![]() |
Manchester United Supporters Club PL - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Manchester United Supporters Club PL (/showthread.php?tid=524) |
- Stojkovic - 16-04-2008 18:36 EricRyan napisał(a):ale najważniejsze że osoby zakładające mocno brzmiące MUSC PL zdały sobie sprawę z tego, że same tego nie pociągną i nic nie będą znaczyły bez ekipy wyjazdowej.Eric nie wydaje mi się, że dobrze to ująłeś. To nie jest i nie było tak, że chcieliśmy to pociągnąc sami. Poprostu nie mogliśmy się dogadac wcześniej i tyle. A spory kawał roboty już odwaliliśmy i oszczędziliśmy wielu kłopotów w przyszłości. Ekipa wyjazdowa jest ważna, ale nie ważniejsza od ekipy niewyjazdowej. Każdy jest równy w stowarzyszeniu i nie lubię szczerze mówiąc dzielenia na "wyjazdowych i niewyjazdowych" kibiców MU. Pozdrawiam cię Ericu gorąco :wink: - EricRyan - 16-04-2008 22:11 Stojko masz prawo widziec to tak jak chcesz, ale fakty mówią same za siebie... Ja to widzę całkiem inaczej i to nie jest tylko moje zdanie. Nikt nie chcial się z nami dogadac (podjąć temat), bo nie było takiej propozycji, a tak naprawde nas olano, a dobrze wiesz że nie chodziło o "Nas" a o jedną najważniejszą osobę co mnie tak strasznie zirytowało! Nigdy nie dzieliłem ludzi na jeżdżących i niejeżdżących, bo gdyby tak rozdzielał fanów UNITED w Polsce to nie doszłoby do tego pierwszego spotkania fanów UNITED w Katowicach od którego wszystko się rozpoczęło. Nie ma co się oszukiwać, Stowarzyszeniu które założył Shadow z resztą ekipy (odwaliliscie bardzo dużo pracy i tego nikt nigdy nie bedzie mógł kwestionować) potrzebne jest poparcie i pokazanie "sukcesów" jako grupe ludzi, zeby pociągnąć za sobą nowe twarze i jeszcze bardziej zintegrować fanów UNITED w Polsce. Tego bez poparcia ludzi jeżdżących na mecze nigdy byście w tak szybki tempie nie osiągnęli, jak teraz możemy wspólnie osiągnąć. Dobrze się stało jak się stało. Prezes był dla mnie jeden i mógł być tylko jeden. Duże słowa uznania dla Shadowa, ze ambicje pozostawił na drugim planie i postawił na dobro wszystkich fanów UNITED w Polsce. Dla mnie celem numer jeden tego Stowarzyszenia jest maksymalne ułatwienie każdej osobie pojechania na mecz UNITED. Owszem bardzo ważna jest integracja kibiców UNITED w Polsce podczas wspólnych oglądań meczy, na zlotach itp, ale każdy fan UNITED w pierwszej kolejności marzy o pojechaniu kiedyś na mecz i trzeba mu w tym dopomóc. Myślę, ze pod koniec sezonu spotkamy się jeszcze podczas jakiegoś meczu, choć osobiście wolałbym w innym miejscu niż Katowice i na trochę dłużej niż pare godzin. Jak tylko ustalimy jakieś szczegóły to podamy to do informacji osób zainteresowanych MUSC PL. Tak jak rozmawiałem już z Sekim i Prezesem najlepszym terminem jest ostatnia kolejka Premiership, bo rozgrywana w niedzielę więc można się już spotkać w piątek wieczorem a wracac po niedzielnym meczu ![]() Pozdro. - Stojkovic - 17-04-2008 14:35 EricRyan napisał(a):Nikt nie chcial się z nami dogadac (podjąć temat), bo nie było takiej propozycji, a tak naprawde nas olano, a dobrze wiesz że nie chodziło o "Nas" a o jedną najważniejszą osobę co mnie tak strasznie zirytowało!Tu w tej kwestii decyzje mógł podjąc tylko i wyłącznie Shadow, bo nikt z nas wtedy będących w zarządzie nie miał że tak powiem ani prawa ani też możliwości rozmawiania z kimkolwiek z "was" jako przedstawiciel tamtej grupy, bo to należało do ówczesnego prezesa. Postanowił że trzeba się dogadać i wszystko gra. Więc to nie jest do końca tak, że nikt nie chciał się dogadać. EricRyan napisał(a):Nie ma co się oszukiwać, Stowarzyszeniu które założył Shadow z resztą ekipy (odwaliliscie bardzo dużo pracy i tego nikt nigdy nie bedzie mógł kwestionować) potrzebne jest poparcie i pokazanie "sukcesów" jako grupe ludzi, zeby pociągnąć za sobą nowe twarze i