wiem czy cos z tego bedzie,czekam na info od Admina. Mercelo - fajny ten pomysł z bolidem,ale naprawde ciężko mi wybaczyc fakt że zapomniales o Evrze :x Porownujac formułe do Drużyny mogłes tez wymienic Fergusona w roli kierowcy :wink: i ewentualnie Querioza ,jako zmieniającego opony :lol: Moj text juz jest :wink: - Wojtek3 - 06-04-2008 20:24 Stary tyle nauki co ja mam w tym pieprzonym colleg'u to ludzkie pojedzie przechodzi 8) Myslisz, ze jak siedze na forum to ksiazki na boku leżą ? Niestety nie. Ale bez obaw, kartka jest w pokoju takze kiedys sie podziele, w sobote na statku Ci moge opowiedziec 8) - marcelo - 07-04-2008 15:36 Skull napisał(a):Porownujac formułe do Drużyny mogłes tez wymienic Fergusona w roli kierowcy Wink i ewentualnie Querioza ,jako zmieniającego opony Napisałem, że Fergie jest szefem mechaników, a ma się rozumieć, że Querioz jest jego zastępcą :wink: Skull napisał(a):naprawde ciężko mi wybaczyc fakt że zapomniales o Evrze Chciałem napisać o Evrze, ale niestety, nad czym sam ubolewam, nie znalazłem dla niego odpowiednika w postaci części bolidu. Początkowo miał on się znaleźć jako tylna opona(i byłby razem z Brownem), ale pomyślałem, że lepiej pasuje para Rio-Nemanja. - Ciampel - 07-04-2008 16:26 W każdym razie felietonik bardzo przyjemny, raczej nie spotykamy się na co dzień z takim spojrzeniem na sprawę - IMO najlepszy tekst marcelo do tej pory ![]() - Skull - 12-04-2008 17:19 Pojawił się mój felieton o Nemanji i nie widze żadnej krytyki :shock: Aż tak sie spodobal ? :lol: Czekam na oceny (szczególnie Maro) :roll: - Wojtek3 - 12-04-2008 17:29 Troche zagalapowałeś sie z tym, ze wbił sie odrazu do składu, bo jego poczatki to byly wejscia z lawki, ale juz koncowka sezonu to regularne wystepy ![]() - Skull - 12-04-2008 18:44 Wojtek3 napisał(a):Troche zagalapowałeś sie z tym, ze wbił sie odrazu do składu, bo jego poczatki to byly wejscia z lawki, ale juz koncowka sezonu to regularne wystepy Chodzilo mi o ocene za całokształt a nie sie czepiasz drobiazgów :lol: Szybko nie koniecznie musi znaczyc odrazu ,dla mnie wskoczenie do podstawowego skladu przez gracza zupelnie nie znanego i w pierwszym sezonie to szybko,tym bardziej ze wydupcył ze skladu chłopa z nazwiskiem. - Wojtek3 - 12-04-2008 20:50 Jakby nie bylo, regularne wystepy zaczął od nowego sezonu, ja tam jestem dokladny z natury ![]() Felietonik przyjemny. 8) - Maro11 - 03-05-2008 17:38 ja powroce z pisaniem felkow na poczatku czerwca teraz nie mam jak .Twoj felek skull przeczytam i skomentuje pod nim,pozdro - Skull - 05-05-2008 01:41 Maro11 napisał(a):Twoj felek skull przeczytam i skomentuje pod nim,pozdro Twoj komentarz dodaje mi ochoty by w przyszlosci napisac cos jeszcze,ciągle czekam na text Wojtka ,mowi ze czasu nie ma itd,a ciagle do mnie PW śle kiedy pijemy,kiedy na mecz jakis uderzamy ,kiedy spotkanie w Pubie itp itd, łazi na festyny i sie nauką zasłania ciul jeden :lol: to juz 4 miechy jak go tam lepisz :roll: Wojtek3 napisał(a):Jak znajde czas :lol: :lol: :lol: - Wojtek3 - 05-05-2008 01:49 A co Ty myslisz, ze ja skrobne raz dwa trzy i wrzucam, chce to napisac najlepiej jak mi pojdzie zreszta po kilku spotkaniach RED ARMY wieksze doswiadczenie wiec cos dokleje i bedzie ok ![]() - Maro11 - 09-05-2008 13:36 blagam wywalcie te komenty ktore sa pod felietonami az oczy bola |