Jak spisują się byłe Diabły? - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Manchester United (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: We are United! (/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Jak spisują się byłe Diabły? (/showthread.php?tid=85) |
RE: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 28-09-2012 22:48 Według doniesień prasy (wyraźnie to zaznaczam, bo nijak nie można tego potwierdzić) trener PSV boi się, że Tytoń po tej fatalnej kontuzji głowy ma jakąś traumę i nie daje z siebie wszystkiego na treningach. W ostatnim meczu zagrał Waterman. Jeżeli w następnym meczu też zagra Holender i spisze się tak jak poprzednio (w ostatnim meczu czyste konto bramkowe) to trener zacznie stawiać na rodaka w bramce. I to już jest bardziej prawdopodobna motywacja. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - sebos_krk - 30-09-2012 19:38 Tytoń kolejne spotkanie wygrane przez PSV 6:0 przesiedział na ławce. Także na tą chwilę już chyba stracił miejsce w składzie klubu z Eindhoven. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - allfanmu - 30-09-2012 19:55 Już myślałem, że tylko ja się tym interesuję.. Dla mnie zatem sytuacja jest prosta. Bramkarz niegrający < bramkarz grający. Kolejny zawodnik traci miejsce w składzie swojego klubu a Tomek nadal gra mimo iż wczoraj puścił bramkę z Birmingham i to on powinien być podstawowym bramkarzem reprezentacji na najbliższe mecze. Tylko niestety taka jest patologia w polskim futbolu, że selekcjonerzy stawiają na niegrających zawodników z sentymentu niż na grających z dobrą formą. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Breakthru - 09-10-2012 13:05 Cytat:West Ham midfielder Ravel Morrison in more trouble as Lee Clark and Birmingham look to end loan spell early Cytat: Clark, the Birmingham manager, is already losing patience with the controversial midfielder and is keen to strike a deal with Sam Allardyce and cut his loan move short in January. Gość ma talent do marnowania talentu... całość Tu RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Jaroldz - 15-10-2012 15:21 W ogóle mi go nie jest szkoda. Jak jest głupi, to niech ma pretensje tylko do siebie za zmarnowanie talentu i wielkiej szansy na zrobienie naprawdę fajnej kariery. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 21-10-2012 11:09 Wczoraj MOTM. Brawo Ravel RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 21-10-2012 11:41 Nie wiem jak można jarać się Ravelem RE: Jak spisują się byłe Diabły? - kaka - 21-10-2012 11:51 Yhy... RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 21-10-2012 12:26 Chłopak dostaje to czego nie dostawał u nas i póki co wykorzystuje swoje szanse. Szkoda, że tak się to wszystko potoczyło, bo jeśli nadal będzie się prawidłowo rozwijał, to za rok, dwa będzie z niego klasowy pomocnik. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Cepilek - 21-10-2012 13:17 Butt się bawi się w trenera rezerw a wy o jakimś Pogbie piszecie Cytat:Nie wiem jak można jarać się Ravelem Ty sie jarasz Pogbą Morrison jest fajniejszy dla niektórych i tyle, on nie odszedł od nas bo miał taki kaprys. Ravela stać na więcej od Paula. Ja mu kibicuje, tak jak chyba każdemu wychowankowi. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - kaka - 21-10-2012 14:58 Cepilek napisał(a):o jakimś Pogbie piszecieO tym samym Pogbie, którym każdy tak się podniecał, ty zapewne również. Jeszcze niedawno był według wszystkich przyszłością tego klubu, zawodnikiem o genialnej technice i warunkach technicznych. Transfer diametralnie zmienił niektórym pogląd na jego potencjał i talent. Przeraża mnie ta obłuda, szczególnie u ciebie Cepilek, bo zawsze uważałem cię za zrównoważonego w swoich wypowiedziach gościa. No offense. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Foster - 21-10-2012 15:18 100% poparcia Kaka Pogba to dalej ten sam chłopak z tym samym ogromnym talentem, nad którym się rozpisywaliśmy. Rozumiem, że można mieć do zawodnika pretensje o to co się stało, ale w dalszym ciągu należy być obiektywnym. Paul widocznie czuł, że jest więcej wart niż go u nas oceniono i dlatego odszedł. Pewnie dostał więcej kasy niż myśmy mu dawali, ale dostał także to czego chciał najbardziej, więcej szans na pokazanie swoich nieprzeciętnych umiejętności. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - Cepilek - 21-10-2012 15:25 Cytat: Przeraża mnie ta obłuda, szczególnie u ciebie Cepilek, bo zawsze uważałem cię za zrównoważonego w swoich wypowiedziach gościa. Przecież po coś to ":P" dodałem. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - samcro - 21-10-2012 18:23 Cepilek napisał(a):Ravela stać na więcej od Paula.Chyba w marnowaniu karier i karierze gangstera. Drugi Barton rośnie. Btw. Nie zrozumiałeś o co mi chodziło. Ostatnio jakiś ziom wypominał mi jak można się jarac Pogbą jak tylko napisałem że francuz zadebiutował to się odgryzłem. RE: Jak spisują się byłe Diabły? - michal85 - 22-10-2012 14:20 Ja tam zawsze uważałem Ravela za bardziej utalentowanego i ogólnie zawsze bardziej trzymałem(i nadal tak jest) za chłopakami rodem z Manchesteru. Czy komuś się to podoba, czy nie, lokalne chłopaki to część naszej świetnej historii i w tradycji klubu leży to, żeby tacy zawodnicy stanowili o sile tego zespołu. Jarałem się, jaram i będę jarać takimi grajkami życząc im jak najlepiej (dlatego też daklej np. śledzę kariery Simpsona, Bardsley'a, czy Browna, a mało mnie obchodzi co porabia np. Rossi). Innych mam w dupie. Pogba to był najemnik, który przyszedł do nas dla kasy i dla kasy odszedł, a dla Ravela United będzie zawsze coś znaczyło i jestem przekonany, że jeśli się ogarnie i wykorzysta swój potencjał to do nas wróci. Ot taka mała różnica. I wcale nie umniejszam talentu Pogbie, tylko mam go daleko w tyłku. PS nie jestem twoim ziomkiem, przynajmniej nie miałem zmiaru nim być i nic się w tej kwestii nie zmieniło. |