![]() |
Działy i tematy - dyskusja - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Działy i tematy - dyskusja (/showthread.php?tid=234) |
- Kuba_^^ - 13-04-2008 00:07 Wojtek3 napisał(a):Co robimy z tym poddzialem MISS FORUM, wkurwia mnie juz jak to tam jest a nieuzywane, moze tematy do kosza a dzial usunac w pizdziec ? Też miałem o tym właśnie napisać i jestem tego samego zdania co Wojtuś. A typerem LM to mogę i ja się zająć, bo Champions League nie gra co tydzień, a w jeden dzień w weekend na pewno znajdę czas żeby policzyć ![]() ![]() - Wojtek3 - 13-04-2008 00:09 Zashi to powinien dostac wpierdol pasem, poznaniak jeden, nie zebym rasista byl, ale lenie sie z tego miasta wywodza ![]() - Pejter - 13-04-2008 07:42 Jeśli chodzi o typery to na pewno Prem. Nad LM i MT trzeba się zastanowić. Na pewno nie oba. A może połączone? Tylko, że w takim wypadku z lig tylko te naprawdę najciekawsze spotkania + uefa + LM. Miss - tam się dużo postów nabiło, bo coś spieprzyło się z wyłączeniem licznika. Ja byłbym za zostawieniem tylko postów z wynikami poszczególnych kolejek (głosy usunąć) i przeniesieniem do kosza. - Wojtek3 - 18-04-2008 01:36 Dobra Pejt, przesunalem tematy do kosza, mozesz skasowac MISS ten dzial podzial. Moze zrobic o FC UNITED teraz specjalnym 8) - Pejter - 18-05-2008 19:27 Co robimy z typerami na przyszły sezon? Moim zdaniem - tak jak Wojtek pisał - tylko Premiership. I zmienić zasady tak, żeby nie było różnych wysyłań typów na PW "bo rywal zgapia". - Wojtek3 - 18-05-2008 20:21 Na pewno Premier League, a co z Mega to nie wiem. Niby Skull sie zaopiekuje, ale sam nie wiem. Czekam na zdanie innych. Druga sprawa - drastyczna zmiana regulaminu, mam na mysli, koniec wysylania typow na PW, koniec wysylania typow SMS'em, wyjezdzam na swieta, mam sobie zapewnic dostep do neta i zatypowac, sam typowalem w poprzednie 3x w kawiarence, chyba raz mi pomagal Pejt. Koniec juz kurwa. W premiership Eric ladnie przegial z reasonem w tym sezonie. Kto jest za tym ? - Kuba_^^ - 18-05-2008 21:59 Całkowicie jestem za tym, typuje każdy normalnie, żadnych PW i innych tego typu pierdół. Co do samych typerów to na pewno Premiership, bo to podstawa, Mega Typer też niech będzie, jednak musi być osoba, która pociągnie go przez cały sezon, a nie po 2 kolejkach powie, że nie ma czasu. - Pejter - 18-05-2008 22:43 OK, ale zapobiec zmienianiom typów, żeby utrzymać pozycję pod koniec sezonu? - Wojtek3 - 18-05-2008 22:56 Pejter, ale sam widzisz, ze przez te wysylanie typow na PW rodzi sie wojna i klotnie, z drugiej strony nie da sie tego zapobiec, dla mnie typerow by wcale nie musialo byc, ale wszyscy zaczana plakac, mysle, ze i tak idziemy im na reke. I mozemy modlic sie o to, by na koniec sezonu roznice punktowe miedzy 1 a 2 byly wieksze niz 10 pkt. - Ciampel - 19-05-2008 06:14 Eric już w następnym sezonie i tak nie będzie brał udziału w Premier League. Mi tam szczerze to dynda, choć EPL powinien tradycyjnie zostać. - Wojtek3 - 19-05-2008 10:30 Panowie, ale czekam na konkretne zdania. Nie mi to dynda, bo inaczej nie znajdziemy rozwiazania. Zachowujmy sie jak faececi a nie cipki 8) - Ciampel - 19-05-2008 14:26 Ciampel napisał(a):choć EPL powinien tradycyjnie zostać. - Red - 19-05-2008 19:33 Ja uwazam, ze Balcerowicz musi odejsc - Wojtek3 - 19-05-2008 19:41 Buraku jeden ![]() Moje zdanie : zostaje Premier League, LM łączony z MEGA. Regulamin Kod: Druga sprawa - drastyczna zmiana regulaminu, mam na mysli, koniec wysylania typow na PW, koniec wysylania typow SMS'em, wyjezdzam na swieta, mam sobie zapewnic dostep do neta i zatypowac, sam typowalem w poprzednie 3x w kawiarence, chyba raz mi pomagal Pejt. Koniec juz kurwa. W premiership Eric ladnie przegial z reasonem w tym sezonie. Dziekuje za uwage. - Red - 19-05-2008 19:47 ja tez jestem za opcja z Premiership oraz MEGA+LM razem a co do typowania to zero przekazywania przez kogos i zero plagiatow (100% plagiat - dyskfalifikacja) ;* k0fF@m w@s m!$!@Qi |