![]() |
RED ARMY from POLAND - wyjazdy... - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Sezon 2005/2006 (/forumdisplay.php?fid=33) +---- Wątek: RED ARMY from POLAND - wyjazdy... (/showthread.php?tid=307) |
- Seki - 07-09-2006 18:01 Tak więc, bilety lotnicze mamy już zarezerwowane. ![]() ![]() Teraz poszukujemy jakiś przyzwoitych noclegów (cena, łazienka itp) A na miejscu najwazniejsza rzecz bilety - pewnie u koników ok. 100 E ![]() WE ARE UNITED :!: - Red - 07-09-2006 19:47 jakim squadem jedziecie? - EricRyan - 07-09-2006 20:18 Wojtek3 napisał(a):Mysle ze jesli znajdziemy bilet do 80 euroNo to lepiej skończ na myśleniu, bo moze to sie źle skończyć... Moim zdaniem nie ma mowy zeby kupic bilety w Kopenhadze taniej niż za 100 Euro! Dania to bogaty kraj i dla nich bilety po 50 euro to jak za darmo. Champions League w Danii to ostatnio żadkość więc zainteresowanie niestety jest "kosmiczne", zresztą w całej Skandynawii, bo właśnie MUFC jest tu najbardziej lubiane spoza lokalnych klubow. Dodatkowo z Wysp też wybiera sie dość duzo kibiców... Na obecną chwile bilet za 100 euro kupilbym w ciemno! - Seki - 08-09-2006 07:20 Red napisał(a):jakim squadem jedziecie? Ja, Eric, Wojtek, Viktor, Dev i dwóch znajomych Viktora ![]() Ja w tej sytuacji równiez brałbym bilet za 100 Euro w ciemno ![]() - Red - 08-09-2006 12:21 Eric ma racje ![]() - viktor16 - 09-09-2006 12:18 No to faktycznie szykuje się spora grupka kibiców z Polski. ![]() - EricRyan - 03-11-2006 12:33 No i po wyprawie do Kopenhagi ![]() ![]() ![]() Jak było? Można to skomentować tak: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Red Army from Poland w ilości 9 osob zalicza mecz, co jest bardzo dobrym wynikiem. Pomimo niekorzystny wyniku UNITED, chyba wszyscy wrócili z wyjazdu bardzo szcześliwi ![]() Dziękuje wszystkim współtowarzyszom wyprawy za bardzo mile i BANIOWO spędzony czas ![]() WIELKIE PODZIÊKOWANIA DLA "MUSC PL", BO GDYBY NIE ON TO NAPEWNO NIE WYBRALIBYŚMY SIÊ W TAKIEJ ILOŚCI DO KOPENHAGI. BEZ JEGO POMOCY MOGLIBYŚMY TYLKO POMARZYĆ O BILETACH NA SEKTOR RED ARMY... O wyprawie można pisać bez końca, bo działo się że hej :lol: ale szkoda tracić czasu na to forum... - Seki - 03-11-2006 12:50 Dziś w nocy wróciłem z Kopenhagi. Wyjazd mimo porazki uważam jako bardzo dobry bo naprawde zabawa była swietnia ![]() Wyjechałem z Bielska o godzinie 05:50 w nocy z niedzieli na poniedziałek 30 minut później wszedł do pociągu Wojtek3 w Pszczynie, a następnie Dev, było nas już trzech ok. godizny 9:40 dojechalismy do Warszawy gdzie spotkalismy sie z EricRyanem wypilismy piwka w barze i pojechalismy miejskim i taxi na lotnisku gdzie czekali na nas już Viktor, Kuba i Domin (wyjazdowicze z Puław) odprawe przeszlismy łatwo i wylądowalismy na lotnisku w Malme po 1:20 h lotu, niestety bagaż jednego z Nas zaginął dopiero po dwóch godiznach wyjaśniło sie ze ktoś przez pomyłke go zabrał i po paru godiznach oczekiwania dotarł spowrotem na lotnisko, pojechalismy taksówką do Danii w godiznach wieczorenych bylismy juz pod naszym hostelem który prezetował sie bardzo fajnie, był to 18-to piętrowy budynek dość dobrze wyposazony. Wieczorem rozpoczał sie ostry melanż każdy z nas był zaopatrzony w sporą ilość alkoholu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PO meczu udalismy sie do domu spokojnym krokiem zaopatrując sie w kilka browarów, przed snem wypilismy troszke w nocy w hostelu był jakiś alarm prawdopodbnie coś sie stalo chińczycy sie tak wystraczyli ze uciekali już spakowani z hotelu :lol: a my spokojnie leżelismy w łóżku ![]() ![]() ![]() Tak wiec po przygodach, swietnym towarzystwie i paru fajnych imprezach dotarlismy do POLSKI ![]() GLORY GLORY MAN UNITED :!: :!: :!: RED ARMY from POLAND :!: :!: :!: Pozdro dla WYJAZDOWICZÓW ![]() - Wojtek3 - 03-11-2006 15:00 Seki i Eric troche napisali to i ja coś naszkrobie ![]() Wyjazd ten bede wspomniał bardzo pięknie, jak kazdy wie, to mój pierwszy wyjazd na United i na pewno nie ostatni. 