Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Transfery (/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? (/showthread.php?tid=101) |
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - michal85 - 24-06-2012 18:31 Cytat:Tutaj także wypada nieźle. 9 goli, 10 asyst.Nani zaliczył tylko o jednego gola mniej grając mniej meczów. Ja nie mówię, że to zły wynik - wprost przeciwnie. Tyle tylko, że właśnie dziwne jest wobec mnie narzekanie na Portugalczyka i mówienie jaki to miał słaby/przeciętny sezon i jednocześnie domaganie się transferu Bale'a. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Under - 24-06-2012 22:41 Hej hej, chwila chłopaki. Nie mówię, że trzeba koniecznie Naniego sprzedać bo jest słaby. Mówię tylko, że jeśli Nani dalej będzie gwiazdorzył, a uda się sprzedać go za wielką kasę, to można go pożegnać. Ja uważam go za słabszego od Bale'a, do tego Walijczyk jest 3 lata młodszy. Do tego pamiętamy co Bale potrafi zrobić(mecze z Interem), potencjał ma, dla mnie jakby grał w United to byłoby pięknie. Pomoc w stylu: Carrick-Modric Valencia-Young-Bale Dla mnie wymarzona, ale rozumiem, że macie inne zdanie Oczywiście pełna rotacja ze Schoelsem, Giggsem i Kagawą. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - daniel - 24-06-2012 22:46 albo Valencia-Young-Bale-Nani Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - robaldo - 24-06-2012 22:51 a Cleverley :?: :plask: Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - samcro - 24-06-2012 22:53 robaldo napisał(a):a Cleverley :?: :plask: On idzie na atak Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - daniel - 24-06-2012 22:55 Niee, Valencia - Young, Bale, Nani Kagawa Rooney - Welbeck Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Under - 24-06-2012 23:02 No tak, w końcu Young wcale nie może grac podwieszony pod napastnika >.< Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Jaceks_21 - 24-06-2012 23:21 robaldo napisał(a):a Cleverley :?: :plask: W szpitalu Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Hubson - 24-06-2012 23:45 Ejj... A gdzie miejsce dla Bebe ? Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Ruuuuuuuuuud - 25-06-2012 10:18 A sami jak chcieliście grać? Przecież cały czas słyszę Modrić, Modrić i 4-5-1.To co, ten Modrić miał grać w tym 4-5-1 za Rooneyem? Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Cepilek - 25-06-2012 20:08 No tak lepiej grać słabym na tą pozycje Youngiem niż ogranym na niej i świetnie sobie radzącym w reprezentacji jak i w klubie Kagawą. Szindźi to ścisłą czołówka podwieszony napastników na świecie i nikt mi nie wmówi że na chwilę obecną Hazard jest lepszy, a faworyzując Younga Undermine podkreśla wiedzę. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - CyberMU - 26-06-2012 12:47 Cepilek napisał(a):Szindźi to ścisłą czołówka podwieszony napastników na świecie i nikt mi nie wmówi że na chwilę obecną Hazard jest lepszy, a faworyzując Younga Undermine podkreśla wiedzę. Taa, a jakby Youngowi nie poszło na tej pozycji to by nawijał jaki to on jest chujowy i wgl. Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Kosma - 22-08-2012 22:58 :arrow: <a class="postlink" href="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2192198/Manchester-United-outcast-Zeki-Fryers-Standard-Liege.html">http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Liege.html</a> Okazuje się, że Fryers może jednak nie wylądować w Tottkach, tylko w Belgii :? RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - daniel - 17-03-2013 10:51 Mimo wszystko podziękowałbym Ando, chyba że traktowany byłby jako taki solidny zmiennik (coś jak Gibo swojego czasu). Brazylijczyk wciąż jest strasznie chimeryczny i nie potrafi ustabilizować formy, materiał na playmakera najbardziej zasłużonego zespołu angielskiej PL to nie jest na pewno. RE: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Sirius - 17-03-2013 11:02 Zgadzam się, że Ando chyba już pogrzebał swoją szansę na zostanie podstawowym zawodnikiem United, jednak mimo wszystko zostawiłbym go w składzie i myślę, że tak się ostatecznie stanie. W środku pola nie mamy jakiegoś bogactwa urodzaju, więc nawet jeśli przyjdzie do nas jeden gracz do środka drugiej linii to Brazylijczyk cały czas jest przydatny i będzie mógł liczyć na pewną liczbę występów w sezonie. Chyba, że dojdzie do większych zakupów (na co jednak nie liczę) to wtedy można myśleć o wytransferowaniu Andersona. |