![]() |
(29.04) Manchester United - FC Barcelona 1:0 - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: (29.04) Manchester United - FC Barcelona 1:0 (/showthread.php?tid=540) |
- KanT - 29-04-2008 19:15 Cytat: tylko co tu robi do cholery Park ? Przecież koleś jest makabrycznie pod formą, w poprzednich dwóch meczach on się nawet nie zbłaźnił. On się skompromitował. Znowu Ferguson zrzuca wszystko na nazwiska a nie obecną formę, tylko na nazwisko Jakby Fergie stawiał na nazwiska, to zagrałby Giggs. Park gra z takiej racji, że jest lepszy w odbiorze i może pomagać czy to Hargreavesowi czy Evrze. Co do Ronaldo - w parze z Roo z tego co pamiętam szło mu dobrze, pozatym nie ma innego wyjścia, bo Welbeckiem nie zagramy. Ja tylko żałuję, że nie mamy Andersona w pierwszej jedenastce. - Morgan - 29-04-2008 19:19 KanTona napisał(a):Cytat: tylko co tu robi do cholery Park ? Przecież koleś jest makabrycznie pod formą, w poprzednich dwóch meczach on się nawet nie zbłaźnił. On się skompromitował. Znowu Ferguson zrzuca wszystko na nazwiska a nie obecną formę, tylko na nazwisko Niekoniecznie, bo wystawienie Parka, który jak wspominałem wcześnie, wyróżniał się w ostatnich meczach tylko rekordową ilością strat, kosztem Andersona również świadczy o preferowaniu nazwisk a nie formą. Chyba że przez kilka ostatnich dni Park złapał taki wiatr że nam dzisiaj spotkanie wygra, ale jakoś ciężko mi w tą metamorfozę uwierzyć. - KanT - 29-04-2008 19:23 Cytat:Welbeck scores one minute before full time! What a match! Fantastic atmosphere here, at Old Trafford and Man United will face with Liverpool or Chelsea in big final in Moscow! Jestem za 8) - roo1410 - 29-04-2008 19:37 K***a szkoda Vidicia i Rooneya. A co do naszego napadu to niestety nie ma zmian a więc obaj gracze raczej zagrają do końca bez wzgledu na wynik. Pomoc - zostawił bym na ławce parka a juz bardziej liczyl bym na Fletchera (mimo ze to srodkowy pomocnik ale chyba w meczu Arsenalem zagral super mecz na prawej flance) obrona - taka jak na Camp Nou tylko pewnie ustawion bardziej ofensywnie (zwlaszca evra i owen) Chlopaki za 10 min meczyk. United We Stand - bela - 29-04-2008 20:04 Schollessss!!! Jak za swoich najlepszych lat !! UNITEDDD MAESTRO jak to mi sie darł jakis Arab na komentarzu ![]() Czas na ,,cudne'' Tunezyjskie (?) reklamy xD Dobrzze ze ta polowa sie skonczyla bo zaczynalismy sie gubic UNITED!! - KanT - 29-04-2008 20:37 Poza wynikiem, nie ma sie z czego cieszyć. Po golu miało być z górki a barcelona przejela inicjatywe i to my parujemy kloca. Zmienić to! - roo1410 - 29-04-2008 20:40 no nie mamy sie z czego jeszcze cieszyc. 1 gol dla barcy i koniec z finalem. ale poki coto my prowadzimy a barca musi atakowac, to my jestesmy narazie w finale. oby tak dalej. - zaga92 - 29-04-2008 20:43 Scholes! :* Przepiekna brama. A co do meczu to nie gramy nic szczegolnego. To Barcelona ma przewage i atakuje. My strzworzylismy moze 3, 4 sytuacje bramkowe. W drugiej polowie trzeba postawic ta kropke nad "i". - WoLaK - 29-04-2008 21:41 MAMY K*RWA WRESZCIE FINAł !!! UNITED !!! UNITED !!! UNITED !!! - bela - 29-04-2008 21:41 JEDZIEEEEMYYY DO MOSKKWWYYY !!!! UNITEEEDD!! - Red - 29-04-2008 21:41 WE ARE GOING TO MOSCOW!!!!!! przeszczesliwy ![]() ![]() - roo1410 - 29-04-2008 21:41 korwa mac ja pierdole .. final mamy - Fiend - 29-04-2008 21:44 wreszcie !!! bramka Scholesa pierwsza klasa ! GLORY GLORY MAN UNITED !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - bela - 29-04-2008 21:46 Przy ostatniej akcji jak wszyscy zawodnicy Barcy ruszyli w pole karne myslalem ze mi serce na monitor wyskoczy ![]() Moj kolega sie napinał ( fan Chelsea ) że da opis na United o 22 : 40 ![]() ![]() - Kuba_^^ - 29-04-2008 21:48 UNITED ARE GOING TO MOSCOOOOOOOOOOOOOW! Nerwówka do ostatniej minuty, bałem się tego, że Barca w ostatnich minutach wyrówna i będzie katastrofa, jednak udało się doprowadzić ten skromny wynik do końca. Ważne było, że strzeliliśmy pierwsi, jeszcze w jaki efektowny sposób 8) Liczyłem na drugą bramkę, żeby był już spokój, jednak nie udało, zmarnowaliśmy swoje okazje, podobnie jak Barcelona, która bardzo często napierała na bramkę Edwina. Dobrze spisywała się obrona, jednak przy niektórych sytuacjach też trochę się gubiła, ale nic z tego jednak nie wyszło bardziej poważnego. Ważne, że mamy w końcu upragniony finał, w który trzeba będzie wygrać! UNITED UNITED UNITED! |