![]() |
PL: West Ham United 0-4 Manchester United (05.12.2009) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2009/2010 (/forumdisplay.php?fid=38) +---- Wątek: PL: West Ham United 0-4 Manchester United (05.12.2009) (/showthread.php?tid=801) |
Re: PL: West Ham United 0-4 Manchester United (05.12.2009) - panopticum - 06-12-2009 14:40 Kuszczakowi obniżyłbym notę, za to że wyłożył się na murawie, poza tym bardzo pewny na bramce. Na dodatek, obrońcy zaczęli mu ufać, w poprzednim sezonie robili wszystko żeby nie podać do Tomka, teraz to robią. Gibson raz ładnie pobiegł po lewej stronie boiska i wyłożył piłkę Rooney`owi. Nie żeby na jakąś stuprocentową sytuację czy coś, ale to też należy mu zaliczyć na plus. Oczywiście pamiętać należy o pięknym golu. Jak wpadło to nie wiedziałem co się stało. Moc Valencia jest przewidywalny i bardzo w tym skuteczny ![]() Fajnie że Rudy strzelił gola, poza tym ładnie rozdawał piłki. Natomiast obrona to była masakra. Fletcher - Carrick Evra - Giggs w pewnym momencie było... Masakra. Gary pewnie zaczynał na środku, bo jeszcze szybciej by mu coś pierdyknęło jakby musiał biegać na boku. Re: PL: West Ham United 0-4 Manchester United (05.12.2009) - Czary - 06-12-2009 15:39 Pewna wygrana naszych. Zagraliśmy w mocno okrojonym składzie, a mimo to zaaplikowaliśmy przeciwnikom 4 bramki, wywieźliśmy 3 punkty z trudnego terenu i zachowaliśmy czyste konto, co w tym roku przychodzi nam bardzo trudno. Zestawienie obrony już na początku meczu było mocno eksperymentalne, ale to jak graliśmy w pewnym momencie to była masakra. Na chwilę obecną na 100% gotowym do gry z obrońców jest tylko Evra i Richie...Nie wygląda to zbyt ciekawie przed meczem z AV, ale mam nadzieje, że wróci Vida, Wes i Sheasy. Jeśli nie, to będziemy musieli znów eksperymentować. Kuszczak - refleks ma, wybicia takie jak zawsze, no i ta wspaniała celebracja bramki naszych :lol: nawet Chinol na ShanghaiGSports nie wytrzymał i zaczął się śmiać :lol: - [7] Fletcher - prawa obrona nie jest jego pozycją, ale zagrał nie najgorzej. Ciężko go było przejść, dużo walczył. - [7] Neville - do momentu zejścia z boiska grał bardzo dobrze. Obawiałem się jego występu na środku obrony, ale prezentował się wczoraj dobrze. - [7] Brown - kolejny dobry mecz Wesa. Mam nadzieję, że jego kontuzja jest nie groźna i będzie mógł zagrać z Villą. -[7,5] Evra - lepiej niż ostatnio. Kilka dobrych ofensywnych akcji. forma zwyżkuje. - [7,5] Gibson - moim zdaniem najsłabiej z 3 CMów. Przez pierwsze 20 minut nie grał chyba wcale, bo ja go nie widziałem...Ogólnie cała pierwsza połowa była słaba w jego wykonaniu, chciałem, żeby SAF go zmienił. W drugiej było już nieco lepiej, no i ta piękna bramka, która podwyższa mu ocenę. Chyba rzucony na zbyt głęboką wodę. Mimo wszystko sądzę, że jeśli popracuje solidnie na treningach może coś z niego być - [7] Ando - lepiej od Gibsona. Ładna asysta, kilka świetnych zagrań. Raz mógł strzelać, ale zdecydował podawać. Dużo się napracował w defensywie. - [7,5] Scholes - MOTM. Ładny gol, próbował rozgrywać. Zagrywał świetne crossy. Czekamy na bramkę numer 100 w EPL. - [8] Valencia - kolejny świetny występ. Gol i asysta, a mogło być jeszcze lepiej - [8] Giggs - jak dla mnie niewyraźny trochę. Bez zdecydowanego błysku. - [7] Rooney - kolejny gol, mimo iż nie gra na swoim najwyższym poziomie - [7,5] Berba - dwa świetne podania. Kolejny mecz musi zacząć od pierwszych minut. - [7] Carrick - dobry mecz na środku defensywy. Tam też będzie grał z Wilkami - [7] |