Cristiano Ronaldo - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Byli piłkarze (/forumdisplay.php?fid=36) +---- Wątek: Cristiano Ronaldo (/showthread.php?tid=43) |
Re: Cristiano Ronaldo - Tomek91 - 15-05-2009 15:29 Cytat:Cristiano Ronaldo przeprosił za swoje zachowanie Aleca Wyllie’go, który po meczu z Manchesterem City podawał bluzę Portugalczykowi. No no no. Czyżby skrucha, a może męska rozmowa z Fergusonem? Cały czas łudzę się, że kiedyś Ronaldo przestanie robić wokół siebie tyle szumu zachowaniem mało związanym z piłką, a wszyscy będą tylko dyskutować o jego grze, którą będzie na siebie zwracał uwagę, zamiast robić w każdym meczu małe show. Zastanawiam się też, gdzie podział się ten Ronaldo z meczu z Porto. Wtedy darował sobie jakiekolwiek pretensje do sędziego i po prostu robił to co do niego należy. W meczu z Wigan irytowały jego gesty i mam nadzieję, że przed finałem CL Ferguson porozmawia na ten temat z Ronaldo. Re: Cristiano Ronaldo - matys - 24-05-2009 11:13 This is my home, it's where i want to be Ronaldo o swojej przyszłości napisał(a):Ronaldo declares: "This is my home now. I think even when I say my heart is here, people are still going to speak and make things up. But this is where I want to play. Ronaldo o Fergusonie napisał(a):Ronaldo explains: "He is two different people and they have both helped me become who I am today. Firstly, he is probably the most knowledgeable football coach in the world. I learn from him every day. Polecam cały wywiad. Jeśli jest tak jak mówi, a wierzę, że tak jest, to nie pozostaje nic innego jak :* Ron, goń Sir Boby'ego i jego 249 bramek. Re: Cristiano Ronaldo - truered - 24-05-2009 11:37 No tak, ale zaraz będzie kolejny wywiad, w którym powie: "The future, you never know. Only God knows" i znowu się zacznie. Jakby nie było, bardzo mnie cieszą takie słowa z ust Ronaldo. Przyznam szczerze nie spodziewałem się po nim takiej dekleracji, którą już wcześniej złożył m.in. Rio czy Roo. Ronaldo pokazał klasę, zmężniał i dojrzał. C'mon CŻel pokaż to w Rzymie. :twisted: Re: Cristiano Ronaldo - Kula - 24-05-2009 12:04 stary cytat z tego tematu "niech spieprza" Re: Cristiano Ronaldo - sir_matt - 24-05-2009 18:27 Cytat:Ron: It’s over <a class="postlink" href="http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article2444628.ece">http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... 444628.ece</a> ej, ale Sun pisze coś innego jestem ciekaw kim jest to tajemnicze źródło pewnie jakiegos przechodnia zahaczyli kolo stadionu Re: Cristiano Ronaldo - branka - 24-05-2009 20:06 Czy mediom się to nigdy nie znudzi... :roll: Cóż, czas pokaże kto miał rację, ale ja coraz bardziej sądze, ze Ron jednak zostanie - po co ma odchodzić?? To, że nie lubi angielskiego klimatu nie ma znaczenia, pomęczy sie pare lat i będzie reszte życia żył jak król - pod koniec kariery zreszta zawsze może pójść do Realu, jak już będzie po 30stke, tak jako spełnienie marzeń - ale nie teraz, jak wszystko jeszcze przed nim...OT to jego dom, niech tu siedzi i zdobywa kolejne trofea Re: Cristiano Ronaldo - truered - 24-05-2009 21:11 branka napisał(a):jak już będzie po 30stke, tak jako spełnienie marzeń - ale nie teraz, jak wszystko jeszcze przed nim... To prędzej do Milanu, tam zbierają piłkarskich emerytów. Re: Cristiano Ronaldo - branka - 24-05-2009 21:31 W Realu by chcieli Ronaldo nawet jakby mial 40 lat - przecież koszulki by sie sprzedawały Re: Cristiano Ronaldo - panopticum - 24-05-2009 22:02 Informacje z "The Sun" można podawać tylko dla zwały. Tak jak czytać "Fakt". Ja sobie nawet wyciąłem "artykuł" o tym jak u pani Krystyny zamieszkał bóbr-terrorysta. A Ronaldo powinien grać od roku w Realu jeśli wierzyć pismakom. Re: Cristiano Ronaldo - Damian91 - 24-05-2009 22:21 pan_opticum napisał(a):Tak jak czytać "Fakt". Ja sobie nawet wyciąłem "artykuł" o tym jak u pani Krystyny zamieszkał bóbr-terrorysta; Albo że kolesiowi sie wbił cały nóż w głowe i nawet o tym nie wiedział i chodził z nim przez 2 tygodnie :lol: A co do "The Sun" to już nie raz mogliśmy przeczytać różne historie na temat przyszłości Ronaldo czy kogoś innego. Re: Cristiano Ronaldo - truered - 24-05-2009 22:26 Moja ulubiona okładka "Faktu" Ach, ta siła słów, wymowa, no i głębokie podłoże interpretacyjne. Miód dla oczu. Wracając do Crisa, to szkoda,że nie udało mu się zdobyć korony króla strzelców w tym sezonie. Wyprzedził go Nicolas "One Million Dollar Baby" Anelka, który gole zdobywa z Hull i Stoke, a z rzadka uda mu się trafić z Arsenalem. Re: Cristiano Ronaldo - kolanex - 28-05-2009 16:50 najlepszy gracz na swiecie , nigdy nie widzialem lepszego. Bylem raz na meczu Manchester United z Chelsea w tamtym roku i musze powiedziec ze bylem podekscytowany jego gra. Geniusz futbolu ! Re: Cristiano Ronaldo - ryba - 28-05-2009 17:35 kolanex napisał(a):najlepszy gracz na swiecie , nigdy nie widzialem lepszego. Bylem raz na meczu Manchester United z Chelsea w tamtym roku i musze powiedziec ze bylem podekscytowany jego gra. Geniusz futbolu ! Take it easy. Cieszy fakt, że Ronaldo potrafi prezentować dobry futbol z dobrymi drużynami jak np. wczoraj z Barceloną. Był najlepszym graczem United. Re: Cristiano Ronaldo - rooney77 - 28-05-2009 19:27 ryba napisał(a):Take it easy. Cieszy fakt, że Ronaldo potrafi prezentować dobry futbol z dobrymi drużynami jak np. wczoraj z Barceloną. Był najlepszym graczem United. Ronaldo bardzo dobrze rozpoczął to spotkanie. W ciągu dziesięciu minut miał kilka okazji, po których Manchester United mógł objąć prowadzenie. Mowa tutaj między innymi o rzucie wolnym, czy strzałach zza pola karnego. W drugiej połowie też miał szansę na zdobycie bramki, było to już przy wyniku 2:0. Wtedy jednak na drodze stanął Valdes. Re: Cristiano Ronaldo - Chudy - 28-05-2009 21:49 Można było odnieść wrażenie, że on jedyny wczoraj wiedział "o co chodzi" |