30 pażdziernika bylismy w Warszawie Ja, Seki, Dev i Eric. Eric dołaczył do nas w Wawie 2 godz po naszym przyjeździe. Zapatrzylismy w zaje*** ilość alkoholu i ruszylismy w strone lotniska. Tam czekała na nas reszta ekipy. Polecielismy do Malome gdzie Kubie niestety zaginął bagaż jednak po 2 godz odnalazł sie i moglismy spokojnie udać sie do Kopenhagi na nocleg. Dan Hostel w Kopenhadze, najlepszy hostel w jakim miałem okazje mieszkac. Czułem sie jak w 5 gwiazdkowym hotelu. Pokoj mielismy kapitalny no i te widoki. No to co ? Flaszka w ruch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WIELKIE DZIEKI DLA WOJTKA MUSC KTORY ZAŁATWIŁ NAM BILETY I BYŁ Z NAMI W KOPENHADZE :!: Pozdro również dla całej naszej zajebis *** ekipy za wyjazd. Do nastepnego razu ! RED ARMY :!: - viktor16 - 07-11-2006 09:29 Kopenhaga??? hehe super wyjazd, Ja rowniez bardzo dobrze go wspominam i mimo przegranego meczu to najfajniejsza wyprawa na UNITED! :twisted: Grupa spisala sie zajebiście i mimo ze 3 nowe osoby ktore zdecydowały się po raz pierwszy pojechać i zobaczyć NASZĄ druzyne widziały się po raz pierwszy sprawialy wrazenie jakby się juz znały( ![]() ![]() Wielkie dzieki przedewszystkim dla Wojtka który załatwił nam bilety bo bez niego byloby to chyba niewykonalne. :!: :!: :!: duzo przygód,duzo emocji,wspaniala atmosfera,nic dodać nic ująć.Kazdy wie ze bylo warto. Do następnego... UNITED!!! - Seki - 07-11-2006 15:47 viktor16 napisał(a):Kopenhaga??? hehe super wyjazd, No fakt nowe osoby w Red Army from Poland spisały sie bardzo dobrze, mam nadzieje ze Wojtek3, Kuba i Domin będą dalej jeździc z nami na United ![]() Wojtek MUSCPL - pozdrawiamy ![]() - Guest - 09-11-2006 21:45 No, Kuba to sie spisal az za dobrze ... :mrgreen: Nie wiem czemu ale wciaz mnie to smieszy Wiekszosc juz zostala opisana to nie bede juz powielal, dodam tylko pare fotek: to jest nasz hostel, w ramce nasze okno na 10 pietrze ![]() ![]() a to nasze skromne zapasy 8) ![]() tutaj temperatura z -7, wietrznie, ale Sterowcowi cieplo , bo zobaczyl Rio: ![]() mlodsza czesc Red Army: Manchesterowiec, Wojtek3 no i ja, czyli Dev ![]() ![]() kartoniada w wykonaniu kibicow gospodarzy: ![]() a tutaj link do filmiku z rogrzewka Kuszczaka: Click here to watch rozgrzewka-kuszczaka Rowniez chcialem podziekowac calej ekipie, ktora byla w Kopenhadze, a w szczegolnosci Ericowi, ktory jak zawsze dbal o nas od strony logistycznej ![]() Pozdroo - Wojtek3 - 10-11-2006 07:22 Libacje alkoholowe były najlepsze choć w 3 dniowej najaktywniej uczestnczyłem w 1 dniu bo w nastepnych nie dałem rade ... 8) Też dam pare fotek: Wojtek3, Dev, Domin .. ![]() Wojtek3, victor16.. ![]() Stadionik ... ![]() Ole, Roo ... ![]() ![]() - EricRyan - 10-11-2006 09:43 Wojtek3 napisał(a):Libacje alkoholowe były najlepsze choć w 3 dniowej najaktywniej uczestnczyłem w 1 dniu bo w nastepnych nie dałem radeTylko nie libacje! ![]() ![]() - MUSC PL - 11-12-2006 10:05 Cześć ! Sorry za tak długą ciszę. Jeszcze raz dziękuję za "wkład i zaangażowanie" w organizacji wyjazdu do Kopenhagi. Na szczęście nasza drużyna stanęła na wysokości zadania i awansowała dalej. Jak zapewne wiecie w piątek losowanie. Kogo wylosujemy ? Kogo chcielibyście żebyśmy wylosowali? Myślę że najważniejsze to uniknąć Barcelony. Lille chyba najłatwiejsze do ogrania. Pozdrawiam MUSC PL |