![]() |
Imprezy - Wersja do druku +- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl) +-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27) +---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32) +---- Wątek: Imprezy (/showthread.php?tid=353) |
- WoLaK - 29-09-2007 11:53 Teraz podczas wakacji bylem w hiszpanskim miasteczku Lloert de Mar.Typowo turystyczne mieasteczko.Praktycznie same hotele i kluby.Ja wraz z ekipa bawilismy sie w takim klubie Tropics.4 dancefloory z rozna muzyka,okolo 1500 ludzi i codziennie jakas inna atrakcja.Mi najbardziej spodobalo sie Foam Party.Pianka po prostu wymiotla i jeszcze na dodatek facet z weza woda polewal ![]() Wogole tez ostatnio ma ciezkie zycie.W tamtym tygodniu kumpela miala 18.Wczoraj tez bylem na 18 kumpli,a w przyszlym tygodniu kumpel wyprawia swoja w pensjonacie w Rowach i bedzie trwac caly weekend.Powoli zaczynam sie abc o swoje zdrowie ![]() - Wojtek3 - 29-09-2007 13:40 WoLaK napisał(a):Teraz podczas wakacji bylem w hiszpanskim miasteczku Lloert de Mar.Typowo turystyczne mieasteczko.Praktycznie same hotele i kluby.Ja wraz z ekipa bawilismy sie w takim klubie Tropics.4 dancefloory z rozna muzyka,okolo 1500 ludzi i codziennie jakas inna atrakcja.Mi najbardziej spodobalo sie Foam Party.Pianka po prostu wymiotla i jeszcze na dodatek facet z weza woda polewal A jak dziewczyny ? Bo bez nich imprezka to jak bez alkoholu ? Szalaly juz po 2 drinkach czy raczej nie ? ![]() Ja odkad siedze w Irlandii to upajam sie kazdego weekendu Whiskey prosto z Irlandii Pln. z najstarszej destylarnii na wyspach brytysjkich, BUSHMILLS. Polecam trunek, na poziomie. - WoLaK - 29-09-2007 14:27 Wojtek3 napisał(a):A jak dziewczyny ? Bo bez nich imprezka to jak bez alkoholu ? Szalaly juz po 2 drinkach czy raczej nie ? Stary fajnych dziewczyn to nawet szukac nie musiales,bo tyle ich bylo.A bardzo bardzo zadko zdarzalo sie zeby jaks odmowila ![]() ![]() ![]() A jezeli chodzi o Whiskey to moim zdaniem definitywnie najlepsze jest Jack Daniel`s.Strasznie mi to smakuje. - Skull - 30-09-2007 18:58 WoLaK napisał(a):A bardzo bardzo zadko zdarzalo sie zeby jaks odmowila Odmówiła czego? Jesli masz na myśli łatwe dziewczyny to polecam Irolki i Kluby Nocne :wink: - WoLaK - 31-12-2007 14:21 Jak tam Panowie spędzacie Sylwestra ![]() Ja tradycyjnie idę na jakąś domową imprezę typu:ja mam wolną chatę,każdy przynosi flaszkę i jakieś jedzenie i jest gites.W mieście trochę drogo jest,bo żebry wybrać się do jakiegoś lokalu to trzeba kilka stówek od pary liczyć. A tak to wszystko jest,o 24 pójdzie się na plac i znowu pić ![]() Jak narazie się zaopatrzyłem z bratem w litr Absoluta i połóweczke Jack Daniel`s - Skull - 31-12-2007 15:32 Już wole rozmowy o imprezie sylwestrowej niz o świętach :twisted: Oczywiscie dlatego że musiałem je spedzic bez rodziny,a impreza to impreza :wink: Jade do New Bridge i prawie nikogo nie znam,no ale Polak z Polakiem potrafi sie dogadac najlepiej,tak więc trzeba dzis bedzie zalac pałe ,tym bardziej że przez ostatnie dwa lata praktycznie nie pilem w noc sylwestrową :roll: - zaga92 - 31-12-2007 16:09 Mnie czeka spora impreza u mupla z jeszcze sporsza iloscia chlania ![]() - WoLaK - 31-12-2007 16:18 zaga92 napisał(a):Mnie czeka spora impreza u mupla z jeszcze sporsza iloscia chlania Ej stary ! Co to za podejście ![]() Ja akurat mam tak fajnie,że środa,czwartek,piątek siedzę w domu,bo dostałem się dalej w olimpiadzie historycznej i dali mi wolne ![]() ![]() Party on dude ! - zaga92 - 31-12-2007 16:24 WoLaK napisał(a):bo dostałem się dalej w olimpiadzie historycznej i dali mi wolne Ja tez sie dostalem, ale wolnego brak. WoLaK napisał(a):Jak narazie się zaopatrzyłem z bratem w litr Absoluta i połóweczke Jack Daniel`s A tu widze kosztowne zakupy. Niezly luksus ![]() WoLaK napisał(a):Gaz na całego i walka do upadłego ! Jezeli zostane u kumpla na noc to i owszem ![]() - WoLaK - 31-12-2007 16:28 zaga92 napisał(a):A tu widze kosztowne zakupy. Niezly luksusZ początku nie planowałem,aż takich smakowitości,ale kasa pod choinkę wpadła więc stwierdziłem,że raz można się samemu sztachnąć i coś porządnego zakupić ![]() Spróbujesz Jack a i zobaczysz,że warto zainwestować ![]() Jak dla mnie dzisiejszej nocy na wszystkich parkietach będzie królował <a class="postlink" href="http://youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw">http://youtube.com/watch?v=cV2NpPqIHnw</a> ![]() - Skull - 31-12-2007 18:23 WoLaK napisał(a):Gaz na całego i walka do upadłego ! zaga92 napisał(a):Jezeli zostane u kumpla na noc to i owszem Można różnie to odbierac :lol: :lol: Ja wlasnie czekam na auto i smigam na impreze :wink: WoLaK napisał(a):Dla mnie najlepsza Whiskey. Przeważnie piję Jamesona bo kosztuje 10 euro mniej niż Jack Daniels,ale ostatnio piłem JD na świetach i również polecam 8) - red dev. - 31-12-2007 20:00 ja z moja mala banda(5-6 osob) wybieramy sie do centrum naszej wsi, ponoc w tym roku na time square, ma byc nowy rekord publicznosci ![]() ![]() ![]() P.S Zycze wam wszystkich zajebistego nowego roku, samych sukcesow, wielu niezapomnianych imprez, i w maju ostrego swietowania za mistrzostwo LEGII. ![]() - Kuba_^^ - 01-01-2008 01:36 Myślałem, że zostanę w domu, jednak w ostatniej chwili zbawienie, kumpel zadzwonił i było małe co nieco na jego chacie ![]() ![]() Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku! 8) - Stojkovic - 01-01-2008 13:08 Ja sylwka spędziłem na domówce u mojej dziewczyny. 10 osób i zabawa wyśmienita. Niestety siadły mi baterie w cyfrówce i nie ma życzeń sylwestrowych na video dla Manutd.pl ale fotki wyślę ![]() - Grzeho - 01-01-2008 14:15 Ja bylem z dziewczyna i jej kolezankami na imprezie w remizie strazackiej we wsi niedaleko Cieszyna. Myslalem, ze bedzie gorzej, ale bylo calkiem fajnie i przyjemnie :wink: |