Redcafe.pl - Manchester United Forum
Co sądzisz o ... WolaKu? - Wersja do druku

+- Redcafe.pl - Manchester United Forum (https://redcafe.pl)
+-- Dział: Archiwum (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Archiwum tematów (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Dział: Archiwum ogólne (/forumdisplay.php?fid=32)
+---- Wątek: Co sądzisz o ... WolaKu? (/showthread.php?tid=388)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- Grzeho - 13-02-2007 10:23

KanT

Spoko user, ktory zaczol pisac w podobnym okresie na forum ,jak ja.Gadamy czesto na gg, gramy razem w FM07 przez neta.Pisze duzo i dosyc madrze, zabral sie nawet za robienie kompilacji, ktore nawet mu wychodza.Ogolnie to spoko koles, oby wiecej takich na forum Big Grin

Ciampel -> kompilacji raczej, nie kompliKACJI Wink

- Kuba_^^ - 13-02-2007 10:46

KanT - spokojny user, bezkonfliktowy, nie pisze bezmyślnych postów. Często rozmawiam z nim na gg, dobrze się z nim pisze, ogólnie user na + Smile

- KanT - 13-02-2007 15:10

Ciampel napisał(a):mimo tego, że nie pełni żadnej odpowiedzialnej funkcji

Ciampelku, znajdz mi jakas odpowiedzialną funkcje a rozważe oferte :wink: Tongue

Ciampel -> nie usuwam, ale uwag tutaj unikamy, bo się śmietnik będzie robił. Może coś nowego potem założę. Co do funkcji - pomyślę Wink

- Stojkovic - 13-02-2007 16:39

Kancik to super ziomuś. Bardzo często gadamy ze sobą i sms-ujemy. Extra nasm się gada, o wszystkim i o niczym Smile . Dobrze jest mieć koło siebie takiego kibola.
Jako forumowicz jest aktywny i pisze mądre posty. Nie pamiętam jakiejkolwiek sprzeczki z Kantem (chyba że o to czy gra united była dobra czy kiepska w poszczególnym meczu).

P.S
Ale Avka ci nigdy nie wybaczę :lol:

- Andre770 - 13-02-2007 18:00

Spoko, aktywny forumowicz. Nikogo nie obraża, zna się na rzeczy. Jest aktywny.

- Pejter - 13-02-2007 18:07

KanT - jeden z bardziej aktywnych użytkowników na forum. Pisze dużo, aczkolwiek zdarza mu się napisać coś niepotrzebnego w danym temacie. Jakość jego postów nie jest zła, jednak dużo mu jeszcze brakuje do takich osób jak Ciampel czy Valverde.

- Gracek_11 - 13-02-2007 19:56

Zaspałem trochę więc pozwolicie:

Ciampel- zajebisty ziomek. Jeden z pierwszych, z którymi złapałem kontakt zaraz po pojawieniu się na forum. Bardzo mądrze pisze. Często gawędzimy na gg, teraz może trochę mniej, ale były okresy, że nawijaliśmy całkiem sporo. + też za podobny gust muzyczny. Szkoda, że przestał grać w piłę tak na poważnie, bo może kiedys strzelił bym temu GK gola... 8)

KanT- ziomek od dluższego czasu związany z forum. Swoją obecnością wnosi dużo na forum. nie miałem sposobności pogadać na gg, więc bliżej go nie poznałem. Zresztą nic do niego nie mam. Luzik.

pozdrooo

- marcelo - 15-02-2007 15:49

Kant- jeden z tych, którzy często cos skrobna na forum, za to mu chwała. Na razie nie gadaliśmy chocby na gg, ale moze kiedyś sie to zmieni. Pisze dość dobre posty. W sumie co ja moge o nim więcej napisać. Moze nie jest taki jak Ciampel lub Pejter, ale z większą ilościa takich userów, a nasze forum byłoby wspaniałe

- Wojtek3 - 15-02-2007 17:31

KanT - nie pamietam go z forum manutd.pl / z tego kojarze go z postów pomeczowych, stara sie czesto pisac, trzyma forumową ekipą w kupie / spoko koles / zdecydowanie na plus Wink

- ziomo - 16-02-2007 12:45

Hmm,Kant.Myślę że spox ziom pisze dużo mądrze jest całkiem dobry w typera premiership(pis.) :lol:.Ogólnie fajny chociaż nie gadaliśmy jeszcze na GG lecz chce by się to zmieniło.wielkie POZDRO!

- Valverde - 17-02-2007 00:42

KanT - często się z nim nie zgadzam, mam inne poglądy na wiele spraw. Tym niemniej odbieram go pozytywnie - jest bardzo ambitny, "władza" wie, co mam na myśli.

- Ciampel - 18-02-2007 09:55

Nikt się nie zgłosił, także sam wyselekcjonuję następnego "kozła ofiarnego" - rzuciłem kostką, wypadło na Valverde Wink

Valverde - jeden z aktywniejszych forumiczów, tudzież wspaniały redaktor, który chyba na dobre wkomponował się w pracę newsmana. Dużo (a zarazem mądrze) pisze - i na stronie, i na forum, i na gg, gdzie mamy okazję bardzo często sobie "poplotkować" lub porozmawiać na ważne tematy dotyczące naszego site'u, a najczęściej UNITED. Mieszka zaledwie kilkadziesiąt kilometrów na zachód od mojej małej mieściny, niewykluczone, że może spotkamy się na jakimś zlociku (wraz z Kubą) gdzieś w tu w okolicy. Godny naśladowania ziąąą Wink

- Pejter - 18-02-2007 10:13

Valverde - kolejna z wpływowych postaci na tym forum. Pisze dużo, wiele wnosi na forum. Bardzo inteligentna osoba. Poza tym bardzo dobry newsman, mimo krótkiego stażu. Dobrze mi się z nim współpracuje.

- marcelo - 18-02-2007 11:10

Valverde- kolejna osoba, na której mozna polegac na tym forum. Pisze dużo, mądrze no i w sumie jest jeszcze moderatorem i newsmanem, a połączenie tylu funkcji jest dość trudne jak sądzę. Mówiąc szczerze trudno by mi było wyobrazić sobie to forum bez niego, bo często porusza nowe wątki, no a to rozkręca dyskusje i za to duży +

- Grzeho - 18-02-2007 11:21

Valverde- miły i inteligentny mod, który pisze duzo i madrze.Od jakiegos czasu jest tez newsmanem.Bardzo lubie wymieniac z nim poglady na forum.