![]() |
PL: Manchester United 5-0 Portsmouth (06.02.2010) - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2009/2010 (/forumdisplay.php?fid=38) +---- Wątek: PL: Manchester United 5-0 Portsmouth (06.02.2010) (/showthread.php?tid=833) |
Re: PL: Manchester United 5-0 Portsmouth (06.02.2010) - axid - 07-02-2010 14:25 nie mogę dodać nic ponad to, co napisał(-a) mucha. zgadzam się w 99%. dziwi mnie, że Carrick wciąż, chyba z powodu swojego debiutanckiego sezonu, ma taakie fory u kibiców. jak by nie zagrał, zawsze, i używam tego słowa z premedytacją - zawsze jest wybielany, albo oceniany lepiej. czemu? nfi. wczoraj zagrał dobrze. zagrał tak, jak powinien. nie wychylił się ani w górę, ani w dół. czy powinniśmy się cieszyć i dawać MOTM komuś, kto po roku średnich występów W KOŃCU gra to, co powinien? moim zdaniem nie. Re: PL: Manchester United 5-0 Portsmouth (06.02.2010) - michal85 - 07-02-2010 14:56 Jakie fory? O czym Ty człowieku do mnie rozmawiasz. Jak przez 2 pierwsze miesiące grał słabo, to ja nie widziałem takiego, który by go "wybielał". Prawda jest taka, że na przestrzeni ostatnich 3 sezonów jest naszym najlepszym CMem. Teraz wyszedł z dołka i notuje raz po raz świetne występy. Pewnie się powtórzę ale nie wiem czego więcej można wymagać od pomocnika typu Carrick. Strzelił bramkę, pracował w defensywie, dobrze kierował druga linią, a do tego posłał kilka świetnych piłek. Co miał jeszcze zrobić ? Zaklaskać uszami ? |