Wayne Rooney - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: Wayne Rooney (/showthread.php?tid=246) |
- Ciampel - 19-04-2008 20:22 Kod: “Wayne got a knock on the hip but I’m sure it won’t keep him out of Wednesday night’s match,” Sir Alex told Setanta Sports. Także możemy się cieszyć... - Kuba_^^ - 19-04-2008 21:56 Wyglądało to dość groźnie, jednak ta informacja nieco uspokaja. Rooney dzisiaj po raz kolejny bardzo dobry występ, szkoda, że zmarnował tą okazję z drugiej połowy, jednak co to robił dzisiaj Friedel w bramce przechodzi ludzkie pojęcie :? - Skull - 20-04-2008 00:18 Wojtek3 napisał(a):sedzia nie podyktowal karnego, a nie podyktowal bo jednak Rooney zrobil to az za teatralnie, Dokladnie ,kontakt był ,ale karnego nie mial prawa podyktowac,a tym bardziej po tej mizernej probie wymuszenia :wink: Wojtek3 napisał(a):45 sek pozniej powienien ujrzec czerwona kartke za atak na obroncy Rovers Moglo sie tak skonczyc,sędzia oszczesdzil go również przy tej sytuacji o ktorej pisalem wyżej,za symulowanie ,badz pozniejsze pretensje ,po tym faulu byla by juz czerwien bita :roll: Troche głupie zachowanie. Wojtek3 napisał(a):na Styles'a nie narzekajcie No ale ewidetnego karniaka nam nie przyznal,ręka w polu karnym po strzale głową ,chyba włąsnie Rooneya :roll: ---=== BORAT ===--- - Wojtek3 - 20-04-2008 00:22 Skull napisał(a):No ale ewidetnego karniaka nam nie przyznal,ręka w polu karnym po strzale głową ,chyba włąsnie Rooneya Rooney albo Rio, niewazne w kazdym badz razie ja tez bym nie dyktowal, nie bylo ruchu ręką a to jest bardzo wazne w polu karnym, uniknac kontaktu w tej sytuacji sie raczej nie dalo. Przy faulu Rooney'a ewidentna czerwona, sedziowie juz w tym sezonie wyrzucali za takie rzeczy, a mianowicie FA Cup i atak Eboue noga na udo Evry, sedzia nawet przez sekundke sie nie zawachal to samo mial zrobic dzis Styles z Rooneyem, to byl bezpardonowy atak na przeciwnika, na dodatek od tylu, mamy duzo szczescia Rooney by wypadl z Barcelona i Chelsea a wtedy chujowate 4-5-1 bite, czyli 2 porazki z rzedu :| - woyteq - 13-05-2008 10:07 link Tak wiec powoli mozemy sie zegnac z Waynem..... - Ciampel - 08-07-2008 19:13 1 2 :o - N3M3SIS - 09-07-2008 19:40 oj, nieładnie, ale też bardzo niedobrze... i dla niego, i dla klubu, i dla reprezentacji, a także dla całego futbolu... oby nie było tak jak z pewnym panem co się zwie Paul Gascoigne - dobry zawodnik, uwielbiany, jednak stoczył się na samo dno... bądźmy jednak dobrej myśli, a SAF niech mu zrobi suszarę i jakoś to będzie :wink: - Maciek - 10-07-2008 10:58 Tu to nawet nie widać, czy to jest papieros, a ja przypomnę tym którzy nie pamiętają, że Zizou był często łapany na papierosku i jakoś dla całego futbolu źle się nie działo - Anonim - 10-07-2008 12:22 Tylko ze Gascoigne ma chorą psychike....To go wykancza,a picie itd jest tylko skutkiem ubocznym.W maju go chyba zamkneli w szpitalu psychiatrycznym juz tak na dłuzej niz tylko obserwacje jak to miało miejsce wczesniej - N3M3SIS - 11-07-2008 08:17 tak, chyba trochę przesadziłem z tym przykładem, ale jakoś o Waynie tak się mówi, że mógł lub wciąż może zmarnować swój talent (trochę jak Gascoigne)... ja jednak w niego wierzę i wiem, że wszystko będzie ok - marcelo - 11-07-2008 09:33 Pamiętam jak Fergie kiedyś powiedział o Beckhamie: "To był dobry chłopak, dopiero małżeństwo go zmieniło". Może podobnie być z Rooneyem, ale niekoniecznie. W każdym razie Fergie nie raz udowadniał, że nie toleruje różnych wybryków piłkarzy. W każdym razie tak drastycznej przyszłości ja mu nie wróżę, bo według mnie największym możliwym stoczeniem się jest przejście do Realu po konflikcie z trenerem. - Ciampel - 11-07-2008 09:47 Rooney ma żonę z innych sfer niż Becks, więc spokojnie |