jeszcze bardziej zintegrować fanów UNITED w Polsce. Tego bez poparcia ludzi jeżdżących na mecze nigdy byście w tak szybki tempie nie osiągnęli, jak teraz możemy wspólnie osiągnąć.To bardzo mi się podoba stwierdzenie, że teraz właśnie możemy osiągnac dużo dużo więcej, ale działając razem. To od poczatku jest jedyna słuszna droga tego stowarzyszenia. EricRyan napisał(a):Dla mnie celem numer jeden tego Stowarzyszenia jest maksymalne ułatwienie każdej osobie pojechania na mecz UNITED. Owszem bardzo ważna jest integracja kibiców UNITED w Polsce podczas wspólnych oglądań meczy, na zlotach itp, ale każdy fan UNITED w pierwszej kolejności marzy o pojechaniu kiedyś na mecz i trzeba mu w tym dopomóc.Podobnie uważam że jest to chyba najjaśniejszy aspekt bycia w stowarzyszeniu. - leslav - 17-04-2008 20:34 EricRyan napisał(a):Myślę, ze pod koniec sezonu spotkamy się jeszcze podczas jakiegoś meczu, choć osobiście wolałbym w innym miejscu niż Katowice i na trochę dłużej niż pare godzin. Jak tylko ustalimy jakieś szczegóły to podamy to do informacji osób zainteresowanych MUSC PL. Tak jak rozmawiałem już z Sekim i Prezesem najlepszym terminem jest ostatnia kolejka Premiership, bo rozgrywana w niedzielę więc można się już spotkać w piątek wieczorem a wracac po niedzielnym meczu jak najbardziej za 8) - Seki - 18-04-2008 07:50 leslav napisał(a):Tak jak rozmawiałem już z Sekim i Prezesem najlepszym terminem jest ostatnia kolejka Premiership, bo rozgrywana w niedzielę więc można się już spotkać w piątek wieczorem a wracac po niedzielnym meczu Zobaczymy co da sie zrobic i ilu byłoby chetncyh na takie spotkanie no i tez zalezy gdzie ![]() Ważne ze w sprawach Stowarzyszenia sytuacja wygląda juz troche lepiej, bo obie strony doszły do porozumienia i wspolnymi siłami możemy zrobic kawał dobrej roboty nikomu nie potrzebnej ![]() Na tą chile do zarządu doszedł Prezes, Eric, Marcin, Victor i Ja ![]() - Wojtek3 - 18-04-2008 10:46 Kto to jest Marcin ? ![]() - Seki - 18-04-2008 13:07 Wojtek3 napisał(a):Kto to jest Marcin ? Dobry przyjeciel Prezesa, osobiscie poznałem go w Kijowie, był teraz równiez z nami na spotkaniu przy okazji meczu z Arsenalem ![]() - Wojtek3 - 18-04-2008 13:16 Z tego co wiem to i ja jestem w zarzadzie, ale moze sie cos zmienilo, ale mnie nikt nie poinformowal, ale chyba jestem po kilku rozmowach z Prezesem ![]() UNITED WE STAND :!: - Stojkovic - 19-04-2008 16:04 Wojtek3 napisał(a):Z tego co wiem to i ja jestem w zarzadzie, ale moze sie cos zmienilo, ale mnie nikt nie poinformowal, ale chyba jestem po kilku rozmowach z PrezesemMusisz tylko kratę wódki postawić i będziesz w zarządzie ![]() Z tego co się orientuję to taka opcja była. - Wojtek3 - 19-04-2008 16:10 Bylem w zarzadzie przez 2 tyg, ale zostalem zdymisjonowany, powod ? ![]() ![]() - Stojkovic - 19-04-2008 23:26 Wojtek3 napisał(a):Otrzymalem inne zadanie i jestem w ciaglym kontakcie z Prezesem.W sumie ktoś musi te zagraniczne ciuchy z zagranicy przywozić, żeby na allegro można było wystawiać ![]() Nie martw się Wojtuś, nic cię nie ominie! - Seki - 21-04-2008 08:05 Przydałoby sie tez zacząc dobrze działac ze stronką tak jak mówilismy wrzucic kilka fotek z róznych wyjazdów na MAN UNITED ![]() - Stojkovic - 21-04-2008 18:26 Seki napisał(a):Przydałoby sie tez zacząc dobrze działac ze stronką tak jak mówilismy wrzucic kilka fotek z róznych wyjazdów na MAN UNITED No i takze jakies newsy edycja zarządu, plany MUSC PL tez by sie przydało wrzucicSzczególnie te z Francji ![]() - Wojtek3 - 21-04-2008 21:23 A, że tak spytam kto jest adminstratorem tej strony i kto ją operuje ? - Stojkovic - 21-04-2008 22:29 Wojtek3 napisał(a):A, że tak spytam kto jest adminstratorem tej strony i kto ją operuje ?No Wojtek nie wiesz? Ojciec Dyrektor przecież ![]() Shadow i Bobok chyba póki co się tym zajmują. |