Redcafe.pl - Manchester United Forum
Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - RedLucas - 17-05-2012 09:32

Tomassen napisał(a):Zastanawiam się, dlaczego ten temat jest martwy. Tyle wypowiedzi różnych ludzi i buraków (o tym zaraz), a tu cisza... :roll:

Podejrzewam, że właśnie dlatego, że na gościa już brak słów. Wstyd mi, że taki człowiek miał cokolwiek wspólnego z United.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lukas - 17-05-2012 09:38

Mi już zwyczajnie szkoda nerwów do tego gościa.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - El Polako - 17-05-2012 18:31

Widać że ma nie równo pod sufitem jednak mimo wszystko, patrząc na aspekt czysto sportowy to jest napadziorem pierwszej klasy co pokazywał zarówno u nas jak i u City. Z drugiej strony to wina Manciniego że daje sobą i klubem tak pomiatać! Przecież to zawodnicy są dla klubu a nie klub dla zawodników ale widać za miedzą jest odwrotnie.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Hubson - 17-05-2012 21:39

http://sport.wp.pl/kat,1734,title,Solskjaer-przymierzany-do-Aston-Villi,wid,14496372,wiadomosc.html

No przyznam się szczerze, że chciałbym ujrzeć Solskjaera w Premier League. Było by ciekawie. W sumie to całkiem niezły klub na początek dla Solskjaera. I w końcu jakieś wyzwanie Smile

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 22-05-2012 20:00

Owen Hargreaves opuścił City. Nie przedłużono z nim rocznego kontraktu. To było do przewidzenia. Ile on zagrał spotkań? 2? 3? Ostatni mecz o stawkę zagrał w styczniu. To racja, że filmikom na YT nie ma co wierzyć. A szczególnie tym gdzie piłkarz zaręcza o swojej świetnej kondycji i formie fizycznej.

Gratuluję wyboru Hargo.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Lasq - 19-06-2012 23:04

<a class="postlink" href="http://therepublikofmancunia.com/picture-kuszczak-signs-for-brighton/">http://therepublikofmancunia.com/pictur ... -brighton/</a>

Tomasz Kuszczak dołącza do zespołu Brighton. Trochę szkoda, mówiło się o zainteresowaniu wielu europejskich klubów a skończyło się na The Championship. Liczyłem, że po popisach w Watford wyląduje jednak gdzieś wyżej, może w jakimś beniaminku EPL, albo w Europie w jakimś średniaku. No cóż pozostaje mu życzyć jedynie powodzenia. Ja ciągle liczę, że jeszcze jakoś wszystkim udowodni, że jest wielkim bramkarzem bo imho od takiego Szczęsnego nie odstaje na pewno. Spotkałem się z nim rok temu prywatnie w Manchesterze i okazał się bardzo w porządku gościem, dlatego zawsze będę mu kibicował Smile

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Hubson - 19-06-2012 23:52

Też mi trochę szkoda, bo też liczyłem na coś innego. Ale kto wie, The Championship mu służyła, przy dobrym sezonie może to sie skończyć dobrym transferem. W sumie Tomek grał tylko parę miesięcy przy 5 latach i to miało pewnie spore znaczenie. Myślę, że duże znaczenie miał też fakt, że Tomek wymagał gry od pracodawcy.

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Adis - 18-08-2012 14:35

Cytat:Ji-Sung Park has been named as QPR’s new captain for the 2012/13 Barclays Premier League campaign.

R’s boss Mark Hughes’s decision was announced at 2pm – as was Rangers’ starting line-up for their season opener against Swansea City.
A oczywiście w wyjściowym składzie na mecz ze Swansea jest także Fabio. Smile

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 04-09-2012 20:15

Michael Owen podpisał kontrakt ze Stoke. Jedno jest pewne. Będzie najlepiej wyszkolonym technicznie graczem tej drużyny. Wink

Re: Jak spisują się byłe Diabły? - Adis - 04-09-2012 21:19

Ze swoim wzrostem, siłą fizyczną i zdrowiem piłkarz idealnie pasujący do Stoke. Jeszcze połamią biedaka na pierwszym treningu i nie będzie pensyjki.

RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 13-09-2012 20:36

http://theexecutionersbong.wordpress.com/2012/09/13/darron-gibson-awayday-blue/

Dobry tekst o Gibsonie w Evertoonie.

RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Lukas - 16-09-2012 20:31

A Berba już strzela Smile
Obejrzałem właśnie sobie przed chwilą MOTD z meczu Fulham-WBA i co tu dużo mówić, miło się patrzy na szczęśliwego Dimitara strzelającego piękną bramkę. Nie zapomniał jak to się robi, a przy okazji w całym meczu dodał troszeczkę magii i boiskowej inteligencji. Tak trzymać.

RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 16-09-2012 21:31

Bez wątpienia Berbatov jest gwiazdą w tym zespole. Jak mówił Jol w pomeczowym wywiadzie, Bułgar jest o klasę lepszy. Dymitar będzie regularnie grał to będzie i regularnie strzelał. Widać, że na jego twarzy na powrót zagościł uśmiech, a gdy granie w piłki sprawia radość zawodnikowi, gra on znacznie lepiej.

RE: Jak spisują się byłe Diabły? - FanaticMU - 17-09-2012 04:43

Berba dostał szansę i sie odwdzięcza szybko. Myślę że trafi w tym sezonie jeszcze nawet kilkanaście razy Wink

RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 18-09-2012 07:24

Gabriel Obertan refused to go on as a substitute in tonight's game, apparently. Pathetic.

Jeśli to prawda to wstyd.